Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-28@00:11:52 GMT

آراد آهن مرجع فروش انواع نبشی در ایران

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۵۱۵۸

آراد آهن مرجع فروش انواع نبشی در ایران

نبشی‌ها توسط تولیدکنندگان و کارخانجات مختلفی تولید می‌شوند. هر کدام از این کارخانجات از استانداردها، تجهیزات، تکنولوژی‌ها، روش‌های تولید و... گوناگونی استفاده می‌کنند. در نتیجه نبشی‌های تولید شده توسط آن‌ها علاوه بر تفاوتی که در ابعاد و ضخامت دارند، از نظر کیفیت و جنس نیز متمایز هستند.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام آراد آهن، به همین دلیل می‌توان گفت قیمت نبشی‌ها تا حد زیادی به برند کارخانه تولیدکننده آن‌ها بستگی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه عواملی بر قیمت نبشی تاثیر می گذارد

از عواملی که روی تعیین قیمت نبشی تأثیر بسیاری می‌گذارد، نحوه تولید آن است. نبشی‌ها به صورت فابریک و یا پرسی تولید می‌شوند. در روش فابریک از تکنولوژی‌ها و تجهیزات دقیق و برتری استفاده شده و در نتیجه محصول این روش از کیفیت بالاتری نیز برخوردار خواهد شد. در مقابل نبشی‌های پرسی با دستگاه‌های معمول‌تر و با دقت کمتری ساخته شده و در نتیجه کیفیت پایین‌تری دارند.

به طور کلی در بازار آهن و فولاد کشور قیمت این مقاطع فولادی بر اساس وزن آن‌ها و برحسب کیلوگرم اعلام می‌شود. البته گاهی فروش نبشی‌ها در بازار به صورت شاخه‌ای نیز صورت می‌گیرد.

چه مواردی در  قیمت روز نبشی تاثیر میگذارد

 قیمت روز نبشی‌ها مانند دیگر آهن‌آلات به صورت روزانه توسط کارخانه تعیین و در بازار اعلام می‌شود. این قیمت‌ها به شدت متاثر از تورم، قیمت دلار و میزان عرضه و تقاضا خواهند بود.

دلیل این امر تأثیر قیمت دلار روی قیمت مواد خامی است که برای ساخت نبشی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به علاوه هزینه‌های تولید نیز تحت تأثیر تورم با افزایش روبه‌رو خواهد شد.

 به خصوص در سال‌های اخیر که میزان تورم و نوسانات نرخ ارزها بسیار زیاد بود، قیمت انواع مقاطع فولادی از جمله نبشی دستخوش تغییرات بسیاری شد.

قیمت روز نبشی فولادی همچنین متأثر از قیمت جهانی فولاد نیز قرار دارد و در فصولی از سال که کشورهای فعال در صنعت آهن آلات میزان تولیدات خود را کاهش یا افزایش می‌دهند و با ایجاد تغییر در میزان عرضه قیمت جهانی فولاد را تحت شعاع قرار می‌دهند؛ شاخص بازار آهن آلات ایران نیز تغییر کرده و این تغییر به قیمت کلیه‌ی مقاطع فولادی سرایت پیدا می‌کند.

 مشخصات فنی نبشی

 نبشی‌ها مطابق با استانداردهای ملی و بین المللی در اندازه‌ها و ابعاد مشخصی تولید شوند.

این مقاطع فولادی از نظر ظاهری از دو ضلع عمود بر هم تشکیل شده‌اند که به هر کدام از این اضلاع بال گفته می‌شود. ضخامت و طول بال‌ها به عنوان مشخصه‌های فنی نبشی‌ها در تمام نقشه‌های عمرانی ذکر خواهند شد. در صورتی که این بال‌ها با یکدیگر هم اندازه و دارای ارتفاع یکسانی باشند، به مقطع موردنظر نبشی بال مساوی و در غیر این صورت نبشی بال نامساوی گفته می‌شود.

 ارتفاع بال نبشی می‌تواند بین ۲ تا ۲۰ سانتیمتر متغیر باشد و هر چه این ارتفاع افزایش پیدا می‌کند، ضخامت بال متناسب با آن بیشتر خواهد شد. ضخامت بال‌ها در بازه‌ی ۳ تا ۱۰میلیمتر متغیر خواهد بود.

