Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-03@02:43:20 GMT

سوال روز هواداران فنرباغچه: اللهیار کجاست؟!

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۸۸۶۹

سوال روز هواداران فنرباغچه: اللهیار کجاست؟!

هواداران فنرباغچه در فضای مجازی به عملکرد این باشگاه درخصوص تعیین تکلیف آینده اللهیار صیادمنش معترض شده اند.

به گزارش "ورزش سه"، سرنوشت اللهیار صیادمنش برای فصل بعد به علامت سوال بزرگی تبدیل شده است. مهاجم جوان و ملی پوشی که قرارداد قرضی او با باشگاه زوریا لوهانسک اوکراین به پایان رسیده و در نقل و انتقالات زمستانی به ترکیه بازگشته اما تکلیف این بازیکن برای فصل بعد نامشخص است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در حالیکه دو روز پیش اسماعیل کارتال رسما به عنوان سرمربی جدید فنرباغچه انتخاب شد و این مربی نیز امشب در تمرینات تیمش حاضر شد، اما همچنان خبری از حضور صیادمنش در تمرینات این تیم نیست و مشخص نشده است که تکلیف این بازیکن چه خواهد شد.

 

 

 

 

 

امروز روزنامه فوتومچ از تلاش زوریا لوهانسک برای حفظ اللهیار خبر داده ولی پیشنهاد این تیم توسط باشگاه ترکیه ای رد شده است. این روزنامه به نقل از منابع اوکراینی نوشته است که زوریا حاضر شده است 60 درصد از مبلغ 3 و نیم میلیون یورویی موجود در قرارداد صیادمنش برای خرید دائمی او را پرداخت کند اما این پیشنهاد از سوی فنرباغچه رد شده است.

 

نامشخص بودن وضعیت صیادمنش برای فصل جدید باعث واکنش هایی میانی هواداران فنرباغچه شده است. طرفداران این تیم در فضای مجازی از باشگاهشان درخواست کرده اند تا درباره این بازیکن ایرانی شفاف سازی کند و اینکه بالاخره تکلیف اللهیار چه خواهد شد.

 

دو باشگاه هال سیتی و اندرلخت بلژیک مشتریان جدی جذب مهاجم ایرانی هستند و حتی بحث رسیدن پیشنهادات 5 و 7 میلیون یورویی برای خرید اللهیار در رسانه ها مطرح شده اما هنوز هیچ تحول جدیدی در آینده صیادمنش رخ نداده و مشخص نیست مقصد بعدی او کجا خواهد بود.

 

 

در زیر برخی از توئیت های هواداران فنرباغچه در اعتراض به نامشخص بودن وضعیت اللهیار را مرور می کنیم:

 

 


اللهیار صیادمنش از 31 دسامبر در فنرباغچه حضور دارد. فصل نقل و انتقالات آغاز شده است. اگر قرار بود برود، باید می رفت اما وقتی به مهاجم نیاز داریم، منفعل بودن بی معنی است. چه اتفاقی برای این بازیکن خواهد افتاد؟
 

 

 


چرا اللهیار صیادمنش به تمرین نمی رود؟
اگر به این دلیل است که تعداد بازیکنان خارجی 14 نفر است، مکس مییر را کنار بگذارید!
چرا اللهیار در استانبول به صورت انفرادی تمرین می کند در حالی که شما کمبود مهاجم مرکزی دارید؟
مدیریت فنرباغچه ما را مسخره می کند. متأسفم!

 

 

 


 

اللهیار صیادمنش کجاست؟

 

 

 


 

اللهیار صیادمنش کجاست؟

یک کلمه اطلاعات در مورد او منتشر نمی کنید؟

(خطاب به اکانت فنرباغچه) چطوری داری کار می کنی رفیق؟

 

 

 


من تعجب می کنم که اللهیار صیادمنش الان چه می کند...

 

فنرباغچه الهیار صیادمنش ترکیه زوریا لوهانسک اوکراین

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: فنرباغچه الهیار صیادمنش ترکیه زوریا لوهانسک اوکراین هواداران فنرباغچه اللهیار صیادمنش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۸۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد آسمان بر بلندای کوه | بزرگ‌ترین تلسکوپ ایران کجاست؟

به گزارش همشهری آنلاین: عکس‌های عجیب و جدیدی که تلسکوپ جیمز وب از کهکشان‌های مختلف در سال ۲۰۲۳گرفت و منتشر کرد گواه این مدعاست. آغاز به‌کار مرتفع‌ترین رصدخانه نجومی جهان در ژاپن، بهانه‌ای شد برای پرداختن به چند رصدخانه مهم جهان و ایران.

مرتفع‌ترین رصدخانه

از تلسکوپ‌های ابتدایی با مکانیسم‌های اولیه گرفته تا تلسکوپ‌های بزرگ رادیویی و فضایی مانند جیمز وب از گذشته تاکنون برای کشف و شهود در آسمان استفاده شدند، اما تلاش برای دید واضح‌تر از کیهان همچنان ادامه دارد. ‌

رصدخانه آتاکاما دانشگاه توکیو (TAO) یک مرکز پیشگامانه است که ۳۰آوریل ۲۰۲۴(۱۱اردیبهشت) افتتاح شد. این رصدخانه با ارتفاع خیره‌کننده ۵۶۴۰متری عنوان مرتفع‌ترین رصدخانه نجومی جهان را به‌خود اختصاص داده است. در آن ارتفاع، رطوبت کمی در فضا وجود دارد که برای دید مادون قرمز مناسب است.

با وضوح بی‌نظیر، این هوای خشک و رقیق به TAO اجازه می‌دهد تا طیف فروسرخ میانی را مشاهده کند که برای مطالعه محیط‌های ستاره‌ای و مناطق تشکیل سیاره بسیار مهم است. TAO تنها تلسکوپ زمینی در جهان خواهد بود که به‌دلیل ارتفاع و محیط خشک می‌تواند طول موج‌های فروسرخ میانی را به‌طور مؤثر رصد کند.

رصدخانه مونا کیا در هاوایی

رصدخانه مونا کیا در جزایر هاوایی آمریکا، شامل مجموعه‌ای از تلسکوپ‌هاست که ۱۲مؤسسه در آن فعال است. از مهم‌ترین ویژگی‌های این رصدخانه استقرار روی قله‌ای با ارتفاع زیاد، آسمان تاریک، جدا بودن از فضای شلوغ شهری، پوشش ابرها، رطوبت کم و آتشفشان‌های عظیم است.

این یک مکان ایده‌آل برای رصدخانه است و می‌تواند تصاویر بسیار واضحی از ستارگان، سیارات و دیگر مشاهدات کیهانی ارائه دهد. در سال‌های اخیر، اکتشافات مهمی مانند سرعت شتاب انبساط جهان، کشف یک سیاه‌چاله بسیار پرجرم در کهکشان راه شیری، کشف سیارات فراخورشیدی، تشخیص و نظارت سیارک‌ها و مطالعات مربوط به کهکشان‌های دور در این مرکز انجام شده است.

رصد در ایران از باستان

شمار رصدخانه‌های ایران به ۱۵رصدخانه می‌رسد که از دوران باستان تا دوره معاصر را شامل می‌شود. وقتی قدیمی‌ترین منجمان دنیا ایرانی هستند، وجود رصدخانه‌هایی که برخی از آنها به تاریخ پیوسته‌اند در مناطق مختلف کشور منطقی است. به‌عنوان مثال رصدخانه مراغه به عصر ایلخانی در ایران بازمی‌گردد. این رصدخانه یکی از مهم‌ترین آثار تاریخی از آن دوران است که با تلاش‌های خواجه نصیرالدین طوسی، منجم سرشناس ایرانی ساخته شد. این رصدخانه سال ۶۳۸شمسی روی یک تپه ۱۱۰متری در نزدیکی مراغه ساخته شد.

کشف آسمان از قلب خرم‌آباد

اما رصدخانه کاسین به‌عنوان مدرن‌ترین رصدخانه خاورمیانه شناخته می‌شود. این رصدخانه در ارتفاع ۱۷۰۰متری از سطح دریا در شهر خرم‌آباد و بر قله کوه مدبه معروف به بام خرم‌آباد ساخته شده است.

این رصدخانه شناخته شده ۱۶تلسکوپ دارد که درمیان آنها تلسکوپ خورشیدی کورونادو و تلسکوپ مرکزی سلسترون از اهمیت بیشتری برخوردار هستند. علاوه بر تلسکوپ‌ها، این مجموعه از ۳ آسمان‌نما تشکیل شده که یکی ثابت و ۲ تای دیگر متحرک‌ هستند.

بیشتر بخوانید:

روبات چینی در مسیر ماه | مقصد؛ قطب جنوب بزرگ‌ترین تلسکوپ ایرانی در رصدخانه ملی

بهترین رصدخانه ایران با عنوان رصدخانه ملی با تلسکوپی با آینه ۳.۴متری از سال ۱۴۰۰مورد بهره‌برداری رسیده است. تلسکوپ به‌کار رفته در این رصدخانه به‌عنوان بزرگ‌ترین تلسکوپ ایران و حتی غرب آسیا شناخته می‌شود.

رصدخانه ملی ایران در ۳۳کیلومتری جنوب غرب کاشان و در ارتفاع ۳۶۰۰متری قله گرگش که دومین قله مرتفع رشته‌کوه کرکس است، واقع شده است. نخستین تصویر رنگی این رصدخانه پاییز ۱۴۰۱منتشر شد که در این تصویر، تلسکوپ به رصد کهکشان «NGC ۲۳» پرداخته است.

کد خبر 848797 برچسب‌ها كهكشان راه شيرى تلسکوپ جیمز وب منظومه شمسی تلسکوپ فضایی رصدخانه

دیگر خبرها

  • امام‌زاده ابراهیم کجاست و چرا سرخط اخبار قرار گرفت؟
  • ناپدید شدن یک کودک در استان گلستان / یسنا کجاست؟
  • رصد آسمان بر بلندای کوه | بزرگ‌ترین تلسکوپ ایران کجاست؟
  • ماشاالله قصاب کیست و کجاست؟ (+عکس)
  • کاپیتان سپاهان: فدراسیون فوتبال برای سپاهان سنگ اندازی می کند
  • واکنش کاپیتان سپاهان به «دل پرخون هواداران اصفهانی از بدنه فدراسیون»
  • ۹۵ درصد بودجه پیشنهادی دولت تایید شد
  • سوال و جواب‌ کوتاه از محسن هاشمی درباره خواهرش! | فیلم
  • اولین قبرستان مسلمانان در ایران کجاست؟ + عکس
  • قهرمانی ملی‌پوش بسکتبال با ویلچر با فنرباغچه در اروپا+عکس