Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: منابع رسانه‌ای روز دوشنبه از انفجار ۳ تانکر حامل نفت در منطقه «المصفح» در امارات خبر دادند. به دنبال وقوع انفجار مذکور آتش سوزی گسترده‌ای در منطقه المصفح به وقوع پیوست. المصفح یک منطقه صنعتی است که در جنوب غرب شهر «ابوظبی» امارات واقع شده است. پلیس ابوظبی ضمن تأیید خبر وقوع انفجار در منطقه المصفح گفته است: در پی انفجار تانکرهای سوخت، ۳ نفر کشته و ۶ نفر دیگر مجروح شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملیت یکی از افراد کشته شده پاکستانی و دو تن دیگر هندی است. بنا بر اعلام پلیس، یک آتش‌سوزی هم در محوطه ساخت‌وسازهای جدید در فرودگاه بین‌المللی ابوظبی روی داده است اما تلفاتی به دنبال نداشت. این در حالی است که چندی پیش نیز یک آتش سوزی در منطقه صنعتی «جبل علی» واقع در شهر «دبی» امارات رخ داده بود.

«محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش أنصارالله یمن گفت: «امارات با از سرگیری عملیات تجاوزکارانه علیه یمنی‌ها موجب شد تا نیروهای یمنی به آن پاسخ دهند. امارات به اندازه کافی در برابر هر نوع عملیات نظامی سست و ناتوان است. وی افزود: ما پاسخ حمله را با حمله می‌دهیم». در همین ارتباط، خبرگزاری مهر گفتگویی را با «یوسف الحاضری» کارشناس امور نظامی و استراتژیک انجام داده است که مشروح آن را مطالعه می‌کنید؛

اگر امارات دست خود را از یمن بیرون نکشد و به تجاوزگری‌اش پایان ندهد، این مقاومت یمن است که دست آن را قطع خواهد کرد این کارشناس مسائل نظامی و استراتژیک تصریح کرد: طبیعتاً ارتش و کمیته‌های مردمی یمن مدت‌ها است که با طرف‌های متجاوز در ائتلاف سعودی - آمریکایی علیه این کشور مقابله کرده اند. آنها در همین راستا استراتژی‌های متعددی را به کار گرفته اند. در واقع، ارتش و کمیته‌های مردمی یمن بر اساس امکاناتی که در اختیار داشته اند، همواره مناطق استراتژیک نظامی و یا مناطق و شهرهای صنعتی را مورد هدف قرار داده اند.

وی در ادامه نیز عنوان کرد: عملیات بزرگ اخیر علیه مناطق حساس و راهبردی امارات نیز در چارچوب عملیات‌هایی که بدان اشاره شد، قابل تعریف است. واقعیت این است که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن ۴ سال است که در برابر اقدامات خصمانه اماراتی‌ها صبر پیشه کرده اند. آخرین حمله‌ای که یمنی‌ها به امارات انجام دادند به سال ۲۰۱۸ باز می‌گردد. پس از دروغ بزرگی که در خصوص کنار کشیدن امارات از جنگ یمن گفته شد، حملات به این کشور نیز متوقف شد.

یوسف الحاضری در ادامه سخنانش همچنین یادآور شد: پس از سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به امارات، اقدامات خصمانه این کشور در یمن آغاز شد. اینگونه به نظر می‌رسد که صهیونیست‌ها، امارات را یک بار دیگر به سمت جنگ یمن سوق دادند. ما اقدامات خصمانه اماراتی‌ها را در شبوه و مأرب ملاحظه کردیم. عملیاتی که نیروهای یمنی علیه امارات انجام دادند کاملاً طبیعی بود.

وی عنوان کرد: یمنی‌ها بر اساس قوانین بین المللی از خود در برابر امارات دفاع کردند. این بدان معناست که عملیات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن علیه مواضع حساس و راهبردی امارات کاملاً مشروع بوده است. این عملیات درست در شرایطی انجام شد که ائتلاف متجاوز سعودی به دلیل تحقق برخی دستاوردهای نظامی در استان شبوه سرمست شده بود و مشغول پایکوبی بود. بنابراین، عملیات «طوفان یمن» در ظرف زمانی استراتژیکی به وقوع پیوست.

این کارشناس و تحلیلگر امور استراتژیک و نظامی اظهار داشت: پیش از انجام عملیات «طوفان یمن» فرماندهان نیروهای مسلح اعلام کرده بودند که در دفاع از حاکمیت ملی کشور از هیچ تلاشی دریغ نخواهند کرد. اکنون ما از ۷ سال تجاوزگری علیه یک ملت سخن می‌گوئیم. ما از یک روز و دو روز سخن به میان نمی‌آوریم، بلکه درباره ۷ سال تجاوز نظامی مستمر حرف می زنیم. این مسأله مهمی است.

