Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات استان چهارمحال و بختیاری گفت: ایام دهه فجر فرصتی است تا به خاطر قدردانی از انقلاب با اقدامات خوب شکرگذار بود، ما خودمان را باور نداریم و تا خود را باور نکنیم نمی‌توان این دستاوردها و عظمت را انتقال داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد ، موسی انصاری امروز در جلسه کارگروه همیاری‌ها ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان،  اظهار داشت: انقلاب اسلامی بی‌سابقه‌ترین خدمات را به محرومین داده است، قبل از انقلاب فقر بیداد می‌کرد و فجایع بسیاری بر مردم حاکم بود، نزدیک‌ترین روستاها هیچ امکاناتی نداشتند، باید دانست زمان طاغوت 6 میلیون بشکه نفت روزانه فروخته شد اما این درآمدها کجا رفت!

وی با بیان اینکه انقلاب اسلامی مظلوم واقع شده است، افزود: باید در مورد زمان قبل از انقلاب مطالعه داشت تا وضع را به درستی فهمید، 60 هزار مستشار آمریکایی قبل از انقلاب حقوق می‌گرفتند که فشل بودند و برای پیشرفت این کشور نیامده بودند و اوج ذلت حق توحش دادن به آن‌ها بود اما اکنون جلوی ایران زانو می‌زنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: باید گفت انقلاب اسلامی ایران کجای دنیا قرار گرفته است، امروز جمهوری اسلامی ایران قدرت جهانی است اما برخی هنوز این را نپذیرفتند، باید این اقتدار را انتقال داد و خود را دست کم نگرفت.

وی بیان داشت: دشمن به دنبال فاصله انداختن بین مردم و نظام است اما باید دانست اصل نظام درست بوده و حکومت شیعه را جمهوری اسلامی ایران علم کرده است، اگر یک قدم در این راه بر می‌داریم باید قدر آن را دانست.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات استان چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: ایام دهه فجر فرصتی است تا به خاطر قدردانی از انقلاب با اقدامات خوب شکرگذار بود، ما خودمان را باور نداریم و تا خود را باور نکنیم نمی‌توان این دستاوردها و عظمت را انتقال داد.

رویش‌های انقلاب در جامعه محرومین باید شناسانده شوند

جاسم محمدی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه اظهار داشت: نقطه چالش استکبار جهانی با انقلاب اسلامی، استقلال است، با تمام کینه ورزی‌ها نظام جمهوری اسلامی پس از 40 سالگی بالنده‌تر در مسیر اهداف و آرمان‌ها قدم برمی‌دارد.

وی ببان داشت: با بررسی‌ها متوجه نفوذ خوب نظام جمهوری اسلامی ایران در جهان خواهیم بود اما چقدر توانستیم این حرکت حضرت امام(ره) را نشان دهیم، این همدلی و مواسات در کشور با وجود کرونا مثال زدنی است باید این دستاوردهای انقلاب را برای مردم برجسته کرد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) استان چهارمحال و بختیاری، گفت: نقش آفرینی نظام جمهوری اسلامی ایران در خصوص محرومیت‌زدایی بسیار پررنگ است، ظلم است اگر این دستاوردها تبیین نشوند و موجب ایجاد و امید در مردم نشویم.

وی خاطرنشان کرد: در همه مناسبت‌ها مردم محروم و پابرهنه حضور پررنگ داشتند پس می‌طلبد در راستای محرومیت‌زدایی و تحقق عدالت اجتماعی گام برداشت، رسیدن به یک تمدن سازی نوین اسلامی نیاز به برقراری عدالت اجتماعی دارد.

مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) استان چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: استعداد سنجی و شناخت رویش‌های انقلاب در جامعه محرومین و برجسته کردن اتفاقات خوب در حوزه محرومیت‌زدایی مهمترین مسائل است که در دهه فجر باید بیشتر به آن توجه داشت و با این نگاه برنامه‌هایی طراحی شود.

ویژه برنامه‌های دهه فجر در نطنز مردم‌محور برنامه‌ریزی شود جانشین سپاه انصارالمهدی (عج): جشن‌های انقلاب در دهه فجر به صورت مردمی برگزار شود کاروان‌های انقلاب ویژه دهه فجر در سراسر استان سمنان راه‌اندازی شود

محمدی در پایان با اشاره به آمادگی کمیته امداد برای اجرای برنامه‌های دهه فجر به صورت مشترک  با ادارات دیگر، خاطرنشان کرد: در دهه فجر کمیته امداد استان برنامه افتتاح مسکن، توزیع جهیزیه، بسته‌های معیشتی، سرکشی از خانواده‌های مددجویان و طرح‌های اشتغالزایی در سطح هر شهرستان را دارد.

انتهای پیام/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری جمهوری اسلامی ایران انقلاب اسلامی کمیته امداد دهه فجر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۶۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه) و در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون اقتصادی درباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی با اصلاح موادی از این طرح برای رفع ایرادات شورای نگهبان موافقت کردند که به شرح زیر است:

ماده ۱۶- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۰) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به‌شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۵۰- موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه مطابق موعد ذکر شده در تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.

تبصره ۱- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان موظف است امکان استعلام برخط میزان مالیات بر عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) ماده (۴۶) این قانون را با لحاظ معافیت‌های موضوع ماده (۴۷) این قانون، حسب مورد برای دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران فراهم نماید.

پس از موعد فوق، کلیه اشخاص غیرتجاری مکلفند در صورتی که عایدی سرمایه حاصل از انتقال دارایی‌های موضوع این تبصره، مشمول مالیات باشد، مالیات مذکور را همزمان با انتقال، حسب مورد از طریق دفاتر اسناد رسمی و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با رعایت مفاد تبصره (۴) ماده (۴۹) این قانون به‌صورت علی الحساب پرداخت نمایند. در محاسبه مالیات علی الحساب، عایدی حاصل از انتقال هر دارایی به صورت مجزا لحاظ می‌شود. در صورت عدم پرداخت مالیات موضوع این تبصره، اشخاص فوق مجاز به انتقال دارایی‌های مذکور نیستند.

تبصره ۲- سه سال پس از استقرار بستر اجرایی، سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران موظفند با همکاری سازمان، حساب یا حساب‌های امانی را به‌منظور فراهم کردن امکان پرداخت ثمن معامله و نیز وصول وجوه مرتبط با معامله از قبیل عوارض و مالیات متعلق از مبلغ واریزی به حساب مذکور به‌صورت سامانه‌ای و حسب مورد همزمان با ثبت سند یا تعویض شماره انتظامی (پلاک) ایجاد نمایند. استفاده از این حساب‌ها به‌منظور انجام معامله برای متعاملین الزامی نیست و منوط به درخواست متعاملین است.

تبصره ۳- آئین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از استقرار بستر اجرایی، توسط سازمان با همکاری فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تهیه می‏‌شود و به‌تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

ماده ۱۷- یک ماده به‌عنوان ماده (۵۱) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۵۱- «اقاله یا فسخ معاملات قطعی» دارایی‌های موضوع ماده (۴۶) این قانون، تا پایان اسفند سال بعد از انجام معامله و به طور کلی «ابطال معامله بر اساس آرای قطعی مراجع قضائی» به عنوان معامله جدید تلقی نخواهد شد و صورتحساب‌های الکترونیکی معامله مذکور باطل می‏‌شود. در موارد فوق سازمان موظف است پس از بررسی مجدد شرایط اعطای معافیت موضوع ماده (۴۷) این قانون، نسبت به محاسبه مجدد مالیات موضوع تبصره (۱) ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان اقدام نماید.

ماده ۱۸- حذف شد.

کد خبر 6090627 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • ضرورت تعامل صنعتگران با رسانه ها برای جهش تولید
  • دستاوردهای سازمان اوقاف در مسیر انقلاب اسلامی است
  • مهاجرت معکوس در ۲۰۰ روستای کردستان از دستاوردهای دولت سیزدهم است
  • موعد پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه تعیین شد
  • زمان پرداخت «مالیات بر عایدی سرمایه» تعیین شد
  • «برنامه بی‌واسطه» دستاوردهای محققان دانشگاه آزاد اسلامی را به تصویر کشید
  • انتقال آب دریا به اصفهان روزهای خوشایندی برای زاینده‌رود رقم می‌زند
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • بانوان نماد خودباوری و مسؤولیت پذیری در جامعه