Web Analytics Made Easy - Statcounter

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) پیش بینی کرد با تاثیر اندک شیوع کرونای اُمیکرون بر تقاضا، عرضه در بازارهای جهانی نفت محدودتر از تصور قبلی به نظر می رسد.

به گزارش ایسنا، آژانس بین‌المللی انرژی در جدیدترین گزارش ماهانه خود از بازار نفت نوشت: شیوع کرونای اُمیکرون افزایش یافته اما این بار افزایش موارد ابتلا تاثیر بسیار محدودتری روی مصرف نفت خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این که آمریکا، کانادا و برزیل در مسیر تولید با حداکثر ظرفیت قرار دارند و عربستان سعودی و روسیه ممکن است رکورد تولید را بشکنند، رشد مستمر عرضه می تواند باعث اشباع قابل توجه بازار نفت در سه ماهه نخست سال ۲۰۲۲ و پس از آن شود اما اشباع عرضه بازار در سال میلادی جاری کمتر از پیش بینی‌های قبلی خواهد بود و انتظار می رود تقاضا برای نفت به سطح ۹۹.۷ میلیون بشکه در روز پیش از شیوع پاندمی برسد.

طبق گزارش آژانس بین‌المللی انرژی، تسهیل تدابیر قرنطینه به معنای آن است که رفت و آمد قوی می ماند. این آژانس برآورد خود از تقاضا برای نفت در سال ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ را به میزان ۲۲۰ هزار بشکه در روز افزایش داد و پیش بینی کرد مصرف نفت سال گذشته ۵.۵ میلیون بشکه در روز رشد کرده و امسال ۳.۳ میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت.

اما آژانس بین‌المللی انرژی هشدار داد که ذخایر تجاری نفت خام و سوخت در کشورهای عضو سازمان توسعه و همکاری اقتصادی به پایین‌ترین سطح هفت سال گذشته نزول کرده و هر گونه کاهش عرضه بازار نفت را در سال ۲۰۲۲ پرنوسان خواهد کرد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، جدیدترین گزارش آژانس بین‌المللی انرژی همزمان با صعود قیمت نفت به بیش از ۸۹ دلار در معاملات بازار لندن منتشر شد. این صعود قیمت چالشی برای کشورهای مصرف کننده و بانکهای مرکزی آنها خواهد بود که تلاش می کنند به روند احیای اقتصادی تحرک بخشیده و همزمان فشارهای تورمی و بحران هزینه زندگی را مهار کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی بشکه در روز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۴۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا

نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، نشریه بیزینس اینسایدر در گزارشی هشدار داد که آخرین داده‌های وزارت بازرگانی آمریکا درباره اقتصاد کلان، نشان می دهد که اقتصاد این کشور ممکن است به سمت رکود تورمی حرکت کند.

این نشریه در ادامه اضافه کرد که این داده‌های ناامید کننده حکایت از "چالش‌های سخت" پیش رو برای اقتصاد آمریکا دارد.

گزارش روز پنج‌شنبه همچنین نشان داد که تولید ناخالص داخلی این کشور با نرخ سالانه تنها 1.6 درصد در سه ماهه اول سال جاری میلادی افزایش یافته که بسیار کمتر از پیش‌بینی‌های 2.5 درصدی است.

ترامپ: اقتصاد آمریکا طی یک سال آینده سقوط می‌کندپیش بینی وارد شدن اقتصاد آمریکا به رکود در 2024

رشد کندتر از حد انتظار اقتصاد آمریکا به دنبال افزایش 3.4 درصدی ثبت شده در اکتبر تا دسامبر 2023 و 4.9 درصدی در سه ماهه قبل از آن رخ داده است.

دیوید دونابدیان، مدیر ارشد سرمایه گذاری در بانک سی‌آی‌بی‌سی، به این رسانه گفت: این گزارش بدترین حالت ممکن بود (چراکه) رشد کندتر از حد انتظار همراه با تورم بالاتر از حد انتظار رخ می‌دهد.

بر اساس این گزارش، رشد ضعیف اقتصاد و افزایش قیمت‌های مصرف‌کننده نشانه‌های بارز رکود تورمی است که با کندی اقتصادی و افزایش تورم در یک دوره زمانی طولانی مشخص می‌شود.

ایالات متحده آخرین بار در دهه 1970 دچار رکود تورمی شد، زمانی که با سقوط اقتصاد، تورم دو رقمی رخ داد. سیاستگذاران این کشور با افزایش نرخ بهره بانکی تا 20 درصد به این رکود تورمی واکنش نشان دادند و قیمت ها را کاهش دادند اما اقتصاد را وارد رکود عمیق‌تری کردند.

در ماه مارس، فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) از افزایش نرخ بهره صرف نظر کرد و آن را بین محدوده هدف 5.25 تا 5.5 درصد بدون تغییر باقی گذاشت. نشست بعدی کمیته بازار آزاد فدرال رزرو در اول ماه مه برنامه ریزی شده است.

در عین حال، شاخص قیمت هزینه‌های مصرف شخصی، که توسط فدرال رزرو به عنوان معیار کلیدی تورم استفاده می‌شود، با سرعت سالانه 3.4 درصد افزایش یافت که بیشترین جهش را در یک سال گذشته نشان می‌دهد.

اداره تجزیه و تحلیل اقتصادی گزارش داد که هزینه های مصرف کننده در ایالات متحده در ژانویه تا مارس 2.5 درصد افزایش داشته است که نسبت به رشد 3.3 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023 و پیش بینی 3 درصدی کاهش نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • دارندگان کارت سوخت بخوانند/ این هشدار وزارت نفت را جدی بگیرید؛ وگرنه زیان سنگین می‌بینید
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • هشدار حماس در مورد تعیین هر نهادی بجز سازمان ملل برای نظارت بر آنروا
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا