Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، «پابلو خوفره لئال» کارشناس و تحلیلگر سیاست بین الملل، در برنامه تحلیلی شبکه سگوندو پاسو آمریکای جنوبی، موضوع تحکیم روابط ایران و چین در مقابله با سلطه جویی و یکجانبه گرایی آمریکا در اعمال تحریم علیه ملت ها را حائز اهمیت بسیار دانست و گفت: جمهوری اسلامی ایران و جمهوری خلق چین با اجرای قرارداد ۲۵ ساله ای که در ماه مارس ۲۰۲۱ (اسفند ۹۹) به امضای دو کشور رسیده، گام مهمی در جهت پایان دادن به عصر یکجانبه گرایی و مبارزه علیه تحریم های غیرقانونی واشنگتن برداشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عقیده این تحلیلگر شیلیایی، سند جامع همکاری ۲۵ ساله ایران و چین، قرارداد بزرگی در حوزه های گوناگون اقتصادی، تجاری و انرژی است که اثر تحریم ها علیه تهران را کمرنگ خواهد کرد و ایران و چین را به عنوان دو فرهنگ برجسته آسیایی و شرکای راهبردی و قدرتمند در زمینه های گوناگون تجاری، اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و امنیت در جهان مطرح خواهد کرد که از چشم انداز مشابه و منافع دوجانبه و بین المللی مشترک برخوردارند.

خوفره لئال افزود: برای ملت ایران که تحت شدیدترین تحریم های یکجانبه آمریکا و متحدانش قرار گرفته، تحکیم روابط با پکن پس از طی مراحل دیدار و گفتگوها اکنون به امضای قرارداد همه جانبه مهمی منجر شده که بسیار ارزشمند است. این رویداد مهم، سناریوی اقتصادی و سیاسی جدیدی را پیش رو خواهد گذاشت که موازنه قدرت را بطور چشمگیری تغییر خواهد داد.

در همین حال، ایران از طریق همکاری های ۲۵ ساله موفق به افزایش صادرات نفتی و غیرنفتی خود شده و چین در طول ۲۵ سال در ایران سرمایه گذاری خواهد کرد.

از سوی دیگر این همکاری ها ضربه محکمی بر قدرت دلار وارد خواهد کرد، زیرا مبادلات تجاری این دو کشور دیگر بر پایه یوان و مبادله نفت و طلا خواهد بود تا از این طریق، با کاهش قدرت دلار، تحریم های آمریکا که در طول بیش از چهار دهه علیه ملت ایران اعمال شده و همچنین رقابت های خصمانه اقتصادی و تجاری واشنگتن با پکن را تحت تاثیر جدی قرار دهد.

به عقیده این تحلیلگر شیلیایی، عصر یکجانبه گرایی و اعمال سلطه و قلدرمآبی واشنگتن به پایان خود نزدیک شده و سند جامع همکاری های ایران و چین نه تنها برای این دو کشور بلکه برای سراسر کشورهای جهان می تواند نویدبخش پایان یکجانبه گرایی ها و اعمال تحریم های غیرمنطقی علیه ملت ها باشد.

به گزارش ایرنا، سفر هیات ایرانی به چین و توافق برای اجرایی کردن برنامه همکاری جامع در ۲۴ دی ماه، در چارچوب رویکردی برد-برد برای ایران و چین و همچون اهرم فشاری بر طرف‌ غربی خواهد بود؛ چراکه این توافق اقدامی برای مقابله عملی با سیاست‌های یکجانبه آمریکا و مقابله با اعمال تحریم‌های یکجانبه علیه کشورها و شرکت‌هاست.

برچسب‌ها تحریم چین ایالات متحده آمریکا سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین ایران پروندهٔ خبری سند جامع همکاری‌های ایران و چین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تحریم چین ایالات متحده آمریکا تحریم چین ایالات متحده آمریکا سند همکاری ۲۵ ساله ایران و چین ایران یکجانبه گرایی ایران و چین همکاری ها تحریم ها ۲۵ ساله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۳۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان

آفتاب‌‌نیوز :

بورل با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: با حسین امیرعبداللهیان گفتگو کردم تا بار دیگر بر اهمیت خویشتنداری و تنش زدایی در منطقه تاکید کنم.

وی در سایه ادعا‌ها علیه برنامه صلح‌آمیز اتمی کشورمان، به «ضرورت ادامه همکاری‌ها در زمینه منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای» هم اشاره کرد.

برنامه اتحادیه اروپا برای تشدید تحریم ایران در پی عملیات وعده صادق، از دیگر موضوعاتی است که به گفته بورل در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه کشورمان مورد بحث قرار گرفت. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نوشت: «من تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه برنامه موشکی و پهپادی ایران را توضیح دادم.»

به گفته بورل تحریم‌های جدید، ممنوعیت انتقال قطعات مورد نیاز برای تولید پهپاد و موشک در ایران و صادرات آن به آنچه گروه‌های نیابتی ایران در منطقه خواند، شامل می‌شود. جزئیات این تحریم‌ها تا زمان انتشار این خبر، به صورت رسمی اعلام نشده است.

امیرعبداللهیان پیشتر در واکنش به تصمیم اتحادیه اروپا برای تحریم ایران در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: مایه تاسف است که اتحادیه اروپا در ایجاد محدودیت غیرقانونی بیشتر علیه ایران سریع تصمیم می‌گیرد، فقط به این دلیل که ایران از حقش برای دفاع از خود در برابر تجاوزات گستاخانه رژیم اسرائیل استفاده کرده است.

وی گفت: اتحادیه اروپا نباید از توصیه واشنگتن برای رضایت رژیم جنایتکار اسرائیل پیروی کند. در حالی که رژیم اسرائیل به نسل‌کشی فلسطینیان با ارتکاب جنایات جنگی ترکیبی و حملات موشکی و ایجاد قحطی ادامه می‌دهد، واکنش اتحادیه اروپا به آن تقریباً چیزی بیش از کلمات توخالی نیست.

امیرعبداللهیان تصریح کرد: اتحادیه اروپا باید مسئولانه عمل کرده و رژیم اسرائیل را تحریم کند.

گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و قطر

حسین امیرعبداللهیان و شیخ محمد بن عبدالرحمن بن جاسم آل ثانی در این تماس، آخرین وضعیت تحولات فلسطین و تلاش‌ها و تحرکات دیپلماتیک جاری برای توقف فوری تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه غزه و نسل‌کشی مردم بی‌دفاع فلسطین و راه‌های تسریع در ارسال کمک‌های بشردوستانه بین‌المللی به غزه را مورد بررسی قرار دادند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم‌های ایران علیه ۵ نهاد و ۸ عضو رژیم انگلیس
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • تحریم های جدید ایران علیه آمریکا
  • جزئیات تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران