Web Analytics Made Easy - Statcounter

این روزها پیست اسکی فریدونشهر مقصد اصلی گردشگری در استان اصفهان است. رئیس هیئت اسکی این استان توصیه‌های برای گردشگران این پیست ارائه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ فریدونشهر و پیست اسکی آن پایتخت گردشگری زمستانی استان اصفهان است. جاذبه گردشگری که 20 سالی می‌شود بر سر زبان‌ها افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها با فروکش کردن کرونا، مردم دیگر به رفته رفته سفرهای تفریحی خود را که در مدت اپیدمی متوقف کرده بودند از سر گرفته‌اند و در استان اصفهان یکی از مقاصد مهم و البته پرترافیک گردشگری، پیست اسکی فریدونشهر است.

فیلم زیر حجم مسافرانی را نشان می‌دهد که برای لذت بردن از طبیعت زمستانی و برفی این شهرستان در جمعه گذشته راهی فریدونشهر شدند که البته این سفر با بارش رحمت الهی همراه بود.

اما رسانه‌های آن طرف آب که گویا قرار نیست از خواب زمستانی خود بیدار شوند و بفهمند مردم ایران درون حقایق کشورشان زندگی می‌کنند نه بر روی اوهام و خیال پردازی‌های آن‌ها، تلاش کردند از کنترل ترافیکی پلیس، یک بهانه دیگر برای دروغ پراکنی علیه جمهوری اسلامی ایران پیدا کنند.

یکی از این شبکه ها اقدام به پخش فیلمی ارسالی از طرف یکی از مخاطبین خود کرد، که در آن در راستای ضدیت این شبکه با جمهوری اسلامی ایران اظهار شده است حکومت از رفتن مردم به پیست اسکی فریدونشهر جلوگیری می‌کند و می‌خواهد جلو خوشگذرانی مردم را بگیرد.

اما واقعیت ماجرا این است که به دلیل ازدحام بیش از حد در محدوده پیست اسکی فریدونشهر و نداشتن گنجایش و ظرفیت و قفل شدن ترافیک در آنجا، پلیس طی دو جمعه گذشته از یک زمان به بعد مجبور به بستن موقت جاده این پیست شده و شخصی که در حال فیلمبرداری برای شبکه فارسی زبانِ ضدایرانیِ  است و می‌بیند که صدها خودرو جلو چشمش در حال پایین آمدن از پیست بوده و از قضا در همین فیلم نیز مشخص هستند نمی‌گوید اگر حکومت می‌خواهد جلو خوش گذراندن مردم را بگیرد پس چرا اجازه داده این صدها خودرو وارد پیست اسکی و محیط اطراف آن شوند!؟

 

رئیس هیئت اسکی استان اصفهان در گفتگو با صاحب نیوز در مورد گردشگری این پیست با اظهار این که بارش برف طی روزهای گذشته طبیعت زمستانی بسیار زیبا و مطلوبی را در شهرستان فریدونشهر ایجاد کرده و محیط آن را برای پرداختن به تفریحات و ورزش‌های زمستانی مهیا کرده است، توصیه‌هایی برای گردشگران و مسافران طبیعت برفی فریدونشهر عنوان کرد.

محمود یسلیانی گفت: شرایط آب و هوایی این شهرستان بسیار ناپایدار و همراه با ورزش باد و کولاک است لذا ضروری است گردشگران برای سفر به فریدونشهر تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشید و با رعایت فاصله و سرعت مطمئنه رانندگی کنید و در مواجهه با ترافیک و دستورات پلیس صبر و حوصله به خرج داده و از سبقت‌های نامنظم که موجب گره خوردن ترافیک می‌شود خودداری کنید.

وی از گردشگران خواست مراقب آلوده نشدن محیط زیست باشند و خاطرنشان کرد: تیوپ سواری تاکنون چند نفر را در این شهرستان به کام مرگ کشانده و ده‌ها مورد شکستگی و حتی قطع نخاع به همراه داشته است، لذا گردشگران از پرداختن به این تفریح خودداری کنند.

