Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی جهاد کشاورزی استان همدان، «جعفر مصباحی» با بیان اینکه استان همدان دارای ۳۰ طرح در قالب ۱۰ عنوان طرح نیمه تکمیل است، افزود: این طرح ها از طرف سازمان جهادکشاورزی برای پیگیری تامین اعتبار به استانداری و سازمان برنامه‌وبودجه استان‌ همدان اعلام شده است.

وی اظهار داشت: طرح های نیمه تکمیل حوزه جهادکشاورزی دارای ردیف ملی یا استانی است و در صورت تامین اعتبار طی ۲ یا سه سال آینده قابلیت تکمیل و بهره برداری پیدا می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر برنامه و بودجه سازمان جهادکشاورزی استان همدان تاکید کرد: با تکمیل این طرح ها زمینه بهره برداری موثر کشاورزان از مزایای آن همچون بهره‌وری آب، تولید محصولات گلخانه‌ای و دامی و اصلاح باغات فراهم می شود.

مصباحی با اشاره به اینکه همچنین اجرای ۲۳ طرح در استان پیش بینی شده که نیازمند سرمایه گذاری است، گفت: این طرح ها با توجه به اختصاص تسهیلات بانکی و دیگر اعتبارات پیش بینی شده به طور حتم طی ۲ یا سه سال آینده تکمیل و آماده بهره برداری می شوند.

به گفته وی، تکمیل این ۲۳ طرح حوزه جهاد کشاورزی می‌تواند تاثیر بسزایی در افزایش تولید محصولات صنایع تبدیلی، دام و شیلات و محصولات گلخانه‌ای استان همدان داشته باشد.

مدیر برنامه و بودجه سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار داشت: پنج هزار و ۶۶۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری به همراه تسهیلات ارزی به میزان بیش از سه میلیون یورو برای بهره برداری این ۲۳ طرح حوزه کشاورزی استان همدان نیاز است که با اجرای این طرح ها زمینه اشتغال بکار ۲ هزار و ۱۱۷ نفر در استان فراهم می شود.

استان همدان با داشتن ۴.۴ درصد از تولیدات بخش کشاورزی، یکی از قطب های مهم کشاورزی کشور است به نحوی که بخش کشاورزی ۲۹ درصد اشتغال و ۲۵ درصد ارزش افزوده فعالیت های اقتصادی این استان را به خود اختصاص داده است.

 بخش کشاورزی استان همدان همچنین ۵.۴ درصد از تولیدات و ۴.۳ درصد از ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را به خود اختصاص داده است.

استان همدان دارای ۶۹۲ هزار هکتار زمین زراعی(آبی و دیم) و ۱۱۷ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی است.

برچسب‌ها استان همدان سازمان جهادکشاورزی استان همدان طرح های عمرانی اعتبارات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان همدان سازمان جهادکشاورزی استان همدان طرح های عمرانی استان همدان سازمان جهادکشاورزی استان همدان طرح های عمرانی اعتبارات کشاورزی استان همدان بخش کشاورزی بهره برداری طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۱۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی فرجی، مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار «صنعت؛ دانشگاه؛ راه اشتغال» که در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس و عملیات آغازین همانند فتح‌المبین از صنعت به خوبی استفاده نکردیم به نحوی که بیشتر از نیروی انسانی بهره می‌بردیم اظهار کرد: با گذشت زمان و در عملیات بعدی، مانند فاو از صنعتگران و دانشگاه بهره‌مند شدیم.

وی با اشاره به اینکه دغدغه فرماندهان دوران دفاع مقدس به‌واسطه صنعت و دانشگاه حل شد، افزود: صنعتگران و دانشگاهیان پل فاو را ایجاد کردند و جان رزمندگان برای عبور از اروند خروشان را نجات دادند.

مشاور فرمانده سپاه انصارالحسین(ع) همدان با تأکید بر اینکه ارتباط با صنعت و دانشگاه سبب حل مسائل و مشکلات بسیاری می‌شود، عنوان کرد: در دفاع مقدس بهره‌گیری از صنعت و دانشگاه کم بود؛ اما امروز به همت دانشمندان و دانشگاهیان، در حوزه فنون مختلف ازجمله مباحث نظامی و دفاعی در دنیا سرآمد هستیم. بیشترین دغدغه امروز در سپاه دغدغه اشتغال است و جلسات حول محور این مهم می‌چرخد.

فرجی با اشاره به اینکه انسجام و همدلی بین صنعت و دانشگاه مدنظر است، گفت: اطمینان و اعتماد کردن به جوانان مهم و کارساز است. توجه به علم، فرآوری و نوآوری از الزامات امروز بوده و برقراری ارتباط نظام‌مند دانشگاه و صنعت پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اختصاص ۸۲ میلیاردتومان اعتبار برای ساخت پروژه دفاع مقدس در گلستان
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ساخت مرکز جامع سرطان قم ۳۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • پایداری تولید در نفت و گاز مارون با تکمیل ۲۲ پروژه در ۱۴۰۲
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو