Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح «تولید داروی گیاهی خوراکی ضد جرب قرمز طیور» یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان ‌که به عنوان یکی از طرح‌های ارائه شده در مسابقه تلویزیونی «کارویا» برگزیده شده بود، توسط ۶۲ سرمایه‌گذار حقیقی و حقوقی موفق به جذب سرمایه ۴ میلیارد تومانی طی ۱۵ دقیقه به روش تامین مالی جمعی شد.

به گزارش ایسنا، روش تامین مالی جمعی (کراد فاندینگ) ابتکاری جدید از سوی صندوق نوآوری و شکوفایی است که امکان سرمایه‌گذاری عمومی در سودآورترین طرح‌های دانش‌بنیان را برای عموم مردم از مسیر فرابورس فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روش اصل پول سرمایه‌گذاران توسط صندوق نوآوری و شکوفایی بیمه شده است.

برای این منظور مسابقه‌ای تلویزیونی با عنوان «کارویا» به همت صندوق نوآوری تولید شده است که طی آن ۱۰۰ شرکت دانش بنیان در آن به رقابت با یکدیگر می‌پردازند و طرح‌های خود را ارائه می‌کنند و در نهایت ۲۴ شرکت توسط داوران انتخاب خواهند شد تا از طریق سکوهای تامین مالی جمعی، مردم بتوانند در طرح‌های این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری کنند.

در دوازدهمین قسمت از مسابقه تلویزیونی «کارویا»، یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با طرح «تولید داروی گیاهی خوراکی ضد جرب قرمز طیور» با رأی داوران، از میان چهار تیم شرکت کننده به عنوان تیم برگزیده انتخاب شد و این طرح جهت سرمایه‌گذاری عموم مردم روی سکوی تامین مالی جمعی کارن کراد قرار گرفت.

پس از قرار گرفتن طرح «تولید داروی گیاهی خوراکی ضد جرب قرمز طیور» در سکوی کارن کراد، پویش تامین مالی جمعی این طرح، پس از پخش مسابقه «کارویا» از شبکه اول سیما در تاریخ ۲۸ دی ماه، سرمایه موردنیاز این طرح با مشارکت ۶۲ سرمایه‌گذار حقیقی و حقوقی با سرمایه‌گذاری ۴ میلیارد تومان با موفقیت تکمیل شد.

به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، سرمایه مورد نیاز این شرکت مبلغ ۴ میلیارد تومان است و این شرکت دانش بنیان در نظر دارد اصل این سرمایه را با ۵۰ درصد سود پس از ۷ ماه به مشارکت‌کنندگان پرداخت کند.

داروی گیاهی خوراکی ضد جرب قرمز طیور برای از بین بردن انگل (شپشک قرمز) که خون بدن مرغ را می‌مکد و موجب خسارت، تلفات و انتقال بیماری‌های عفونی در طیور می‌شود، تولید شده و تا وقتی پرنده از این ماده طبیعی مصرف می‌کند، دیگر انگل از خون بدن پرنده استفاده نمی‌کند و دفع می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: طرح دانش بنیان مرغ صندوق نوآوری و شکوفایی تامین مالی جمعی صندوق نوآوری سرمایه گذاری دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۴۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سعید سلامتی در حاشیه چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان اظهار کرد: این شرکت از آبان ماه 1399 برای دومین بار شروع به فعالیت کرده و با مشارکت سازمان اوقاف و امور خیریه در قالب شرکت موقوفات مبین (70 درصد سهام و 30 درصد بخش خصوصی) توانستیم دوباره شرکت را فعال کنیم.

وی در ادامه خبر داد: در حال حاضر ظرفیت اسمی دامداری این شرکت دو هزار و 500 رأس گله مولد است و در حال حاضر با یک هزار و 700 رأس دام نسبت به تولیدات مختلف اقدام می‌کنیم؛ تولید شیر و گوشت از تولیدات این شرکت است.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در حال حاضر با 600 رأس دام تولید 25 تُن شیر داریم، تصریح کرد: در این شرکت اشتغالزایی 50 نفر به صورت مستقیم و در چند شیفت شبانه‌روزی داریم.

سلامتی در خصوص فرهنگ وقف و تأثیرات آن بیان کرد: این دامداری در سال 1385 شروع به فعالیت کرد ولی متأسفانه در سال 1395 به دلایل مختلف از جمله مشکل در تأمین منابع مالی اتمام کار داشت؛ شرکت چند سال فعالیت نداشت ولی با سرمایه‌گذاری سازمان اوقاف در سال 99 دوباره به فعالیت برگشته و افزایش اشتغالزایی، رونق تولید، کمک به توسعه شرکت با هدف تأمین گوشت و لبنیات برای مردم از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: سالانه سود حاصل از فعالیت این دامداری در بخش‌های مختلف وقف و همچنین برای ایتام، مدرسه‌سازی و دیگر امور خیریه صرف می‌شود.

مدیر تولید شرکت کشت و صنعت دامپروری مهر ماندگار گلستان با اشاره به اینکه در شرکت ایجاد آمیخته‌گری برای تولید دام‌های سازگار با آب و هوا و شرایط کشور یادآور شد: این شرکت دانش‌بنیان است و در بحث اصلاح نژاد دام و پرورش گاو شیری به صورت علمی فعالیت دارد؛ برای حفظ و صیانت از نژاد سرابی به عنوان نژاد اصیل ایرانی در حال تکثیر دام هستیم.

بنا به این گزارش، چهارمین دوره نمایشگاه دستاوردهای وقف با محوریت شرکت‌های دانش‌بنیان از پنجم اردیبهشت ماه آغاز به کار کرده و 39 شرکت دانش‌بنیان در این دوره نمایشگاه حضور دارند که نسبت به نمایشگاه های سال گذشته افزایش داشته است.

شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه در حوزه‌های صنعت، عمران و تکنولوژی، کشاورزی نوآور، شیلات بهره‌ور و  فناوری‌های نوین پزشکی و تجهیزات وابسته فعالیت دارند.



انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود