Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اردبیل مدیر کل مدیریت بحران استان اردبیل گفت: برای کاهش دغدغه روستائیان گرفتار در برف و کولاک تامین آرد و سوخت یک ماهه این روستائیان با اولویت انجام شده است.

مهدی خدمتی در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: با دریافت گزارش های هموطنان در مناطق مختلف سعی داریم تا در این روزهای سرد و یخبندان بازگشایی و خدمت رسانی را در قالب اکیپ های امدادونجات و راهداری انجام داده و در خدمت روستائیان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: تا دیشب 203 راه روستایی مسدود بود که از امروز با توجه به کولاکی شدن هوا بر تعداد راه های روستایی مسدود شده افزوده شد تا ما در حال حاضر نیازمند بازگشایی راه 318 روستای گرفتار ورر برف و کولاک باشیم.

مدیر کل مدیریت بحران استان اردبیل از هموطنان خواست؛ تا با صبر و آرامش اجازه دهند تا راهداران و سایر عوامل امدادرسانی کار بازگشایی مسیرهای مختلف را انجام داده و تامین مایحتاج روستائیان در اولویت اصلی قرار گرفته است.

خدمتی گفت: در سطح شهر نیز هرچند گلایه های مردم از وضعیت برفروبی معابر مطرح است اما شهرداری با تمام توان و امکانات سعی دارد تا از امروز به برفروبی کوچه ها و معابر شهر ورود پیدا کرده و وضعیت رضایت بخشی را در مناطق مختلف و گستردگی شهرک ها به وجود آورد.

وی گستردگی سطح شهر و انتظارات مختلف مردم را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه این وضعیت بارش در یک دهه اخیر بی نظیر بوده ولی به مردم شهر اردبیل قول می دهیم تا دو سه روز آینده برفروبی به وضعیت نرمال برسد.

مدیر کل مدیریت بحران استان اردبیل همچنین به فشار گاز در مناطق مختلف و قطعی گاز دو واحد صنعتی اردبیل اشاره کرد و افزود: با قطع گاز کارخانه سیمان و نیروگاه سیکل ترکیبی سعی بر این است تا فشار گاز در وضعیت نرمال باشد که هم اکنون در دورترین نقطه اصلاندوز فشار 410 و در اردبیل 510 است.

خدمتی دپوی برف را در کنار رودخانه بالیقلوچایی یادآور شد و بیان کرد: اینکه گفته می شود باید برف در پشت سدها دپو شود کار منطقی نیست چرا که ما از طریق رودخانه می توانیم از این منابع بیشتر استفاده کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آرد مصرف سوخت مدیریت بحران روستاييان استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۱۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود

محمد رضا حاجی رضا به مناسبت روز جهانی قنات (نهم اردیبهشت ماه)،گفت: وجود قنات برای استانی همچون قم که با محدودیت‌های زیادی در تامین آب مواجه است، میراث بسیار گرانبهایی است و ما بر این اساس حفاظت و نگهداری از این منبع آبی ارزشمند را وظیفه‌ای مهم برای خود می‌دانیم.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی قم افزود: هر سال تلاش می‌کنیم تا با درنظر گرفتن اعتبارات مالی لازم و تامین امکانات مورد نیاز حجم قابل توجهی از قنات‌های قم را در مناطق مختلف استان مرمت و بازسازی کنیم تا عموم مردم و به خصوص فعالان بخش کشاورزی بتوانند از آن برای تامین آب مورد نیاز خود استفاده کنند.

او ادامه داد: در همین راستا طی ۲ سال گذشته با تلاش صورت گرفته در دولت سیزدهم بیش‌از ۳۰ کیلومتر از قنات‌ها در مناطق مختلف استان قم مرمت و بازسازی شد و ما تلاش می‌کنیم در سال جدید با همراهی کشاورزان استان این برنامه مهم را با سرعت و در وسعت بیشتری دنبال کنیم.

بیش از ۹۰۰ رشته قنات در مناطق مختلف قم موجود است که از آنها به عنوان یکی از مهمترین شریان‌های حیاتی تامین آب مورد نیاز بخش کشاورزی استان یاد می‌شود.

مرمت و لایروبی قنوات قم موجب استفاده مناسب و هرچه بهتر از این منابع مهم تامین آب استان می‌شود که در همین راستا سازمان جهاد کشاورزی قم بر اساس سیاست‌های دولت، برنامه احیا و مرمت قنوات را با مشارکت کشاورزان به جد دنبال می‌کند.

لازم به ذکر است خشکسالی‌های اخیر بر روی وضعیت ناپایداری قنوات استان قم تاثیر مستقیم داشته و موجب نقصان آبدهی آنان شده‌است، به همین دلیل بسیار اهمیت دارد تا فعالیت‌های مرتبط با مرمت و احیا این سازه‌های آبی به سرعت انجام و قنوات برای تامین آب مورد نیاز کشاورزان حفظ شود.

به گفته مسئولان سازمان جهاد کشاورزی قم طی ۲ سال گذشته (از زمان آغاز به کار دولت سیزدهم) بالغ بر ۱۲۹ طرح کشاورزی با سرمایه‌گذاری ۴۵۰ میلیارد تومان و ایجاد اشتغال مستقیم برای یک‌هزار و ۲۹۱ نفر در قم به‌بهره‌برداری رسیده‌است.

این میزان سرمایه‌گذاری و افتتاح طرح‌های کشاورزی در استان قم نشان از اهتمام جدی دولت سیزدهم نسبت به موضوع امنیت غذایی و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در این بخش مهمی اقتصادی دارد.

گفتنی‌است ۱۰۴ هزار هکتار زمین کشاورزی در استان قم وجود دارد، از این میزان به طور میانگین ۶۴ هزار هکتار به زیر کشت می‌رود که ۴۲ هزار هکتار آن مزرعه و ۲۲ هزار هکتار آن باغ است.

به طور کلی بیش از ۱۴ هزار بهره‌بردار در زمینه تولید محصولات کشاورزی در قم فعال هستند، همچنین میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان در سال ۸۰۰ هزار تُن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی، شیلات و گلخانه‌ای است.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی حدود ۵۰ درصد اشتغال روستاییان در بخش‌های مختلف قم را به خود اختصاص داده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • اردبیل و اهواز ابتدا و انتهای مدار کیفیت هوای کشور
  • مشارکت بیش از هزار معلم سمنانی در طرح اکرام ایتام و محسنین
  • نبود سالن ورزشی مشکل اصلی روستاهای دهستان الوندکوه غربی
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • هوای ۴ شهر ناسالم و آلوده است / پاک‌ترین هوا سهم اردبیل شد
  • احیا قنات‌ها در قم بی‌وقفه دنبال می‌شود