Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها یکی از دغدغه های صنعتگران مسئله تامین آّب است اما متخصصان استان البرز بیکار ننشسته و برای این موضوع تدابیری را اتخاذ کرده اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، این روزها یکی از دغدغه های صنعتگران مسئله تامین آّب است اما متخصصان استان البرز بیکار ننشسته و برای این موضوع تدابیری را اتخاذ کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 یکی از واحدها تولیدکننده ای که در استان فعالیت دارد، ساخت دستگاه های تصفیه آب است که سالیانه ۵ میلیون انواع قطعات کم مصرف را می سازد تا نیاز البرز را مرتفع سازد. 

برزگر مدیرعامل واحد تولید روستایی کم مصرف به خبرنگار تیتریک، می گوید: با توجه به اشتغال زایی بالای ۱۷۰ نفر و مدل محصولاتی که ساخته می شود، این صنعت آّب بر است. 

آب بر بودن این صنعت مدیر عامل مجموعه مذکور را از یک سال پیش به فکر سازگاری با کم آبی انداخته است، چرا که پیش از این روزانه ۱۰۰ مترمکعب آب برای مصرف وارد فاضلاب می شد. 

 در حال حاضر آب مصرفی واحد مذکور به چرخه تولید بازگردانده می شود، در نتیجه مسئول فنی این واحد تولیدی از سازکار و کاری که استفاده از آب را به حداقل می رساند نام می برد.

 جعفری در گفتگو با خبرنگار تیتریک، می گوید؛ فاضلاب با استفاده از شبکه های لوله کشی مستقیما وارد تصفیه خانه می شود و پس از کلرزنی ویروس و باکتری های مخرب جداسازی خواهد شد. 

به گفته وی پس از این مرحله آب برای شرکت قابل استفاده است، البته نورانی مسئول تاسیسات این واحد تولیدی استفاده نوین از روش های تصفیه آّب مفید می داند. 

نورانی به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ با این روش حتی یک قطره آّب هم در این شرکت هدر نرفت، به این ترتیب حفظ این گوهر گرانبها با تلاش متخصصان انجام شده است.

البته شرکت مذکور یکی از ۲۰ شرکت فعال کشور است که انواع دستگاه های تصفیه آّب را برای صنایع طراحی و تولید می کند، موضوعی که مدیر عامل مجموعه مذکور به آن تاکید دارد. 

سلطانی به خبرنگار تیتریک، می گوید؛ سالیانه ۳۰۰ دستگاه تصفیه آّب صنعتی تولید می شود که توان تصفیه آب از ۵ هزار لیتر تا ۵ میلیون لیتر در روز را دارند.  

وی ادامه می دهد؛ دستگاه مذکور مورد استفاده صنایع غذایی، دارویی، کشاورزی، دامپروری، نیروگاهی و پالایشگاهی بوده و با یک سوم قیمت خارجی تولید شده است. 

البرز با دستیابی به توان ساخت انواع دستگاه های تصفیه آّب صنعتی، توانسته است کشور را از واردات بی نیاز کند و به بیش از ۱۰ کشور هم صادرات انجام دهد. 

به گفته مسئولین این شرکت، ترکیه، آذربایجان، ترکمنستان، کویت و عربستان مقصد دستگاه های تولید شده در البرز بوده و سالیانه ۱ میلیون دلار هم ارزآوری شده است.

 و اما با توجه به بحران کم آّبی باید صنایع به جای تمرکز بر مدیریت تامین به سمت مدیریت مصرف و بهره وری بیشتر حرکت کنند، همانند واحد مذکور که برای ۵۰ نفر دیگر هم اشتغال زایی می کند. 

در خاتمه باید گفت؛ بر اساس طرح توسعه این شرکت، ظرفیت تولید خود را در سال ۱۴۰۱ به تولید سالیانه ۵۰۰ دستگاه تصفیه آّب افزایش می دهد تا حرف های بیشتری برای گفتن داشته باشد. 

 

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: دستگاه های تصفیه آ تصفیه آ ب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۳۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات با هدف تامین مالی شرکت‌های صادراتی در صنایع پیشرفته به امضا رسید.

سمانه توکلی مدیر بازاریابی و امور مشتریان صندوق ضمانت صادرات در مراسم این تفام‌نامه که امروز در محل نمایشگاه اکسپو برگزار شد، گفت: مشارکت در زمینه تعریف مدل‌های جدید حمایتی و تامین مالی با محوریت صادرات و صدور ضمانتنامه‌های مشترک جهت حمایت از شرکت‌های صادراتی دانش‌بنیان و بنگاه‌های فعال در صنایع پیشرفته از اهداف این تفاهم‌نامه است.

وی افزود: استفاده از ظرفیت‌های حمایتی و وثایق ترجیحی برای شرکت‌های دانش‌بنیان و همکاری در زمینه اعتبارسنجی شرکت‌ها از اهداف این تفاهم‌نامه همکاری است.

توکلی عنوان کرد: همچنین تسهیل ارائه خدمات هر دو صندوق به ذی‌نفعان فعال در زمینه صادرات و صنایع پیشرفته در اولویت برنامه‌های امسال هر دو مجموعه قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: همکاری در زمینه انتقال دانش فنی و تبادل تجارب و اطلاعات در ارزیابی ریسک و توسعه زمینه‌های آموزشی و پژوهشی، مشارکت در تامین مالی طرح‌های صادراتی با نرخ ترجیحی و حمایتی و هدایت جامعه هدف صنایع پیشرفته بالقوه به استفاده از ظرفیت‌های بیمه‌ای و ضمانت‌نامه‌ای صندوق ضمانت صادرات برای شرکت‌های صادراتی از دیگر اهداف این تفاهم‌نامه است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارزآوری ۴۰۰ میلیون دلاری صنایع دستی ایران + فیلم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی تولید گاز ایران با سرمایه‌گذاری ۶.۴ میلیارد دلاری
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • ارزآوری ۶.۲ میلیارد دلاری بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • آیرودینامیکی ترین خودروی تولیدی جهان معرفی شد
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان