Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-28@04:52:28 GMT

شیرینگ چیست و چه کاربردی دارد؟

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۶۲۲۸

شیرینگ چیست و چه کاربردی دارد؟

برای مشاهده و خرید انواع شیرینگ به همراه قیمت با جنس و کاربرد های گوناگون روی لینک کلیک کنید. شیرینگ نایلونی چیست ؟ شیرینگ پلی اتیلن شیرینگ پی وی سی چیست ؟ شیرینگ PET چیست ؟ شیرینگ  POF ( شیرینگ پلی الفین ) چیست ؟ رول های شیرینگ به صورت موارد زیر ارائه می شود طرز استفاده از شیرینگ حرارتی انواع دستگاه های شیرینگ

اولین نکته در رابطه با شیرینگ چیست ؟ کلمه شیرینگ اشتباه است بلکه شیرینک (shrink) درست است که به معنای کشیده شدن یا جمع شوندگی است پک نیز (pak) به معنای بسته بندی است از همین رو شیرینک پک به معنای بسته بندی حرارتی تولید شده از پلاستیک شفاف با ضخامت کم و زیاد برای بسته بندی یک یا چند محصول استفاده می شود را شیرینگ می گویند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از اصلی ترین کاربرد های این بسته بندی برای حمل و نقل راحت تر و محفوظ ماندن محصول از عوامل خارجی همانند گرد و غبار و دیگر موارد است.

 

برای مشاهده و خرید انواع شیرینگ به همراه قیمت با جنس و کاربرد های گوناگون روی لینک کلیک کنید. شیرینگ نایلونی چیست ؟ شیرینگ پلی اتیلن

پر مصرف ترین نوع پلاستیک شیرینگ، شیرینگ نایلونی است که همه ما هر روزه با آن در ارتباط هستیم یا به نحوه های مختلف به صورت غیر مستقیم از آن ها استفاده می کنیم، یکی از بهترین مثال ها برای شیرینگ نایلونی پک های ۶ تایی آب معدنی است.

از خصوصیات این نوع می توان به ضخامت بالا، شفافیت پایین و قدرت تحمل فشار بالا اشاره کرد.

شیرینگ پی وی سی چیست ؟

بعد از نایلون شیرینگ پر مصرف ترین نوع نمونه PVC است که دارای ضخامت پایین و جنس خشک و شکننده ای است و بیشتر برای روکش محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. به عنوان مثال اکثر بسته بندی بندی های شیشه ای سس سفید برای درج چاپ و بسته بندی از شیرینگ پی وی سی استفاده می کنند.

شیرینگ PET چیست ؟

شیرینگ پی ای تی مخفف ( پلی اتیلن ترفتالات ) دقیقا همان PVC است اما با کیفیت بیشتر همراه با چگالی ( جذب پذیری ) و استحکام بالاتر که قابلیت انقباض پذیری آن تا ۷۵-۷۸٪ تخمین زده می شود. یکی دیگر از ویژگی های این نوع شیرینگ چاپ پذیری بهتر است. البته این نکته حائز اهمیت است که این قابلیت ها باعث شده تا به عنوان یکی از گران قیمت ترین نوع های شیرینگ هم انتخاب شود.

شیرینگ  POF ( شیرینگ پلی الفین ) چیست ؟

پلی الفین در واقع گروهی از هیدروکربن ها است، یعنی ترکیباتی که حاوی اتم های هیدروژن [H] و کربن [C] هستند. اغلب از گاز طبیعی یا از ترکیبات با وزن مولکولی کم نفت به دست می آید.

کاربرد شیرینگ POF دقیقا همانند PVC و PET است اما با این تفاوت که دارای جنس نرم و انعطاف پذیری است که باعث می شود می شود حتی بد فرم ترین محصولات هم به خوبی بسته بندی شوند.

از آنجایی که فیلم های POF به راحتی در دما های پایین هم خاصیت جمع شوندگی دارند، محصولات نازک، سست یا ظریف در هنگام انجام بسته بندی دچار مشکل نمی شوند، این کیفیت همچنین محافظت عالی از اقلام نامنظم را فراهم می کند.

رول های شیرینگ به صورت موارد زیر ارائه می شود فیلم ساده یا همان روده ای فیلم ( رول ) بغل باز شو، بیشتر برای دستگاه های شیرینگ صندوقی یا کابینی استفاده می شود. رول های تک لایه بیشتر برای دستگاه های تونلی مورد استفاده قرار می گیرد.پ

طرز استفاده از شیرینگ حرارتی

به طور کلی برای استفاده از شیرینگ حرارتی به ۲ روش می توان عمل کرد که عبارتند از :

شیرینگ دستی ( با سشوار صنعتی ) : برای بسته بندی هایی که دارای تعداد کمی است و توجیحی برای خرید دستگاه وجود ندارد می توان از سشوار های صنعتی استفاده کرد که تنها نیاز آن یک نیرو انسانی است. دستگاه های شیرینگ پک : اکثر صنایع و کارخانه جات به علت حجم بالای محصولات از دستگاه های شیرینگ پک استفاده می کنند که با توجه به نوع بسته بندی باید نمونه مورد نظر را تهیه کنند زیرا دارای مدل های گوناگونی است که در ادامه مطلب به تمام آن ها اشاره شده است. انواع دستگاه های شیرینگ

دستگاه شیرینگ دستی

دستگاه شیرینگ صندوقی

دستگاه شیرینگ تونلی

دستگاه لیبل شیرینگ

برگرفته شده از : saniyaplast.com

 

 

 

 

 

 

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پلاستیک حمل و نقل گاز گرد و غبار وزن دستگاه های شیرینگ بسته بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۶۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیر امولسیون چیست و چه کاربردی در صنایع دارد

خیلی‌ها ممکن است اهمیت این مسئله را دست کم بگیرند، ولی کیفیت جاده‌ای که ما روی آن رانندگی می‌کنیم در کیفیت رانندگی و حفظ سلامت ما نقش حیاتی دارد. برای همین، مهم است که متریالی که در ساخت جاده‌های ما از آن استفاده می‌شود از جمله قیر و آسفالت کیفیت خوبی داشته باشد. خوشبختانه، با پیشرفت تکنولوژی، مهندسان از قیرهای مختلفی برای تولید آسفالت جاده استفاده می کنند که یکی از آنها قیر امولسیون است. اما دقیقاً قیر امولسیون چیست و موارد استفاده آن چه هستند؟ این مطلب با اقتباس از وبلاگ سایت ایران ای ترید نوشته شده است که در امر تسهیل صادرات قیر ایران فعالیت میکند.

قیر امولسیون چیست؟

قیر امولسیون مخلوطی از قطرات قیر و آب است. با این وجود، قیر یک محصول نفتی است. برای همین، خیلی خوب با آب مخلوط نمی‌شود و ماهیت چسبنده‌ای دارد. از این رو، سازندگان قیر به این مخلوط یک امولسیفایر اضافه می‌کنند که نقشش عامل فعال‌کننده سطح است. امولسیفایر می‌تواند از مخلوط شدن قیر با دیگر قطرات جلوگیری کند. به این صورت، قیر را در همان حالت قطره‌ای خودش نگه می‌دارد. سپس، از آنجایی که این قطره‌ها ظریف و کوچک هستند، در آب معلق می‌مانند. بنابراین، قیر امولسیون یک مایع پراکنده است که شامل ۳ جزء آب، قیر و امولسیون می‌شود. (برای مشاهده قیمت لحظه ای قیر کلیک کنید.)

نحوه ساخت قیر امولسیون چگونه است؟

مراحل ساخت قیر امولسیون در دو قدم انجام می‌شود. در وهله اول سازندگان قیر امولسیون آب را با امولسیفایر مناسب و سایر عوامل شیمیایی مخلوط می‌کنند. آنها بسته به ماهیت یونی ترکیب امولسیفایر را انتخاب می‌کنند. سپس، آنها مخلوط آب و امولسیفایر را با قیر در یک آسیاب کلوییدی اضافه می‌کنند. نسبت قیری که سازندگان به ترکیب آب و امولسیفایر اضافه می‌کنند به ماهیت استفاده از قیر امولسیون بستگی دارد. برای مثال، اگر از قیر امولسیون برای کارهای مهم استفاده شود، نسبت قیر می‌تواند ۶۰ یا ۷۰ درصد باشد، اما در کل متوسط نسبت قیر برای این ترکیب ۴۰ تا ۷۰ درصد است.

در مرحله بعدی، آسیاب کلوئیدی قیر را به قطرات خیلی ریز تجزیه می‌کند که متوسط اندازه آنها دو میکرون است. در اینجا است که قطره‌های قیر سعی می‌کنند دوباره با همدیگر ادغام شوند و قیر را ته نشین کنند. اما امولسی فایری که به این ترکیب اضافه شده یک پوشش بار سطحی را دور قطره‌های قیر به وجود می‌آورد که از ادغام شدن آنها با همدیگر جلوگیری می‌کند. همچنین، امولسیفایر می‌تواند قطره‌های قیر را به صورت معلق در ترکیب نگه دارد. در نهایت، سازندگان قیر مخلوط قیر امولسیفایر را از آسیاب کلوئیدی استخراج و آن را در مخازن مخصوص ذخیره می‌کنند.

موارد استفاده قیر امولسیون چه هستند؟

در ابتدای قرن بیستم، بیشتر از قیر برای آفت کشی استفاده می‌شد. اما اکنون ترکیب‌های مختلف قیر و قیر امولسیون به صورت اسپری در جاده‌سازی و ساخت روکش جاده‌ها هم مورد استفاده قرار می‌گیرند. چند مورد از استفاده‌های رایج قیر امولسیون عبارتند از:

کاربرد قیر امولسیون در روکش سطحی

قیرهای امولسیون مخصوصاً محصولات CRS-1 و CRS-2 نوع مناسبی برای ساختن روکش سطحی جاده‌ها هستند. مهندسان جاده‌سازی از قیر امولسیون برای ساختن روکش سطحی بین لایه‌های آسفالت جاده استفاده می‌کنند تا میزان قوت و عمر خستگی جاده را افزایش دهند. استفاده از قیر امولسیون برای ساخت روکش سطحی جاده‌ها استفاده پرطرفداری است، چون نسبت به استفاده دیگر قیرها مثل قیر محلول هزینه کمتری دارد.

کاربرد قیر امولسیون در اندود سنگدانه‌ای

یکی از کاربردهای دیگر امولسیون بازسازی و ضد آب کردن جاده‌های قدیمی است. در این روش مهندسان جاده‌سازی از قیر امولسیون برای درست کردن اندودهای سنگدانی استفاده می‌کنند که یکی از مقرون به صرفه‌ترین روش‌ها برای حفظ کیفیت جاده‌ها است. اندودهای سنگدانه‌ای می‌توانند از جاده‌ها در برابر اثراتی مثل اکسیده شدن و سالخوردگی محافظت کنند. معمولاً جاده سازان از اندودهای سنگدانه‌ای در جاده‌های روستایی با بار کم ترافیک استفاده می‌کنند.

کاربرد قیر امولسیون در دوغاب قیری

زمانی مهندسان جاده‌سازی از دوغاب قیری استفاده می‌کنند که می‌خواهند بافت جاده‌ها را یکپارچه کنند. برای همین، آنها از ترکیب قیر امولسیون، سنگدانه‌ها و پرکننده‌های مواد معدنی استفاده می‌کنند تا دوغاب قیری را بسازند و آن را روی روکش جاده اسپری می‌کنند. این کار باعث می‌شود که جاده در برابر عوامل محیطی مقاوم بماند. همچنین، مهندسان جاده‌سازی از اسپری دوغاب قیری برای حفاظت روکش‌های آسفالت جاده‌ها در برابر اکسیده شدن استفاده می‌کنند. اما استفاده از این دوغاب نمی‌تواند قوت خود جاده را افزایش دهد.