وی افزود: متجاوزان سعودی در طول مدت زمان مذکور صدها هزار حمله هوایی علیه غیر نظامیان یمنی ترتیب داده اند. آنها صدها هزار موشک بر سَر مردم یمن فرو ریخته اند. بنابراین، این حق مشروع یمنی هاست که در برابر این نوع تجاوزگری از خود دفاع کنند. هدف قرار دادن ابوظبی و مناطق حساس و حیاتی امارات تنها پاسخ اولیه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به تجاوزات امارات بود.‌ هدف قرار دادن ابوظبی و مناطق حساس و حیاتی امارات تنها پاسخ اولیه ارتش و کمیته‌های مردمی یمن به تجاوزات امارات بود.

یوسف الحاضری تأکید کرد: به هر حال، اماراتی‌ها تلاش می‌کنند این حوادث و نتایج خیره کننده آن را کوچک جلوه دهند. این همان استراتژی همیشگی آمریکایی هاست که به وسیله آن، اماراتی‌ها تلاش می‌کنند از فشار روانی بر خود بکاهند. اماراتی‌ها خود به خوبی می‌دانند که ارتش و کمیته‌های مردمی یمن اهداف اقتصادی استراتژیکی را مورد هدف قرار داده اند. همین مسأله باعث سقوط شاخص بورس در این کشور شد.

این کارشناس و تحلیلگر مسائل استراتژیک و نظامی تصریح کرد: بدون شک عملیات بزرگ یمنی‌ها در امارات نتایج مهمی در کوتاه مدت و بلند مدت برجای خواهد گذاشت. اگر اماراتی‌ها دست خود را از یمن بیرون نکشند، نیروهای یمنی دستشان را قطع می‌کنند. کما اینکه «محمد عبدالسلام» سخنگوی جنبش «أنصارالله» صراحتاً اعلام کرد که امارات تنها دو گزینه پیش روی دارد؛ یا اینکه دستش را از یمن بیرون بکشد و یا اینکه یمنی‌ها دستش را قطع کنند.

کد خبر 5402939

منبع: مهر

کلیدواژه: یمن عربستان سعودی امارات متحده عربی ابوظبی جنگ 2015 یمن فرودگاه ابوظبی ایالات متحده امریکا روسیه عراق اوکراین فلسطین رژیم صهیونیستی مسکو ناتو امارات متحده عربی سرگئی لاوروف جنگ 2015 یمن عربستان سعودی ایران واشنگتن ارتش و کمیته های مردمی یمن اماراتی ها هدف قرار یمنی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۹۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات غزه؛ محور گفت‌وگوی دیپلمات‌های روسیه و چین

به گزارش قدس آنلاین، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد که در این دیدار طرفین در مورد موضوعات روز خاورمیانه با تاکید بر وضعیت منطقه درگیری [رژیم] اسرائیل و فلسطین تبادل نظر کردند.

در بیانیه این وزاتخانه همچنین آمده است: در عین حال، مسکو و پکن از تعهد مصمم خود برای هماهنگی نزدیک تلاش‌های مشترک در راستای حل و فصل مسالمت‌آمیز بحران‌ها در خاورمیانه و قاره آفریقا اطمینان حاصل کردند.

بر اساس گزارش مذکور، این دیدار در حاشیه رایزنی نمایندگان و معاونان وزرای خارجه کشورهای عضو گروه «بریکس» و فرستادگان ویژه در امور خاورمیانه و شمال آفریقا انجام شد.

گروه‌های مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

وزارت بهداشت فلسطین امروز اعلام کرد که شمار شهدای فلسطین از آغاز تجاوزگری ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه در هفتم اکتبر (۱۵ مهر)، به ۳۴ هزار و ۲۶۲ نفر افزایش یافت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • میلیون ها یمنی خواستار ادامه عملیات علیه اشغالگران شدند
  • راهپیمایی باشکوه یمنی‌ها در حمایت از غزه
  • ساخت مراحل اولیه اسکله آمریکایی‌ها آغاز شد/ کشتی نظامی آمریکا در ساحل غزه پهلو گرفت
  • اگر طوفان نمی‌شد + اسناد محرمانه
  • یمنی‌ ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • یمنی‌ها کشتی تجاری اسرائیل را هدف قرار دادند
  • طوفان الاقصی فلج بودن بازدارندگی اسرائیل را اثبات کرد
  • طوفان الاقصی اعتماد رژیم اشغالگر به ارتش و سیستم امنیتی و نظامی خود را از بین برده است
  • تحولات غزه؛ محور گفت‌وگوی دیپلمات‌های روسیه و چین
  • ۹۵ درصد سعودی‌ها موافق عملیات طوفان‌الاقصی هستند