Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه پتروپارس اولویت اصلی پتروپارس در شرایط حاضر را برطرف کردن موانع و مشکلات پیش روی پروژه‌ها و اجرای با کیفیت و پر سرعت پروژه‌های ملی (به‌ویژه میدان‌های مشترک نفت و گاز) اعلام کرد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شرکت ملی نفت ایران، سید شمس‌الدین موسوی عصر شنبه (۲۵ دی‌ماه) در نخستین نشست با مدیران گروه پتروپارس تأکید کرد: هم‌اکنون اجرای پروژه‌های بسیار مهمی در حوزه میدان‌های مشترک نفت و گاز همچون توسعه میدان نفتی آزادگان جنوبی و توسعه فاز ۱۱ پارس جنوبی به‌عهده پتروپارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، این مجموعه را ظرفیتی ارزشمند برای کشور برشمرد و ادامه داد: حضور پتروپارس در پارس جنوبی سبب ایجاد غرور ملی در به سرانجام رساندن پیچیده‌ترین امور مطالعه، اجرا و راه‌اندازی پروژه‌های نفت و گاز کشور شده است.

مدیرعامل گروه پتروپارس افزود: با توجه به تجربه کار بین‌المللی و توان بالای فنی، تخصصی و مدیریتی پتروپارس، افزون‌ بر پروژه‌های داخلی، باید به‌عنوان نماینده ایران، اجرای پروژه‌های بین‌المللی در خارج از مرزهای کشور را دنبال کنیم.

موسوی در تبیین برنامه‌های خود در گروه پتروپارس اعلام کرد: تنها مسیر اصولی حرکت در مسیر چشم‌انداز، مأموریت و دستیابی به اهداف کلیدی و رعایت ارزش‌های سازمان را اجرای کامل نظام حاکمیت شرکتی (Corporate governance) است.

وی ادامه داد: نظام حاکمیت شرکتی، شامل اصولِ شفافیت، پاسخگویی، رعایت یکسان منافع همه ذی‌نفعان و اجرای کامل ضوابط و قوانین و وظایف هیئت‌مدیره (کنترل‌های داخلی) است.

مدیرعامل گروه پتروپارس افزود: حاکمیت شرکتی بر سه نظامنامه‌ی کنترل‌های داخلی، ارزیابی عملکرد (مطابق استانداردهای مربوط) و نظام یکپارچه فناوری اطلاعات تأکید دارد.

مدیرعامل گروه پتروپارس تأکید کرد: در قلب الگوی نظام حاکمیت شرکتی، دو مفهوم فرهنگ سازمانی و ریسک‌ به‌عنوان رابط و منتقل‌کننده زیرساخت‌های حکمرانی شرکتی (که شاملِ برنامه‌ریزی، عملیات، گزارش‌دهی و پاسخگویی است) به راهبری هیئت‌مدیره (که شاملِ عملکرد، راهبردی، حکمرانی، استعداد و درستی است)، خواهد بود.

وی درباره جایگاه کلیدی سرمایه انسانی در اجرای این نظام بیان کرد: اگر سرمایه انسانی دانش‌افزا، نوآور، ایده‌پرداز، متعهد، متخصص و کوشا در سازمانی حضور داشته باشند، کلید اجرایی‌سازی و پیروزی حاکمیت شرکتی و سرانجام سرافرازی و تحقق اهداف چشم‌انداز سازمان خواهد بود.

مدیرعامل گروه پتروپارس یادآور شد: فرآیندمحور کردن امور شرکت، راه‌اندازی کارگروه‌های تخصصی برای ایجاد مشارکت همکاران در تدوین راهبردها، مدیریت دانش و استخراج دانش پنهان (در افکار و اندیشه همکاران)، تعهد و توجه به ارزش‌های محوری، روحیه جهادی، تکیه و حمایت اساسی از ظرفیت‌های تولید داخل، رعایت همه الزام‌های کیفیت، ایمنی و سلامت و حفاظت از محیط‌زیست در راستای توسعه پایدار، ارتقای نظام کنترل‌های مالی، توجه ویژه به مقوله ریسک و ارزیابی آن، بازسازی و ارتقای ساختار رهبری و راهبردی، تبیین ارتباط نظام‌مند با همه ذی‌نفعان و مدیریت انتظارهای آنان، نگاه خاص به افزایش بهره‌وری، شناسایی و ارزیابی مستمر تأمین‌کنندگان (خدمات و کالا) و در نهایت تأکید بر قابلیت انسانی به‌عنوان اصلی‌ترین عامل توسعه، خلق ارزش برای ذی‌نفعان، توسعه و تعالی سازمانی همسو با اسناد بالادستی، خواهد بود.

منبع: شانا

کلیدواژه: پتروپارس شرکت ملی نفت ایران تحریم مدیرعامل گروه پتروپارس حاکمیت شرکتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۷۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

نماینده مجری طرح جهاد آبرسانی استان اردبیل از پیشرفت فیزیکی ۱۷ درصدی تصفیه ‌خانه دوم آب شرب مرکز استان به عنوان طرح ویژه در مدت زمان کوتاه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، حسن کروبیان در بازدید از تصفیه خانه شماره ۲ آب شرب اردبیل، اظهار کرد: احداث تصفیه خانه دوم آب شرب اردبیل با هدف تصفیه آب چاه‌های داخل شهر اردبیل و به منظور گذر از بحران کم آبی با ظرفیت ۵۰۰ لیتر در ثانیه در حال اجرا است.

وی افزود: این تصفیه‌خانه هم اکنون ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا کنون بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال هزینه شده و برای اتمام طرح و تاسیسات وابسته آن بیش از ۵ هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.

کروبیان با اشاره به اینکه برای ارتقای کیفی آب شرب اردبیل، دو پروژه عظیم در حال اجرا و بهره‌برداری است بیان کرد: پروژه تکمیل آبگیر سد یامچی هم اکنون با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی در دست اجراست و پروژه سیستم ارتقای کیفی آب که در داخل تصفیه خانه اجرا شده هم اکنون تمام شده و تحویل شرکت آب و فاضلاب استان شده است.

نماینده مجری طرح جهاد آبرسانی استان اردبیل همچنین تصریح کرد: به منظور برداشت آب از تراز بالاتر جهت ارتقای کیفی آب شرب مرکز استان چهار بارج شناور در مدار بهره‌برداری است و دو بارج دیگر با ظرفیت ۵۰۰ لیتر در ثانیه در حال خرید و نصب است.

کد خبر 749127

دیگر خبرها

  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • هوای اصفهان ناسالم برای گروه‌های حساس
  • جزئیات آلودگی هوا در استان خوزستان
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها
  • رحمانی فضلی: دولت ضعیف و قوی، هر کدام ۲۰ درصد کشور را عقب یا جلو می برند /بدون فضای باثبات نمی شود کاری کرد
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • روزنامه شرق: بهترین فرصت مذاکره مستقیم با آمریکا را از دست ندهید! / اجرای برجام و FATF اولویت نظام پس از عملیات وعده صادق