کاربرد قیر امولسیون در میکرو سرفسینگ

روش میکرو سرفسینگ یک نوع دیگر از دوغاب در ساخت جاده‌ها است، با این تفاوت که مهندسان جاده‌سازی از قیر امولسیون اصلاح شده پلیمری در ساخت دوغاب استفاده می‌کنند. همچنین، در ترکیب دوغاب میکروسرفستینگ سنگدانه‌های متراکمی وجود دارند که آن را نسبت به دو غاب قیر قوی‌تر و با دوام‌تر می‌کنند. در روش میکرو سرفسینگ یک ماشین مخصوص این ترکیب را روی روکش‌های جاده اعمال می‌کند.

موارد استفاده قیر امولسیون بسته به ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی آن

در بخش قبلی، ما درباره موارد استفاده کلی قیر صحبت کردیم. با این وجود، مهندسان جاده ساز برای اعمال قیر امولسیون بر جاده ویژگی‌های مختلف آن مثل میزان چسبندگی یا ویسکوزیته، بار شارژی ترکیب و زمان خشک شدن قیر بر روی آسفالت را هم در نظر می‌گیرند. بنابراین، ما در این بخش انواع کاربردهای قیر امولسیون بسته به ویژگی‌های آنها را برایتان توضیح خواهیم داد.

کاربرد قیر امولسیون بسته به سطح ویسکوزیته آن

یکی از مهمترین عواملی که مهندسان جاده‌سازی برای تعیین قیر امولسیون مناسب برای کار خود باید در نظر بگیرند، میزان ویسکوزیته قیر است. برای مثال، اگر ترکیب آسفالت جاده دارای سنگدانه‌های متراکم باشد، پس آنها نیاز به قیر امولسیون با ویسکوزیته نازک نیاز دارند. اما اگر ترکیب آسفالت جاده سنگدانه‌هایش خیلی متراکم نباشند، میزان ویسکوزیته‌ قیر امولسیون باید ضخیم‌تر باشد.

کاربرد قیر امولسیون بسته به زمان خشک شدن آن

زمان خشک شدن قیر امولسیون هم عامل دیگری است که مهندسان جاده‌سازی بنابر آن محصول قیر مناسب خود را انتخاب می‌کنند. اصولاً سه نوع قیر امولسیون بنا بر زمان خشک شدن آنها وجود دارد. قیرهای امولسیون زود شکن، کند شکن و دیرشکن. قیر امولسیون زود شکن در تماس با سنگدانه‌ها زود خشک می‌شود. برای همین، مهندسان جاده‌سازی در روکش‌های سطحی جاده‌ها بیشتر از آن استفاده می‌کنند. اما آنها از قیر امولسیون کند شکن برای ترکیب قیر امولسیون با ترکیب‌های سنگدانه درشت و سنگدانه‌های غیر متراکم استفاده می‌کنند. قیرهای امولسیون دیر شکن خیلی دیر خشک می‌شوند و پایدار هستند. بنابراین، مهندسان جاده‌سازی از آنها بیشتر در سنگدانه‌های متراکم دوغاب قیر و آسفالت بازیافتی استفاده می‌کنند.

کاربرد قیر امولسیون بسته به بار الکتریکی و پارتیکل‌های امولسیون

کارشناسان می‌توانند قیر امولسیون را بسته به بار الکتریکی به دو نوع قیر امولسیون آنیونی و کاتیونی دسته‌بندی کنند. برخی از سنگدانه‌های آسفالت‌ها بهتر با قیر امولسیون آنیونی و برخی با قیر امولسیون کاتیونی بهتر ترکیب می‌شوند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900057

دیگر خبرها

  • چگونه تقاضای افزایش حقوق بدهیم؟ ( 12 توصیه کاربردی)
  • مراحل تماشایی بسته بندی صد‌ها تن «خرچنگ برفی» در کارخانه (فیلم)
  • درجه نفوذ قیر چیست و قیر درجه نفود چه کاربردی دارد؟
  • قیر امولسیون چیست و چه کاربردی در صنایع دارد
  • جعبه آماده ۵۰ عددی از کجا بخریم
  • توقیف ۱۰۵۰ بسته شکر بسته بندی غیر استاندارد در استان کرمانشاه
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • خرید ساک دستی ۵۰ عددی آماده
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • فرآیند تولید و بسته بندی میلیون‌ها همبرگر مرغ در کارخانه (فیلم)