Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-27@03:23:45 GMT

آهنگساز ایرانی در یک‌قدمیِ جایزه اسکار موسیقی

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۷۳۶۶۶

آهنگساز ایرانی در یک‌قدمیِ جایزه اسکار موسیقی

آفتاب‌‌نیوز :

حمید سعیدی موسیقی‌دان و آهنگساز بین‌المللی گفت: گروه اپیوم مون یا افیون ماه در سال ۲۰۱۷ شروع به کار کرد. اعضای این گروه را بنده (سنتور)، لیلی هیدن (ویلن)، ایتای دیسرایلی (باس) و ام بی گردی (پرکاشن) تشکیل می‌دهند.

این هنرمند بین‌المللی افزود: در سال ۲۰۱۹ اولین آلبوم منتشرشده از این گروه برنده جایزه بهترین آلبوم نیو ایج یا موسیقی نوین در گرمی (Grammy Award) شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سعیدی افزود: من از سال ۲۰۲۰ به عنوان نخستین و تنها برنده جایزه گرمی ایرانی به عنوان داور بخش مسابقه این جایزه انتخاب شدم.

وی گفت: گروه اپیوم مون در سال ۲۰۲۱ آلبوم دوتایی روز و شب را منتشر کرد. آلبوم روز شامل آهنگ‌های تند و آلبوم شب شامل آهنگ‌های آرام است. امسال این گروه در بخش بهترین آلبوم موسیقی نوین یا نیو ایج امسال هم نامزد جایزه گرمی شده است.

مدتی قبل اخباری مبنی بر نامزدی یکی از هنرمندان موسیقی ایران برای دریافت جایزه گرمی در فضای مجازی منتشر شده بود.

سعیدی در این زمینه گفت: مراحل داوری و اعلام اسامی تابع قوانین خاصی است و مردم نباید به شایعه‌ها توجه کنند.

این نوازنده خاطرنشان کرد: همه جلسات برنامه‌ریزی و گفتگو‌های امسال در مورد نحوه برگزاری مسابقه گرمی به صورت برخط انجام شد و داوران برای درک صحیح‌تر نحوه کار موظف به حضور در وبینار سه‌ساعته بودند تا نحوه کار را مرور کنند.

عضو آکادمی جایزه گرمی ادامه داد: مرحله اول پذیرش آلبوم‌های جدید روز ۱۶ تیر (ششم ژوئیه)، ساعت ۶ بعداز ظهر به وقت لس‌آنجلس بود و برای آثاری که در ماه ژوئیه یا اوت منتشر می‌شوند، این مهلت تا ۲۵ تیر (۱۵ژوئیه) تمدید شده بود و قرار است اسامی کاندیدا‌ها در تاریخ ششم دسامبر (۱۵ آذر ۱۴۰۱) اعلام شوند.

وی افزود: به عنوان یکی از داوران مسابقه گرمی همینجا اعلام می‌کنم که تنها مرجع رسمی برای تایید اخبار و دوری از شایعات مربوط به گرمی وبسایت grammy.com است. در این سایت یک محل جست‌وجو وجود دارد و کافی است در قسمت جست‌وجو در این سایت نام افراد یا هنرمندان مورد نظر خود را وارد کنید تا متوجه شوید این فرد برای چه رشته‌ای در چه سال‌هایی و برای چند بار کاندیدا یا برنده شده است.

مراسم و جشن جایزه گرمی که بسیاری آن‌را اسکار موسیقی می‌نامند، قرار بود ۳۱ ژانویه سال آینده (۱۱ بهمن ۱۴۰۰) در لس آنجلس برگزار شود که به خاطر شرایط کرونایی تا زمانی که اعلام خواهد شد، به تعویق افتاده است.

جایزه گرمی (Grammy Award که در اصل جایزه گرامافون نامیده می‌شود) یک جایزه در حوزه موسیقی است که توسط آکادمی ملی علوم و هنر‌های ضبط برای شناسایی دستاورد‌های صنعت موسیقی ارائه می‌شود. نشان جایزه، یک گرامافون طلاکاری‌شده را به تصویر می‌کشد.

مراسم سالانه اهدای جوایز با اجرای هنرمندان برجسته و اهدای جوایزی که محبوبیت بیشتری دارند، همراه است. از بین سه مراسم بزرگ موسیقی جهان، گرمی بزرگ‌ترین آن‌ها است.

اولین مراسم گرمی در ۴ مه ۱۹۵۹ برگزار شد. پس از مراسم سال ۲۰۱۱، آکادمی به بازنگری و بازسازی بسیاری از دسته‌بندی‌های جوایز پرداخت. شصت و سومین مراسم جایزه گرمی در تاریخ ۱۴ مارس سال ۲۰۲۰ در مرکز همایش‌های لس آنجلس واقع در شهر لس‌آنجلس برگزار شد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آهنگساز موسیقی جایزه گرمی لس آنجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۳۶۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه شهید بهشتی مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا با حضور هاشم داداش پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

دراین مراسم هاشم داداش پور با تشکر از همه دست اندرکاران و کارکنان سازمان امور دانشجویان به دلیل تلاش و همت عالی در انجام امور محوله گفت: بنده به عنوان متولی برگزاری این جشنواره از دانشگاه شهید بهشتی که بعنوان میزبان نقش خوبی را ایفا نمودند تشکر می‌کنم.

رییس سازمان امور دانشجویان افزود: برگزاری جشنواره‌های مختلف در حوزه بین الملل میتواند گفتمان سازی در راستای جذب دانشجویان بین المللی و جریان سازی جهت بین المللی شدن دانشگاه‌ها انجام دهد که خوشبختانه به سبب برگزاری جشنواره ها و رویداد های متعدد این کار تا حد ممکن به نتیجه مثبتی رسانده است.

داداش پور با اشاره به اینکه دانشگاه‌های کشور نیاز است در فرآیند بین‌المللی شدن قرار گیرند، تصریح کرد: زمانی که صحبت از همکاری‌های بین‌المللی است، حضور دانشجویان بین المللی به عنوان یکی از رکن های اصلی بین المللی شدن تجلی پیدا می کند. یعنی اگر دانشجوی بین المللی در دانشگاهی حضور نداشته نباشد نمی‌توان انتظار داشت که دانشگاه چهره بین المللی بخود بگیرد. بنابراین اگر بخواهیم در حوزه مرجعیت علمی که نقشه راه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، گام برداریم باید به موضوع جمعیت دانشجوی بین‌الملل در دانشگاه‌ها توجه و عنایت ویژه داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی ما تحقق مرجعیت علمی است؛ افزود: وظیفه اصلی سازمان امور دانشجویان در راستای دست یابی به مرجعیت علمی، بین المللی سازی دانشگاه‌ها است و از سویی دیگر زبان فارسی باید زبان معیار شود بنابراین مرجعیت علمی پیش شرط این موضوع است.

داداش پور با بیان اینکه نمایشگاه جاذبه های تحصیل در ایران در مصلی تهران برگزار خواهد شد؛ تصریح کرد: نمایشگاه بزرگ جاذبه‌های تحصیل در ایران مهر ماه ۱۴۰۳در مصلای امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد که تمام کنش‌گران فعال در عرصه بین الملل دانشگاهی در آن حاضر خواهند بود.

وی تاکید کرد: تمام دانشگاه هایی که مجوز جذب دانشجوهای بین الملی را دارند اعم از دانشگاه‌های دولتی، دانشگاه‌های آزاد یا موسسات غیرانتفاعی و دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز در نمایشگاه حضور خواهند داشت.این اتفاق بزرگ نقطه عطفی برای جذب دانشجویان بین المللی در کشور می باشد تا بتوانیم به نقطه هدف در برنامه هفتم توسعه که جذب بیش از سیصد هزار دانشجوی بین الملل است دست یابیم .
در پایان از عوامل برگزار کننده سازمان امور دانشجویان، دکتر ابطحی و کارشناسان مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی با اهدای لوحی تقدیر بعمل آمد.

کد خبر 6087884

دیگر خبرها

  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • جشنواره مسکو به «آه سرد» ۲ جایزه داد
  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • داستان تیتراژ سریال«دلیران تنگستان»/ وقتی موسیقی ایرانی محترم است
  • (تصاویر) گران قیمت‌ترین استایل‌های زنان هالیوودی در مراسم‌های فرش قرمز
  • ورزش ایران بهترین های خود را شناخت
  • برترین‌های ورزش ایران در سال ۱۴۰۲ معرفی شدند
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • رقابت دو بازی ایرانی برای کسب جایزه فستیوال ۲۰۲۴ بازی سال منا
  • بروزرسانی قوانین اسکار ۲۰۲۵؛ از اهدای جایزه بهترین موسیقی فیلم به ۳ آهنگساز تا تغییر نام برخی از جوایز