 نبشی‌ها به صورت شاخه‌ای بسته‌بندی شده و طول هر شاخه از آن‌ها می‌تواند ۶ و یا ۱۲ متر باشد. معمولاً نبشی‌هایی که ضخامت کمتری دارند در شاخه‌های ۶ متری و به منظور استفاده در صنعت ساختمان سازی بسته‌بندی شده و در مقابل نبشی‌های صنعتی با سایزهای ۲۱ و ۲۲ سانتی‌متر و در شاخه‌های ۱۲ متری به منظور استفاده در صنایع مختلف به بازار عرضه می‌شوند.

به منظور محاسبه وزن نبشی نیز می‌توان از فرمول زیر استفاده نمود:

مجموع طول بال‌های نبشی * ضخامت نبشی * طول نبشی* ۷۸۵۰

خرید نبشی

 بهتر است قبل از اقدام به خرید نبشی ابتدا با توجه به شرایط پروژه خود سایز و نوع نبشی مورد نظرتان را انتخاب نمایید. در صورت امکان وزن نبشی را نیز محاسبه کنید. چرا که اطلاع دقیق از این فاکتور هم در هنگام استعلام قیمت نبشی و هم در زمان خرید لازم است.

در صورتی که برای محاسبه وزن نبشی‌ها ابهامی دارید، می‌توانید به صورت رایگان از متخصصان بازرگانی آرادآهن سوال خود را بپرسید. نبشی‌ها در انواع سنگین، سبک، فابریک، پرسی، اسپیرال، بال مساوی، بال نامساوی تولید می‌شوند که هر کارخانه‌ی نوع خاصی از آن‌ها را تولید می‌نماید.کارخانه ناب تبریز نبشی نوع سنگین و اروپایی، کارخانه کوهپایه اصفهان نبشی نوع اسپیرال، کارخانه آریان فولاد نبشی نوع بال نامساوی را به بازار عرضه می‌نمایند.

همچنین اگر در پروژه‌ی خود نیاز به استفاده از نبشی‌های سایز بزرگ دارید، باید خرید نبشی را از کارخانجات آریان فولاد و یا اصفهان انجام دهید که این مقاطع فولادی را در سایزهای ۱۴ تا ۲۰ تولید می‌کنند.  

نبشی چه کاربردهایی دارد؟

 نبشی‌ها به عنوان نقطه اتصال دهنده‌ی تیر به ستون سازه، تیرآهن به بیم باربر و ستون به صفحات مورد استفاده قرار می‌گیرند.

به منظور پشتیبانی و نگهداری دیوارهای سفالی از نبشی‌ها استفاده می‌شود.

ساخت تجهیزات و ماشین آلات صنعتی، درپوش‌ها، سقف‌های کم وزن و شیب دار، انواع چهارچوب‌ها، پایه‌ها، دکل‌ها، خرپاها، پله‌ها، ستون‌ها و فریم‌ها از موارد کاربرد این مقطع فولادی به شمار می‌رود.

همچنین نبشی‌ها به عنوان پایه و تکیه‌گاه اصلی در برج‌های انتقال برق و برج‌های مخابراتی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مرکز پخش نبشی

برای خرید نبشی در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بدون نیاز به مراجعه حضوری می‌توانید از طریق سایت آراد آهن مراجعه نمایید.بازرگانی آرادآهن تامین کننده نبشی با بهترین قیمت به منظور رفاه حال مشتریان و سهولت در خرید علاوه بر فروش حضوری، به منظور عرضه این مقطع فولادی به صورت آنلاین اقدام به دریافت کلیه مجوزهای لازم نموده است. همچنین شما می‌توانید جهت دریافت مشاوره‌ی رایگان متخصصان این بازرگانی با شماره‌ی: ۳۴۰۵۵-۰۳۱ تماس بگیرید.

انتهای رپرتاژ آگهی 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت آراد آهن قیمت نبشی خرید نبشی مقاطع فولادی نبشی ها خرید نبشی قیمت نبشی بال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۵۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • کار از جاره کارت سوخت خودرو گذشت / فروش با قیمت ۳۰ میلیون تومان!
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • مورد عجیب فروش کارت سوخت با ۳۰ میلیون تومان
  • دستگیری ۹ خرده فروش مواد مخدر در شهرستان بهارستان
  • فیلم/ انتقال بقایای موشک ایران توسط بالگرد اسرائیلی
  • قیمت ساندرو در بازار امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • معامله ۳۶ همت انواع کالا و محصول در بورس کالا
  • تنیس کمتر از ۱۲ سال غرب آسیا؛ پسران ایران به دیدار رده‌بندی رفتند
  • قیمت انواع ملک در تهران در سال ۱۳۵۳
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور