Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید کریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ، در خصوص حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی در بودجه سال آینده، گفت: زیرساخت‌ها و زمینه برای این مسئله فراهم نیست و حذف ارز ترجیحی اثرات منفی روی قیمت‌ها می‌گذارد. همچنین این اثر نه فقط بر روی قیمت کالاهایی است که با این ارز تهیه می‌شوند؛ بلکه روی تعداد بسیار زیادی از کالاها و اجناس تاثیرگذار خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از سوی دیگر ما در اینکه دولت هم بتواند ساز و کار کنترل قیمت‌ها و تامین کالاها را به خوبی اجرا کند هم تردید داریم به همین دلیل در حال حاضر حذف ارز ترجیحی را به صلاح نمی‌بینیم. تقریبا اکثریت مجلس هم روی این مسئله چنین نظری دارد و اعلام نظر کرده است به همین خاطر نیاز است که زمینه بهتری فراهم شود.

نماینده مردم اهواز در پاسخ به این سوال که آیا پرداخت یارانه نقدی با اعدادی که اعلام شده می‌تواند در این زمینه کمک‌کننده باشد؟، بیان داشت: با تورمی که داریم و تاثیری که این موضوع روی سایر قیمت‌ها خواهد داشت، پرداخت یارانه با این مبلغ چندان موثر و کمک‌کننده نیست.

وی در ادامه درخصوص مبارزه دولت با فساد موجود در ارز ترجیحی به جای حذف آن، ابراز داشت: بله ما اعتقاد داریم که این دولت با اقداماتی که تاکنون داشته می‌تواند گلوگاه‌های فسادخیز را شناسایی و با آن برخورد و مقابله کند و ما از این طریق به این مسئله ورود کنیم که در ابتدا باید نقاطی که وجود این ارز و پرداخت آن باعث فساد شده بودرا شناسایی کنیم و این هم به دلیل عدم کنترل، عدم نظارت کافی و به موقع و سپردن ارز به دست افرادی که مسئول این کار نیستند، به وجود آمده و زمینه‌ساز فساد شده و باید با مشکلات آن برخورد کنیم.

بیشتر بخوانید:

جلسه مخبر، قالیباف، میرکاظمی برای حذف ارز 4200 تومانی

سرانجام برنامه مکتوب حذف ارز ترجیحی توسط دولت به مجلس رسید

حسینی اضافه کرد: با اقداماتی که دولت در این خصوص صورت داده و اینکه در حوزه مبارزه با فساد نیز کارنامه خوبی از خود نشان داده، یعنی ما می‌توانیم با ساز کار بهتر و دقت و نظارت بیشتری این مسئله را کنترل کنیم تا اینکه در نهایت در حذف این ارز که همه متفق‌القول هستیم که باید انجام شود، به نقطه‌ای با آسیب کمتر برسیم.

وی تاکید کرد: مجلس در رابطه با اهمیت و الزام حذف ارز ترجیحی با دولت هم نظر است اما در شرایط فعلی، ما موقعیت را برای انجام آن موثر مناسب نمی‌بینیم.

21217

انتهای پیام/

کد خبر 1594155

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: مجلس یازدهم حذف ارز 4200 تومانی حذف ارز ترجیحی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۲۶۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دولت ضعف‌هایش را انکار نکند، گفت: مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند برویم.

مهدی باقری در گفت و گو با خبرنگار شفقنا در رابطه با عملکرد دولت در مهار تورم، اظهار داشت: ما نمی گوییم عملکرد دولت صد در صد رضایت بخش بود اما ارزیابی بنده از عملکرد اقتصادی دولت در سال ۱۴۰۲، این است که پای کار آمد و عزم جدی داشت اما در همین حد که می بینیم، موفق بود.

وی با اشاره به موانع تحقق اهداف دولت، گفت: دولت باید عزم جدی برای تحقق اهدافش داشته باشد لذا باید به سراغ تقویت کابینه اش برود اما این به معنای تغییر نیست؛ ما لزوما به دنبال مچ گیری و تغییر وزرا نیستیم بلکه دولت باید بُعد مسوولین اجرایی را به هر طریقی تقویت کند.

نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت خودش باید ضعف هایش را بازگو کند و آنها را انکار نکند؛ مهمترین ضعف دولت این است که نتوانست از افراد خیلی قوی استفاده کند درحالی که برای حل مشکل نیاز است به سراغ افراد توانمند رفت. نماینده ها با مداخلات در انتسابات، اثرهای منفی گذاشتند اما خود دولت هم جدی نبود و به نظر من آقای رییسی جدیت لازم در یافتن و آوردن افراد قوی به عرصه اجرایی کشور را، نداشت.

آقای باقری بیان کرد: در حوزه اقتصادی کشور، انتظار داشتیم که دولت پهلوان ها را روی کار بیاورد اما این اتفاق رخ نداد این انتقاد هم لزوما در سطح وزرا نیست؛ بلکه از رأس قوه مجریه تا سطوح پایین‌تر در شهرستان ها هم، اولویت این نبوده که تیم های اقتصادی تقویت شود و حضور افراد قوی را شاهد نیستیم.

وی اظهار داشت: پیش بینی من از آینده این است که قطعا روزهای بهتر اما چالش های بیشتری هم خواهیم داشت؛ کشور ما به لحاظ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و … در بَعد بین المللی و حتی داخلی، با مشکلاتی مواجه است؛ درواقع رقابت سیاسی و اجتماعی خوب است اما بعضا رویکرد منفی پیدا کرده و به ضرر مردم تمام می شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • نماینده مردم زنجان : دولت جدیت لازم برای استفاده از افراد توانمند را نداشت/ مجلس در انتسابات تاثیر منفی گذاشت/ چالش‌هایمان بیشتر خواهد شد
  • گلوگاه‌های فساد را ببندید
  • دولت از استاندار جدید لرستان حمایت کند/ لزوم برخورد قاطع با فساد
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی
  • حامیان گشت ارشاد
  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • ببینید | توهین دولت سیزدهم به مردم به روایت نماینده اصولگرای مجلس
  • انتقاد نماینده ولی فقیه از دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات