Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- معاون معدن و توسعه صنایع معدنی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات با اشاره به آغاز اجرای پروژه اکتشافی در محدوده‌ای به وسعت سه هزار کیلومتر مربع با همکاری متخصصان داخلی و خارجی، تولید بانک جامع اطلاعات زمین‌شناسی و شناسایی محدوده‌های مختلف معدنی در این استان را از نتایج اجرای این پروژه دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات مهندس امین صفری در خصوص آخرین اقدامات انجام شده پروژه اکتشافی در استان اردبیل گفت: با عنایت به تفاهم‌نامه سه جانبه که بین شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات، استانداری اردبیل و سازمان صنعت، معدن و تجارت این استان منعقد شده بود، «ومعادن» با همکاری یکی از شرکت‌های مشاوره‌ای معتبر و متخصص و باسابقه در این حوزه ، فعالیت اکتشافی خود را در منطقه اردبیل آغاز کرد.
معاون معدن و توسعه صنایع معدنی «ومعادن» وسعت محدوده مورد بررسی را سه هزار کیلومتر مربع عنوان کرد و افزود: با توجه به اهمیت کار و بازه زمانی ۹ الی ۱۲ ماهه که برای اجرای پروژه در نظر گرفته شده است، تیم پروژه به سرعت تعیین و در جلسه‌ای که در همین خصوص در استان اردبیل و با حضور استاندار و مدیران استانی در اربیل برگزار شد، دستورات لازم برای حمایت و همکاری مجموعه‌های ذی‌ربط استان برای اجرای این طرح به تصویب رسید.

مهندس صفری با اشاره به توان علمی و مالی مناسب «ومعادن» و همچنین تخصص و توانمندی شرکت‌های مشاوره‌ای در کنار نگاه مثبت و حمایتی مسئولان استانی اردبیل، نسبت به اتمام اجرای پروژه زودتر از زمان تعیین شده، ابراز امیدواری کرد و اظهار داشت: اجرای این پروژه منجر به شناسایی و معرفی چندین محدوده اکتشافی کوچک‌تر می‌شود که در مراحل بعدی، عملیات اکتشافی تفصیلی بر روی آن‌ها انجام می‌شود.
وی از اجرای طرح ژئوفیزیک هوایی در خطوط با فاصله ۲۵۰ متر به عنوان یکی از بخش‌های این پروژه نام برد که می‌تواند اطلاعات پایه‌ای قوی‌تر و مطمئن‌تری را در اختیار شرکت و همینطور سازمان صمت استان و سایر فعالان معدنی در استان اردبیل قرار دهد.
استفاده از توان و تجربه متخصصان زمین‌شناسی و کارشناسان اکتشاف خارجی و بین‌المللی در اجرای این پروژه از دیگر مواردی بود که مهندس صفری در صحبت‌های خود به آن اشاره کرد و ادامه داد: «ومعادن» علاوه بر استفاده از ظرفیت داخلی شرکت، از متخصصان فعال استان اردبیل بواسطه شناخت خوبی که از منطقه و زمین شناسی آن‌جا دارند بهره می‌گیرد.
بر پایه توضیحات معاون معدن و صنایع معدنی شرکت «ومعادن»، پیش‌بینی می‌شود استان اردبیل با قرار گرفتن در کمربند شمال غرب – جنوب شرق کشور، دارای ذخایر مس و پلی‌متال باارزشی باشد و همچنین منابع سنگ آهن مناسبی در این منطقه وجود داشته باشد که به عنوان خوراک اولیه کارخانه فولاد اردبیل مورد استفاده قرار گیرد.
طراحی و اجرای یک برنامه دقیق و مناسب برای اکتشاف موضوع دیگری بود که مهندس صفری به آن اشاره کرد؛ وی این طرح را مناسب برای اکتشاف محدوده‌ها و پهنه‌های بزرگ توصیف کرد و ضمن امیدواری نسبت به سرعت و دقت اجرای این طرح گفت: ما تلاش می‌کنیم از نظر دقت کار به گونه‌ای عمل کنیم که یکبار برای همیشه اطلاعات زمین‌شناسی و اکتشافی مورد نیاز در این منطقه را تولید کنیم و با تکمیل بانک اطلاعاتی در این حوزه، علاوه بر تامین اهداف و منافع شرکت، سایر بخش‌های دولتی و خصوصی نیز از این بانک اطلاعاتی منتفع شوند.
گفتنی است با توجه به اهمیت حوزه اکتشاف و ضرورت شناسایی و معرفی ذخایر جدید در بخش‌های مختلف معدنی در راستای تامین نهاده و خوراک اولیه صنایع معدنی، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات طرح‌های مختلفی را در بخش اکتشاف در سراسر کشور در دستور کار قرار داده است که پروژه اکتشافی استان اردبیل یکی از آن‌هاست و در همین راستا جلسه‌ای با حضور استاندار اردبیل، مدیران ارشد استانی، رئیس سازمان صمت این استان و معاون معدن و توسعه صنایع معدنی «ومعاون» در اردبیل برگزار شد و در آن ضمن ارائه گزارش آخرین اطلاعات جمع آوری شده توسط مهندس صفری، مصوباتی در زمینه حمایت و همکاری مناسب برای اجرای این پروژه در استان اردبیل صادر شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات اجرای این پروژه استان اردبیل پروژه اکتشافی معاون معدن صنایع معدنی زمین شناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل

