Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مشترک معاون اول دستگاه قضا با رئیس دیوان عالی کشور، دادستان کل کشور، دادستان انتظامی قضات و معاون راهبردی قوه قضائیه با هدف بحث و تبادل نظر در مورد برنامه جامع نظارت قوه قضائیه برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی معاونت اول قوه قضائیه، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مصدق در این نشست گفت: یکی از افتخارات دستگاه قضائی توجه جدی به مقوله نظارت درون سازمانی و تعدد مراکز نظارتی حرفه‌ای است و به جرأت می‌توان گفت کمترین دستگاهی در کشور وجود دارد که این تنوع نظارتی در همه ابعاد در آن وجود داشته باشد، اما در عین حال فعالیت مطلوب این نهاد‌های نظارتی نیازمند سیاست‌گذاری، برنامه‌ریزی، همگرایی، تعامل، هم افزایی و اجتناب از موازی کاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اول قوه قضائیه تصریح کرد: از جمله دغدغه‌های مهم رئیس محترم قوه قضائیه تداخل و موازی کاری احتمالی نهاد‌های نظارتی بوده و به همین دلیل یکی از اختیارات تفویضی به معاون اول سازماندهی بازرسی و نظارت‌ها به منظور جلوگیری از موازی کاری و رفع تداخل وظایف است.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر مصدق با اشاره به اینکه دیوان عالی کشور مسئول نظارت بر رعایت قانون در مراجع قضائی، دادستانی کل حافظ حقوق عمومی و ناظر به کلیه دادسراها، دادسرای انتظامی قضات نهاد اصلی ناظر بر رفتار قضات و معاونت راهبردی مسئول نظارت بر واحد‌های ستادی می‌باشد، افزود: در قوانین و مقررات جایگاه نظارتی هر یک از این مراجع تثبیت شده است و هر یک با تعهد و مسئولیت قانونی، در صدد اجرای وظایف نظارتی خود هستند، اما اگر این مراجع با یکدیگر همکاری و هماهنگی داشته باشند، موارد تداخل و موازی کاری مرتفع می‌شود و ما شاهد یک سیستم نظارتی جامع و کارآمد خواهیم بود و ضرورت دارد یک برنامه جامع و مدون نظارتی تدوین و نقش و حدود مسئولیت هر یک از این مراجع نظارتی در آن روشن و چارچوب همکاری تشریح شود.

در این جلسه رئیس دیوان عالی کشور، دادستان کل کشور، دادستان انتظامی قضات و معاون راهبردی قوه قضائیه ضمن استقبال برای همکاری و همگرایی، در خصوص مشارکت در تدوین برنامه جامع نظارتی اعلام آمادگی کردند.

در خاتمه این نشست مقرر شد کارگروه تخصصی متشکل از آقایان:

دکتر صدقی معاون نظارت دیوان عالی کشور، دکتر خرم آبادی معاون دادستان کل کشور در امور نظارت بر دادسرا‌ها و دکتر کاظمی، معاون راهبردی و یکی از معاونین دادسرای انتظامی قضات تشکیل و ظرف ۱۵ روز برنامه مدون نظارتی مشترک تکمیل و نهائی شود.

همچنین مقرر شد شورای عالی نظارتی قوه قضائیه به عنوان نهاد عالی سیاست گذاری نظارتی درون سازمانی قوه قضائیه با عضویت بالاترین مقامات نهاد‌های نظارتی در معاونت اول قوه قضائیه تشکیل و با برنامه عملیاتی روشن به صورت جدی فعالیت خود را آغاز کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نظارت درون سازمانی موازی کاری دادسرای انتظامی دیوان عالی کشور انتظامی قضات برنامه جامع قوه قضائیه موازی کاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است

ایسنا/لرستان نماینده لرستان در شورای عالی استان‌ها گفت: طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است.

سید عزیزالله میربراتی در جلسه شهرداران و شورای شهر با استاندار لرستان که در محل سالن جلسات استانداری استان برگزار شد، اظهار کرد: در اصل قانون اساسی در رابطه با شوراها صحبت شده که این اهمیت کار آنها را می‌رساند.

وی با بیان اینکه کارخانه آسفالت مسئله عمده شهرهای کوچک است، افزود: شهرهای کوچک به مانند شهرهای بزرگ دیده شوند.

میربراتی یکی از معضلات استان را نبود نیروی تخصصی در بدنه شهرداری‌ها عنوان کرد و یادآور شد: انتظار داریم کمیته‌های انطباق شهرهای کوچک را ببینند و این در حالیست که کمیته‌های انطباق شهرهای کوچک دیده شود.

وی بیان کرد: ارزش افزوده شهرداری‌ها در شهرهای کوچک ناچیز است که ضرورت دارد این مهم مورد اهتمام ویژه قرار گیرد.

نماینده لرستان در شورای عالی استان‌ها گفت: نبود نیروی تخصصی در بدنه شهرداری‌ها یکی از معضلات استان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • ابلاغ مأموریت ویژه برای آموزش‌های تخصصی به قضات
  • دانشگاهها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • تأکید رئیس قوه قضائیه بر تدوین پیوست رسانه‌ای در آرا و تصمیمات قضائی
  • تدوین اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • ۲۰ درصد تصادفات موتورسیکلت سواران در معابر درون شهری استان زنجان
  • اطلس جامع منابع آلاینده در منطقه ۲ تهران تدوین شد