Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم، تحقیقات وفناوری گفت: بازگشایی دانشگاه‌ها با رعایت ضوابط بهداشتی صورت می‌گیرد، وزارت بهداشت پروتکل‌های بهداشتی جدید لازم در کلاس‌های آموزشی و خوابگاه‌ها را به وزارت علوم اعلام کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدعلی زلفی‌گل در نشست مشترک با وزرای کشور و آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت بهداشت پروتکل‌های بهداشتی را در بازگشایی دانشگاه‌ها اعلام کند، گفت: با اخذ پروتکل‌های بهداشتی جدید می‌توانیم تصمیم‌گیری صحیح‌تری برای بازگشایی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به مسأله خوابگاه‌های دانشجویی اشاره کرد و گفت: در این خصوص منتظر نظر کارشناسی وزارت بهداشت هستیم و اینکه چگونه و با چه مکانیزمی دانشجویان را در خوابگاه‌ها اسکان دهیم.

وزیر علوم همچنین گفت: یکی از مشکلات پیش رو در بازگشایی دانشگاه‌ها نداشتن آمار واکسن دانشجویان است و باید در این خصوص وزارت بهداشت آمار نهایی دانشجویان واکسن زده را اعلام تا مراتب تصمیم‌گیری لازم در این خصوص اتخاذ شود.

احمد وحیدی وزیر کشور نیز در این نشست گفت: با روند مناسب واکسیناسیون افراد بالای ۱۲ سال در کشور دلیلی برای تداوم روند تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها وجود ندارد.

وی با بیان اینکه مدارس و دانشگاه‌ها مراکز اصلی علمی و تحقیقاتی کشور هستند؛ گفت: ادامه تعطیلی مراکز علمی به آینده علمی کشور آسیب می‌زند و برای همین بایستی مقدمات بازگشایی مدارس با دستورالعمل‌های بهداشتی فراهم شود.

وحیدی در ادامه صحبت‌های خود بر لزوم برگزاری حضوری امتحانات و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی تأکید کرد و گفت: معمولاً امتحانات با فاصله برگزار می‌شود و همچنین پایان‌نامه‌های دانشجویی با حضور چند استاد در کلاس کاملاً با اصول بهداشتی هم مطابقت دارد و به همین دلیل نباید این برنامه‌ها از این پس به صورت آنلاین برگزار شود.

وزیر کشور با تاکید بر این امر که در موضوع بازگشایی مدارس و دانشگاه‌های کشور نسبت به سلامت دانش‌آموزان و دانشجویان حساسیت زیادی داریم؛ گفت: تلاش می‌کنیم با تقویت روند واکسیناسیون و همچنین رعایت اصول بهداشتی نظیر استفاده از ماسک ضمن حفظ سلامت دانش‌آموزان و دانشجویان، فرایند تحصیل و آموزش هم شکل گیرد.

وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت‌های خود به اجرای طرح هوشمندسازی محدودیت‌ها اشاره کرد و گفت: این طرح با همکاری دستگاه‌ها به نحو موثری اجرا می‌شود و هم اکنون اجرای طرح در دستگاه‌های اجرایی، حمل و نقل درون شهری، اصناف و حمل و نقل برون شهری در جریان است.

وی اضافه کرد: مطابق این طرح همه کارکنان دستگاه‌های اجرایی باید تزریق دو دوز واکسن و مشخص بودن وضعیت بیماری شان در ادارات حضور یابند.

همچنین یوسف نوری وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا بعد از بررسی‌های مختلف کارشناسی به این جمع بندی رسیده که باید مدارس و دانشگاه‌های کشور بازگشایی شود؛ تصریح کرد: برگزاری حضوری کلاس‌ها در مدارس یک ضرورت است و باید برای نجات آموزش کشور این اتفاق در سریعترین زمان ممکن صورت گیرد.

وزیر آموزش و پرورش همچنین گفت: واقعیت امر این است که کرونا نظام آموزشی را در کل دنیا مختل کرده، اما خیلی از کشور‌ها با روش‌های مختلف به اصل آموزش حضوری برگشته اند.

وی از نظام رسانه‌ای کشور به ویژه صدا و سیما خواست که در بازگشایی مدارس با تولید محتوای رسانه‌ای در جهت اقناع خانواده‌ها نسبت به ضرورت آموزش حضوری مدارس، کمک کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزیر علوم زلفی گل دانشگاه خوابگاه واکسن بازگشایی دانشگاه ها پروتکل های بهداشتی مدارس و دانشگاه ها وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۱۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛رئیس دانشگاه شهرکرد گفت: با توجه به دشواری‌های دریافت این مجوز از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تعداد محدود این مراکز در سطح کشور، با تعاملات و پیگیری‌های انجام شده، مجوز راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا)، در اردیبهشت‌ماه از سوی مدیرکل امور دانشجویان بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به دانشگاه شهرکرد اعطا شد.
پیرعلی افزود: نظر به سیاست‌های گسترش زبان فارسی در تمامی کشو‌رهای منطقه و جهان، دانشگاه شهرکرد با ایجاد و گسترش این مرکز، می‌تواند به یکی از محور‌های اصلی جذب و آموزش زبان فارسی به اتباع خارجی و دانشجویان بین‌المللی در استان و کشور تبدیل شود.
وی گفت: مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان فرصتی را فراهم می‌آورد که فارسی‌آموزان برای دستیابی به اهداف شغلی و ادامه تحصیل در ایران، زبان فارسی را در زمانی کوتاه یاد بگیرند. در انتهای هر دوره به زبان‌آموزان مدرک بین‌المللی ارائه می‌شود که مورد تأیید وزات علوم، تحقیقات و فناوری ایران است.
هم اکنون بیش از ۳۰۰ دانشجوی بین الملل در دانشگاه شهرکرد مشغول به تحصیل هستند و دانشگاه شهرکرد در تلاش است که با ارائه خدمات مناسب پذیرای تعداد بیشتری از دانشجویان بین الملل در آینده باشد.
سایر دانشگاه‌های استان و کشور هم می‌توانند از خدمات مرکز آموزش زبان فارسی به غیر فارسی‌زبانان (آزفا) دانشگاه شهرکرد بهره‌مند شوند.

دیگر خبرها

  • زنگ سلامت در مدارس دامغان به صدا درآمد
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • فهرست دانشگاه‌های خارج از کشور مورد تایید وزارت بهداشت اعلام شد
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • فعالیت‌های آموزش محور در حوزه سلامت، تقویت می‌شود
  • بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در مراکز آموزش عالی سیستان و بلوچستان مشغول به تحصیل هستند
  • جراحی عجیب پیوند عضو برای اولین بار در کشور
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی اهواز عملیاتی می‌شود