اکنون قالب حمل‌ و نقل تجاری نسبتا سبک با وانت‌های شهری که حداکثر توانایی حمل کمتر از 900 کیلو را دارند، انجام می‌شود. در مرتبه بعدی کامیونت های 6 تن و 8 تن و کامیون‌های فورس F210 (بهمن دیزل) با توانایی حمل حدود 10 تن هستند که نیازهای این حوزه را برطرف می‌کنند. در فاصله وانت‌های 1.8 تنی با بارهایی در محدوده 4 تن تمهیدی اندیشیده نشده که خلا موجود، خسارات هنگفتی به منابع محیط زیست، سوخت کشور وارد می‌کند چرا که در شرایط فعلی مصرف کننده ناچار است کامیون‌های بازه‌ی 10 تن را ناقص بارگیری کند. به همین دلایل می‌توان ورود بخش خصوصی به تولید کامیونتی 3.8 تنی را هوشمندانه و متناسب با نیاز بازار دانست. مدیران بهمن دیزل با ورود به این قسمت از بازار، قدرت‌نمایی خوبی خواهند داشت و تا سالیان سال یکه تاز این حوزه خواهند بود.
دلایل زیادی برای استقبال بازار این محصول وجود دارد که مهمترین آن فرسودگی در این رده باربری است. محصولاتی که به عنوان وانت شناخته می‌شوند، اغلب از نظر شاخص‌های فناورانه عقب افتاده‌ هستند و ایمنی بسیار پایینی نسبت به سلامت راننده و حفظ بار دارند. لذا تولید محصولی در این رده با ایمنی بالا و تکنولوژی روز، می‌تواند تحول خوبی در حوزه تجاری ایران باشد.
کشورهای توسعه یافته نیز با تمرکز بر تولید کامیونت‌های 3.5 تا 4 تن تلاش کردند حمل و نقل بارهای کم حجم و سبک را مقرون به صرفه کنند. به واقع در کشورهای پیشرفته، خودروهای پرمصرفی مانند وانت‌های کنونی کشور ما اجازه تردد ندارند و برای شرکت‌ها و بنگاه‌های تجاری تردد این خودروها غیراقتصادی است.
شرکت بهمن دیزل با تمرکز بر خلا بازار حمل و نقل ایران نقش قابل توجهی در حفظ منابع سوختی، بهینه کردن اقتصاد حمل و نقل باری شرکت‌های تولید و رانندگان و همین‌طور حفاظت از محیط زیست برداشته است؛ محاسبات دقیق کارشناسان گواهی می‌دهد که خلاهای موجود در باربری ایران و همینطور عقب افتادگی فناورانه خسارات زیادی به اقتصاد، سلامت و محیط‌زیست وارد می‌کند و ورود بخش خصوصی برای جبران این خلاها می‌تواند در کاهش این زیان‌ موثر باشد.
در خصوص کامیونت 3.8 تن و با توجه به اهتمام بهمن دیزل در به به‌کارگیری فناوری‌های روز می‌توان انتظار داشت این خودروی تجاری نیز از فناوری هشدار دهنده‌ حرکت بین خطوط LDWS و ESC و هشدار برخورد از جلو FCWS و ترمز اضطراری هوشمند AEBS و... بهره ببرند.
همچنین اگر اطلاعات این پروژه دقیق باشد، رانندگان و خریداران این کامیون 3.8 تنی می‌توانند امیدوار باشند این محصول نیز همچون F210 از تهویه و امکانات رفاهی مولتی مدیا برای راننده بهره‌ ببرد.
طبق شنیده‌ها، بهمن دیزل تا نیمه اول سال 1403 محصول 3.8 تنی خود را معرفی خواهد کرد و این محصول عضو دیگری از خانواده فورس خواهد بود. این شرکت سال قبل کامیون 12 تن با نام F210 را تولید کرد که از نظر فناوری، ایمنی و امکانات رفاهی تحولی در این رده باری بود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900098

دیگر خبرها

  • سالم غذا بخورید تا مدیون نباشید !/مسافرین «ماه» روی زمین کاشته می‌شوند
  • ایجاد بانک اطلاعات خلیج فارس توسط سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • آغاز به کار سامانه جامع خرید تضمینی گندم
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی