Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، آیت الله رضا رمضانی دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت (ع) در مراسم بزرگداشت «شیخ عبداللهی ناصر جمعه» عالم برجسته شیعه اهل "کنیا" که امشب در ساختمان این مجمع در قم برگزار شد، گفت: همان طور که پیامبران معلمان و مربیان حقیقی بودند، عالمان واقعی نیز نقش تعلیمی و تربیتی دارند و معلم و مربی هستند و در آشنایی انسان‌ها به معارف حقه نقش اساسی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) درباره خصوصیات شیخ «عبداللهی ناصر» گفت: آن عالم بزرگوار، ۹۰ سال عمر بابرکت داشته است و در همه بخش ها تلاش می‌کرد تا به سمت حقیقت برود. آن مرحوم در ایام تحصیل از شاگردان ممتاز بود و به دلیل خصوصیات اخلاقی خوبی که داشت اساتید خود را نیز جذب می کرد.

وی افزود: شیخ «عبداللهی ناصر» پس از آشنایی با معارف الهی، به تبلیغ آموزه های الهی پرداخت و بیان فصیح و جذاب و تأثیرگذاری داشت. ایشان همچنین در کنار تبلیغ، تدریس و تألیفات مفیدی داشتند. بیش از ۱۵۰۰ نوار کاست و بیش از ۴۰۰ نوار ویدئویی از کلاس های معارف او به جا مانده است.

رمضانی با بیان اینکه در شهرهای مختلف آفریقا مباحث شیخ «عبداللهی ناصر» مورد استقبال قرار می گرفت، افزود: این ارزشمند است که مباحث آن مرحوم مورد استقبال قرار گیرد و او از مصادیق آیه "إِنَّ الَّذِینَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَیَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَٰنُ وُدًّا" است.

وی پشتکار داشتن را از ویژگی‌های دیگر شیخ «عبداللهی ناصر» معرفی کرد و در ادامه گفت: آن مرحوم بسیار اهل تلاش بود و در مسیر رسیدن به اهداف استقامت داشت. او کم نگذاشت و هر چه که لازم بود برای رسیدن به حقیقت انجام داد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) ادامه داد: ویژگی دیگر شیخ «عبداللهی ناصر» اخلاص بود؛ اخلاص در همه جا جواب می‌دهد. براساس روایتی، "اخلاص سری از اسرار الهی است و خداوند بندگانی را که او را دوست دارند، عطا می‌کند." آن مرحوم از اخلاص برخوردار بود لذا بیان او در همه‌جا تأثیرگذار بود.

عضو مجلس خبرگان در بیان سایر ویژگی‌های شیخ «عبداللهی ناصر» افزود: او زبان صدق داشت و "صدق" در حوزه تبلیغ می‌تواند تأثیرگذار باشد. او دغدغه‌مند بود و در مسائل تبلیغی و مکتب اهل بیت(ع) بسیار دغدغه داشت. وی تلاش می‌کرد تا مردم با محاسن کلام اهل بیت(ع) آشنا شوند و اگر مردم محاسن کلام اهل بیت(ع) را بشناسند همه پیروی خواهند کرد.

وی افزود: همه این ویژگی ها باعث شد که شیخ «عبداللهی ناصر» تا آخر عمر در مسیر صحیح باشد. خدا به ایشان این عنایت را کرد که تبلیغ اش تأثیرگذار باشد. او بین مردم محبوب بود و مردم او را دوست می داشتند و اخلاص، دغدغه مندی، تبلیغ جذاب، تدریس، تألیف و ... باعث شد که نقش تعلیم و تربیتی را به بهترین شکل انجام دهد.

دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) در پایان گفت: ما و شاگردان ایشان باید تلاش کنیم تا اخلاص را بیاموزیم و این مکتب را استمرار ببخشیم. با توجه به ظرفیتی که در کنیا به لحاظ فطری و عقلی وجود دارد وظیفه شاگردان ایشان است که این مسیر را دنبال کنند و استقامت بورزند و مثل استاد برای تبلیغ معارف اهل بیت(ع) کم نگذارند و نقش تربیتی داشته باشند؛ با مردم مأنوس باشند و مردم را با محاسن کلام اهل بیت(ع) آشنا کنند. همچنین بر اساس سفارش پیامبر(ص)، مردم را هم با قرآن و هم با عترت آشنا کنند.

حجت الاسلام والمسلمین «سید مرتضی مرتضی العاملی» عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) نیز در این مراسم با اشاره به درگذشت شیخ عبداللهی ناصر اظهار کرد: چند روز پیش عالم بزرگواری از کنیا را از دست دادیم، من با او در مدرسه رسول اکرم(ص) در شهر نایروبی پایتخت کنیا در ابتدای سال ۱۹۸۳ میلادی، آشنا شدم، این مدرسه در آن سال شروع به پذیرش طلاب علاقه مند به تحصیل علوم دینی در شرق آفریقا کرد، دیدار ما با هم صمیمانه بود و صحبت های گوناگونی در موضوعات مختلف در آن دیدار، رد و بدل شد، من شیخ عبداللهی ناصر را عالم بزرگوار و ادیبی متمایز و انسان متواضعی یافتم که بیشتر وقت خود را صرف خدمت به دین می‌کرد.

العاملی افزود: او خطیبی قوی بود که برای سخنرانی به مساجد در مناسبت های مختلف دعوت می‌شد و مورد احترام علما در کشورهای مختلف شرق آفریقا و شخصیت برجسته‌ای در دنیای اسلام بود.

عضو شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع) ادامه داد: شیخ عبداللهی ناصر در جوانی در انتخابات پارلمانی کنیا شرکت کرد و به عنوان نماینده پارلمان این کشور در یک دوره انتخاب شد، بعد از آن تصمیم گرفت از سیاست کناره بگیرد و تمام وقت خود را برای خدمت به دین، صرف کند تا جوانان را به سمت اسلام و دوری از انحرافات عقیدتی هدایت کند. او جامعه خود را به خوبی می‌شناخت و برای حفاظت از نسل جوان به صورت خاص تلاش می‌کرد، او مسلمانان را به وحدت دعوت می‌کرد و در مقابل گروه‌های تبشیری برای دورکردن مسلمانان از دین خود می‌ایستاد و به شبهات در خصوص دین اسلام پاسخ می‌داد و در این زمینه کتاب‌ها و منشورات مختلفی برای دفاع از مکتب تشیع و دین اسلام به نگارش در آورد.

گفتنی است «شیخ عبداللهی ناصر جمعه» که از خطبا و علمای مهم اهل سنت مومباسا در کنیا بود، در سال ۱۹۷۵ میلادی به مذهب تشیع گروید. وی اندیشمندی بزرگ بود و در تألیف کتب دینی سهم بسزایی داشت که بسیاری از مردم شرق و مرکز آفریقا با خواندن کتاب‌های وی، پیرو اهل بیت (ع) شده‌اند. 

«شیخ عبداللهی ناصر جمعه» در سال‌های پایانی حیات با برکت خویش، مشغول ترجمه و تفسیر قرآن کریم به زبان سواحیلی بود و سرانجام پس از یک عمر جستجوگری و ترویج معارف ثقلین، روز دوشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۰ چشم از جهان فرو بست.

انتهای پیام/۷۸۰۰۵

منبع: فارس

کلیدواژه: مجمع جهانی اهل بیت آیت الله رمضانی مراسم بزرگداشت عبداللهی ناصر دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت مجمع جهانی اهل بیت ع آن مرحوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۸۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است

به گزارش خبرگزاری مهر، آئین تکریم و معارفه رئیس کل دادگستری استان قزوین، روز یکشنبه با حضور رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه برگزار شد و حجت‌الاسلام والمسلمین علی مصطفوی نیا به عنوان رئیس جدید دادگستری استان قزوین معرفی و از زحمات علی شعبانی تقدیر شد.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه در مراسم تکریم و معارفه رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: اگر یک قاضی در احیای حق سره را از ناسره درست تشخیص دهد و به عدل حکم کند، هیچ ما به ازای ندارد و ثواب آن بسیار عظیم است.

وی در ادامه با تشریح جایگاه ولایت در راهبری جامعه اسلامی خاطر نشان کرد: خداوند متعال به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، برتری ولایت را محقق ساخت تا تصور باطل دنیای کفر در به بن بست رسیدن دین و معنویت را نشان دهد که امری مبارک برای بشریت بود.

رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه اقدام غرور آفرین فرزندان این مرز و بوم در تحقق وعده صادق را از مصادیق امر ولایی دانست و افزود: این حادثه سبب شد یک بار دیگر نقش و جایگاه ولایت و تحقق عینی رسالت، توحید، عدالت، معاد و امامت معنا شود تا دنیای مادی بفهمد که این اقدام با سکانداری امامت و ولایت برای اثبات وحدانیت الهی در به تلاطم کشیدن دنیای کفر بود.

