Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان رشت - ارسلان سالاری وضعیت بهداشت و درمان گیلان را عقب‌مانده‌تر از استان‌های کم‌برخوردار کشور توصیف کرد و گفت: پروژه‌های عمرانی حوزه سلامت امسال و سال آینده این استان نیازمند اعتبار ویژه هستند.

به گفته او زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی به ویژه در بیمارستان‌های گیلان ناکافی است و برخی از بیمارستان‌های استان ساختار و قدمتی ۱۰۰ ساله دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استان گیلان نه تنها به ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر جمعیت خود بلکه در ایام تعطیل گاه به بیش از ۵ میلیون نفر مسافر نیز خدمات رسانی می‌کند.

کمبود‌ها در حوزه تجهیزات پزشکی گیلان

در این استان تنها یک دستگاه MRI دولتی ۱۱ ساله وجود دارد که ارائه خدمت به نیازمندان و مددجویان را دچار مشکل می‌کند.

دانشگاه علوم پزشکی گیلان با پیگیری‌های مستمر توانست اجرای ۲ طرح مشترک احداث بیمارستان ۳۵۰ تختخوابی پورسینا و همچنین تکمیل دانشکده پزشکی سایت لاکان که اسکلت آن بیش از ۲۵ سال پیش اجرا و رها شده بود را با همکاری قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء سپاه شروع کند که الان نیازمند توجه ویژه اعتباری دارد.

برخی از پروژه‌های در دست اقدام و همچنین پروژه‌های آتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان نیازمند تأمین اعتبار و افزایش آن هستند، اعتبارات تخصیص یافته به برخی از پروژه‌های عمرانی این دانشگاه برای امسال و سال آینده بسیار محدود است و کفاف عملیات اجرایی و شتاب بیشتر پروژه‌ها را ندارد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان می‌گوید: این حق مردم این استان نیست که میزبان تمام استان‌های کشور در ایام تعطیل و غیرتعطیل باشند، ولی از حداقل شاخص‌های رشد در حوزه‌های مختلف به ویژه در بهداشت و درمان برخوردار نباشند.

انتهای پیام/ع

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی حوزه سلامت تجهیزات پزشکی پزشکی گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۲۴۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام دلفان امروز چهارشنبه در جلسه بررسی مصوبات سفر رئیس‌جمهور به لرستان با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی لرستان هشت پروژه در دور اول سفر رئیس‌جمهور به استان داشته است، اظهار داشت: یکی از این پروژه‌ها بیمارستان «نیایش» خرم‌آباد بوده که ابتدا ۲۳ درصد پیشرفت داشت که الان پیشرفت فیزیکی آن به ۶۵ درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه تعداد تخت‌های این بیمارستان از ۵۱۵ تخت به ۶۱۱ تخت رسیده است، افزود: اگر پرداخت اعتبار این بیمارستان به همین روال باشد، سال آینده افتتاح خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه بیمارستان «رازی» کوهدشت نیز ۵۵ درصد پیشرفت داشته که اعتبارات آن تأمین نشده است، ادامه داد: اگر اعتبار آن اختصاص پیدا می‌کرد، روند پیشرفت آن بیشتر می‌شد.

دلفان با بیان اینکه بخشی از اعتبارات این بیمارستان باید از سوی سازمان مدیریت و بخشی هم توسط وزارت بهداشت تأمین می‌شد، گفت: سازمان مدیریت نتوانسته سهم خودش را عملیاتی کند.

وی با بیان اینکه بیمارستان «گهر» دورود نیز ۲۵۶ تخت دارد و ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، گفت: سه پروژه دیگر سفر دولت شامل درمانگاه «بزنوید»، «چمن سلطان» و امامزاده «محمدحسن» تکمیل شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان، افزود: همچنین زایشگاه خرم‌آباد که جز مصوبات سفر رئیس‌جمهور به استان بوده نیز عملیاتی و تکمیل شده است.

کد خبر 6087655

دیگر خبرها

  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • هدیه وزارت بهداشت به بانوان زاهدانی؛ افتتاح اولین پایگاه اورژانس بانوان
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • سازمان مدیریت اعتبار پروژه بیمارستانی کوهدشت را پرداخت نکرده است
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد