Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان - پنجمین جلسه شهردار، رئیس و اعضای شهر کوهبنان به منظور ملاقات چهره به چهره با مردم و انتخاب شهردار محله در مسجد جامع کوهبنان واقع در محله انصار برگزار شد.

حجت الاسلام داوود خالداری، سخنگوی شورای شهر کوهبنان در جمع مردم محله انصار کوهبنان گفت: شورای اسلامی کوهبنان همواره با وحدت، یکدلی و استفاده از نقطه نظرات فرهیختگان، جوانان و نوجوانان برای رفاه و آسایش شهروندان از هیچ کوششی دریغ نخواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او قرار نیست اعضای شورا به عنوان نمایندگان مردم وعده‌های اغراق آمیز به آنان بدهند؛ بلکه باید تلاش کنند در طول چهار سال چند مشکل اساسی در محلات را مرتفع سازند و باید با برداشتن گام‌های اساسی در حوزه‌های عمرانی، فرهنگی، اجتماعی امید و نشاط را به مردم شهر کوهبنان برگردانیم.

به گفته حجت الاسلام خالداری مشکلات محلات با کمک شهردار همان محله شناسایی و پس از ابلاغ به شورای شهر جمع آوری و اولویت بندی خواهد شد و شهرداران محلات به صورت ماهیانه با شهردار شهر کوهبنان جلسه دارند؛ زیرا آنان در حقیقت پل ارتباطی بین مردم با شهردار و شورای شهر هستند.

سخنگوی شورای شهر کوهبنان گفت: در جلسات شهردار و شورا با مردم محلات هیچ قولی داده نمی‌شود؛ اما با توجه به بودجه و اولویت بندی مشکلات را در حد توان و اعتبارات مرتفع خواهیم کرد.

احمد محمدی، شهردار کوهبنان نیز در این جلسه گفت: توزیع عادلانه خدمات در محله‌های مختلف شهر کوهبنان از جمله اهداف شهرداری و شورای اسلامی به منظور رسیدگی بیشتر به مناطق کمتر برخوردار شهر است و با وجود شرایط نامساعد اقتصادی و منابع محدود شهرداری در خصوص احداث پروژه‌های عمرانی در سطح شهر فعال است و خدمت رسانی به مردم را وظیفه خود می‌داند.

او می‌گوید: همه باید نسبت به زیبا نگه داشتن شهر و همکاری با شهرداری احساس مسئولیت کنند و در واقع این سخن که همه خود را شهردار بدانند و در کنار هم برای توسعه شهر عزیزمان کوهبنان بکوشیم را مدنظر داشته باشند.

شهردار کوهبنان گفت: با توجه به گردشگر پذیر بودن کوهبنان و شهرت این شهرستان به عنوان بام فرهنگی استان کرمان، کیفیت معابر شهری باید در شان شهروندان کوهبنانی باشد و افزایش رضایت عمومی و ایمن سازی فرآیند عبور و مرور با بهسازی، زیبا سازی و توسعه معابر بر مبنای کار کارشناسی و تخصصی محقق خواهد شد.

محمدی گفت: برای آسفالت معابر شهری کوهبنان به ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم در حالی که بودجه سالیانه شهرداری کوهبنان ۸/۵ میلیارد تومان است که جوابگوی هزینه‌های جاری و حقوق کارمندان نیست؛ بنابراین مسئولان استان باید نگاه ویژه‌ای به شهر کوهبنان که در اثر زلزله آسفالت معابر آن دچار خسارت جدی شده داشته باشند.

به گفته محمدی کارخانه آسفالت کوهبنان به دنبال مشکلات زیست محیطی و همجواری با شهرک شهید سلیمانی تعطیل شده؛ بنابراین آسفالت مورد نیاز باید از شهر‌های مجاور خریداری شود که این امر افزایش قیمت و کاهش کیفیت را در بر دارد و استقرار کارخانه آسفالت جدید کوهبنان بایستی با مساعدت ویژه استاندار  محقق شود.

شهردار کوهبنان گفت: لکه گیری معابر و کوچه‌ها تا ۶ ماه آینده انجام خواهد شد و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی کمک حال شورا و شهرداری در بحث آسفالت است.

به گفته شهردار کوهبنان آسفالت کوچه‌ها و معابر براساس اولویت صورت می‌گیرد؛  اما آسفالت لاین دوم بلوار آیت الله حائری در دستور کار قرار دارد.

او گفت: با توجه به خسارت جدی در زمان زلزله به آسفالت معابر و کوچه‌های شهر کوهبنان، باید نهضت آسفالت با جذب بودجه و اعتبارات ملی انجام شود؛  اما کمک و همیاری مردم محلات برای آسفالت معابر ضروری است که بدین منظور شهرداری ۶۰ درصد و اهالی کوچه‌ها ۴۰ درصد هزینه‌ها را پرداخت خواهند کرد.

به گفته محمدی هرس درختان در حال انجام است تا با افزایش دید، مسائل ترافیکی و تصادفات به حداقل برسد همچنین باز پیرایی، زیبا سازی و فرم دادن درختان در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام است.

شن ریزی و آسفالت کوچه‌ها، لکه گیری آسفالت، بازگشایی سه راه بلوار آیت الله حائری، احیای کارخانه آسفالت کوهبنان، زیبا سازی و هرس درختان، تلاش شورا و شهرداری برای  رفع مشکل اشتغال، توجه به میدان ثارالله و غیره با توجه به اعتبارات شهرداری و اولویت بندی مشکلات شهر کوهبنان از خواسته‌های مردم محله انصار کوهبنان بود.

 انتهای پیام/ م 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آسفالت معابر شورای شهر شهردار کوهبنان آسفالت معابر شهر کوهبنان شورای شهر کوچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۴۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟

شهردار شاهرود از عدم واگذاری دو شهرک "فدک" و "کوثر" به مجموعه مدیریت شهری این شهر انتقاد کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شاهرود، دو شهرک کوثر و فدک که در حاشیه شهر شاهرود قرار دارند، محل زندگی مردم کمتر برخوردار هستند.

از 6 سال گذشته بحث الحاق این دو شهرک به محدوده شهری و تحویل آن به شهرداری شاهرود مطرح بوده و اکنون نزدیک به 6 سال است که فرایند تحویل این دو شهرک به شهرداری شاهرود از سوی مسکن و شهرسازی صورت نمی‌گیرد.

بنابراین و بر اساس قانون، شهرداری نیز نمی‌تواند به مردم ساکن در این دو منطقه خدمات ارائه کند و عملاً مردم این دو شهرک از خدمات شهرداری بی‌بهره‌ مانده‌اند.

شهردار شاهرود در این زمینه، اظهار داشت: علی‌رغم آمادگی شهرداری برای تحویل گرفتن شهرک‌های فدک و کوثر و بهره‌مندی ساکنان این دو منطقه از خدمات مجموعه مدیریت شهرداری، نمی‌دانم چرا این واگذاری صورت نمی‌گیرد.

محسن احمدی با انتقاد از تعلل دستگاه‌های متولی در واگذاری دو شهرک "فدک" و کوثر" به شهرداری شاهرود، بیان کرد: از سال 1397 اصرار داریم که این دو شهرک به شهرداری تحویل داده شود، ولی تا به امروز این مهم محقق نشده است.

وی با ابراز تأسف از اینکه اهالی این دو منطقه نمی‌توانند از خدمات مستمر و بیشتر شهرداری شاهرود برخوردار شوند، تصریح کرد: این امر گلایه مردم را در پی داشته است.

شهردار شاهرود با تأکید بر اینکه فرآیند واگذار شدن این دو شهرک چندان هم پیچیده نیست، گفت: مجموعه شهرداری شاهرود به خاطر رفاه حال مردم حاضر است هزینه‌های باقیمانده آماده‌سازی این دو شهرک که حدود 2 هزار و 200 میلیارد ریال برآورد شده است را به حدود یک‌سوم تقلیل داده و با مبلغ 800 میلیارد ریال این آماده‌سازی را برعهده‌گرفته و به سرانجام برساند، اما این واگذاری صورت نگرفته است.

احمدی با بیان اینکه این مبلغ هزینه آماده‌سازی مربوط به کارشناسی سال 1401 بوده و به‌طور حتم هزینه تمام‌شده برای شهرداری شاهرود بابت آماده‌سازی این شهرک‌ها در سال 1403 افزایش‌یافته است، عنوان کرد: در این زمینه باید گفت که کاش در همان سال این دو شهرک تحویل شهرداری شاهرود می‌شد.

وی با یادآوری اینکه شهرداری شاهرود برای تسهیل در امر واگذاری این دو شهرک، در آن زمان اصراری بر دریافت نقدی مبلغ آماده‌سازی نداشت، افزود: اعضای شورای شهر شاهرود نیز این موضوع را به خاطر مردم پذیرفتند که این مبلغ به یک‌سوم کاهش پیدا کند و در ازای آن از زمین‌هایی که متعلق به اداره مربوطه است به شهرداری اختصاص پیدا کند.

شهردار شاهرود با اشاره به اینکه اگر وجهی هم در حال اخذ شدن از مردم این دو شهرک است و ارتباطی به شهرداری و شورای شهر ندارد،  تصریح کرد: ما از ابتدا نیز موافق اخذ ریالی از مردم این دو شهرک نبوده و نیستیم، بلکه مطابق توافق صورت گرفته حاضر به دریافت زمین یا قیر رایگان بودیم، اما باز هم اتفاق مثبتی در این زمینه رخ نداد.

احمدی با بیان اینکه شاید اداره مربوطه هم شاید مشکلاتی در انجام این فرآیند داشته است، اهتمام هر چه بیشتر همه دستگاه‌های مرتبط برای واگذاری این دو شهرک به مجموعه شهرداری شاهرود را خواستار شد.

انتهای پیام/363/

دیگر خبرها

  • آسفالت معابر کرمان شتاب می‌گیرد/ آغاز به کار طرح «جهاد آسفالت»
  • آسفالت معابر آرامستان بهشت رحمت شهرکرد
  • ️ پایان آسفالت کانال‌های فیبر نوری در شهر کرمان
  • اجرای بیش از ۵ هزار تن آسفالت در معابر منطقه ۷ اصفهان
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور»
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • آسفالت معابر از اولویت‌های شهرداری است
  • چهار میلیون متر مربع از معابر بجنورد نیازمند آسفالت
  • توزیع ۱۴ هزار تن آسفالت در معابر شهری تبریز
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