وی با توصیف ویژگی‌های کارگزاران در تراز انقلاب اسلامی، بر لزوم تهذیب نفس، تواضع در رفتار و گفتار و همچنین نظم در امور تاکید کرد و گفت: آقای شعبانی به عنوان یکی از مسئولین قضائی دارای چنین خلقیاتی بود که همواره خود را به عنوان یک سرباز در خدمت نظام می‌دانست.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی در ادامه گفت: امروز دشمنان ایران اسلامی با به راه انداختن یک جنگ ترکیبی و تمام عیار در صدد ایجاد چالش جدی برای نظام و ایجاد نارضایتی عمومی و در نهایت ضربه به باورهای دینی و ارزش‌های اسلامی و انسانی هستند که به برکت خون شهدا و هوشیاری و اقدام تمام نهادهای قضائی، نظامی، انتظامی و حضور مردم در صحنه و میدان و با راهبری رهبر انقلاب صورت گرفت ناکام ماند.

وی ادامه داد: اولین ملاک در دستگاه قضائی رفتار توأم با آرامش، عقلانیت، تدبیر همراه با تواضع و خشوع در برابر مردم و در انجام مأموریت‌های قوه قضائیه در خنثی کردن توطئه‌ها و برنامه‌های دشمنان است، انتظار و راهبرد رئیس قوه قضائیه هم در شناخت دشمن و غافل نبودن از مکر و کید آنها هست.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی افزود: اگر چنانچه یک قاضی در کار خود، متکی به استمداد از خدا، قرآن و اهل بیت (ع) نباشد، در امر قضا دچار مشکل خواهد شد و قضاوت او ناعادلانه می‌شود، از این رو لازم است تا همواره در رفتار و عملکرد خویش دقت داشته باشند و خود را در همه حال در محضر خداوند ببیند.

وی اظهار کرد: انتظار این است که به عنوان قاضی و مدیر، نسبت به وقت شناسی و انضباط در کارها و در رفع حوائج مراجعین دقت لازم را داشته باشیم چرا که هر گونه تأخیر در زمان، ولو به اندازه یک دقیقه نوعی خیانت است.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی گفت: حفظ کرامت و حرمت انسان‌ها بسیار مهم است، اگر کسی مرتکب خطا و جرم شد بر اساس سیاست‌ها و راهبردها کلان قوه قضائیه مبنی بر زندان زدایی، تا جای ممکن، با تأمین قرار مناسب، از بازداشت و زندانی کردن پرهیز کنیم و اجازه ندهیم تا حریم و حیثیت افراد آسیب ببیند.

رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با بیان این مطلب که در سال جدید نیز همچنان مبارزه با فساد و تأمین امنیت روانی جامعه در اولویت برنامه‌های دستگاه عدلیه هست، تأکید کرد: هر گونه تبعیض در مبارزه با فساد حرام است و باید با قاطعیت و بدون اغماض با مفسدان در هر جایگاه و لباسی مبارزه کرد و این همان سیاست اصلی قوه قضائیه است.

وی ادامه داد: حفظ امنیت و آرامش روانی جامعه در راستای تحقق شعار سال بسیار مهم است، و برای تحقق آن، دستگاه امنیتی، انتظامی در مقابل هر کسی که بخواهد آن را مخدوش کند خواهند ایستاد، قوه قضائیه با هر گونه تحصن، بی‌عفتی، برگزاری جلسات لهو و لعب، کلاهبرداری که جامعه را دچار چالش کند و مدیریت جامعه را تضعیف کند، برخورد خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی افزود: بنا بر گفته حاج قاسم سلیمانی جمهوری اسلامی حرم است، لذا همه ما وظیفه داریم تا پای جان از این حرم دفاع کنیم.

وی با اشاره به مناسبت‌های روز کارگر و معلم، هر دو را از ارکان اصلی نظام اسلامی توصیف کرد، که یکی در خط مقدم تولید و رونق اقتصادی و دیگری در خط مقدم دانش و تربیت در اعتلای نظام و تحقق اهداف آن نقش آفرینی می‌کند و برای تمام این اقشار آرزوی نصرت و توفیق الهی کرد.

کد خبر 6091214

دیگر خبرها

  • مراسم بزرگداشت مرحومه خانم معصومه حائری ویژه خانم ها/ 5شنبه، حسینیه شماره2 جماران
  • پیکر مطهر شهید گمنام عصر روز جمعه مورد استقبال مردم رفسنجان قرار می‌گیرد
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • شهرستان‌های لرستان میزبان برنامه‌های شاخص شب میلاد امام رضا (ع)
  • خبر‌هایی از بزرگداشت مرحوم آیت الله ترابی در دامغان
  • عکسی از مادر سیدحسن خمینی در مراسم تشییع پیکر عروس ارشد امام /دختر امام هم آمد
  • اعلام مراسم و محافل حرم مطهر بانوی کرامت در هفته جاری‌
  • برنامه‌های بزرگداشت هفته معلم در شأن این قشر برگزار شود
  • اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود
  • آیین بزرگداشت هفته ترویج فرهنگ و منش پهلوانی در سنندج برگزار شد