این عضو هیئت رئیس فدراسیون اسکی افزود: گردشگران پیست اسکی فریدونشهر می‌توانند برای گرفتار نشدن در شلوغی روزهای پنجشنبه و جمعه، در طول هفته به این جاذبه گردشگری سفر کنند؛ خدمات پیست در روزهای سه شنبه و چهارشنبه شامل آموزش و اجاره اسکی، تله سیژ، زیپ لاین، اقامت و غیره با تخفیف ویژه ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پیست اسکی فریدونشهر استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۵۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، در حالی که نام جزایر قناری از سوی رسانه‌های غربی به عنوان مکانی بی حاشیه و امن برای گردشگران تلقی می‌شود، اما تغییر الگو‌های بومی و سبک زندگی ساکنان این منطقه، منجر به نارضایتی شدید آنها از گردشگران شده است. آنها از یک سو گردشگری را مهم‌ترین منبع درآمد خود قلمداد می‌کنند، اما از سوی دیگر، فراگیر بودن حضور توریست‌ها را منافی اصول و سبک زندگی بومی و محلی خود می‌دانند. همین مسئله، مولد یک تعارض جدی در جزایر قناری بوده که منتج به وقوع اعتراضاتی در این منطقه شده است. اخیرا ده‌ها هزار نفر در جزایر قناری اسپانیا علیه طرح گردشگری گروهی «فراگیر» در مجمع‌الجزایر اقیانوس اطلس، راهپیمایی کردند.

معترضان، رشد کنترل نشده گردشگری را برای محیط زیست و ساکنانش مضر توصیف می‌کنند و خواهان محدودیت در تعداد گردشگران هستند. آنها تاکید می‌کنند که مخالف صنعت گردشگری نیستند که ۳۵ درصد از اقتصاد جزایر قناری را تشکیل می‌دهد.

در سال قبل میلادی، ۱۳ میلیون و ۹۰۰ هزار گردشگر از هفت جزیره اصلی این مجمع‌الجزایر دیدن کردند. آمار‌های رسمی نشان می‌دهد که این میزان حدود شش برابر بیشتر از جمعیت ۲.۲ میلیون نفری این جزایر است. بدیهی است که این نسبت ریاضی، می‌تواند از عمق فاجعه در جزایر قناری پرده بردارد! جایی که عملا این منطقه تبدیل به مکانی برای تلاقی نامتوازن خرده فرهنگ‌ها و در نتیجه، وقوع بحران‌های تبعی شده است.

صنعت گردشگری ۴۰ درصد از مشاغل این مجمع الجزایر را تشکیل می‌دهد. شهروندان انگلیس و آلمان، ازجمله کشور‌های اصلی هستند که گردشگرانشان به این جزایر سفر می‌کنند، اگرچه خود اسپانیا به‌عنوان سرزمین مادر هم مقصد محبوب آنهاست. در «سانتا کروز د تنریف»، پایتخت تنریف، بزرگترین جزیره، معترضان پلاکارد‌هایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود «گردشگر، به سرزمینم احترام بگذار!» و «جزایر قناری محدودیت دارد.»

لیدیا مورالس، یک معترض به بی‌بی‌سی گفت: «مشکل اصلی این است که طرح گردشگری گروهی چندین دهه است که در حال نابودی جزیره و زندگی ساکنانش است. احساس می‌کنیم که ما رانده شده‌ایم، اولویت‌های ما در نظر گرفته نمی‌شوند.»

معترضین در این تجمع پیام‌های واضحی را به سیاستمدارانشان مخابره کردند. آنها قویا معتقدند که سیاستمداران به جای در نظر قرار دادن نیاز‌های ساکنین، بیشتر روی ساخت مجتمع‌های گردشگری و هتل‌ها «متمرکز» هستند. فراتر از آن، تظاهرکنندگان می‌گویند که آنها خواهان یک طرح پایدارند که تأثیرات زیست‌محیطی مانند کمبود آب در آب و هوای گرم را در نظر بگیرد و فشار کمتری بر هزینه‌ها و مسکن وارد کند. بر اساس گزارش موسسه ملی آمار در سال ۲۰۲۳، ۳۴ درصد از ساکنان جزایر قناری در معرض خطر فقر یا محرومیت اجتماعی قرار داشتند که بیشترین تعداد در اسپانیای پس از اندلس است. بنابراین، رمزگشایی از گستردگی تظاهرات اخیر و عصبانیت ساکنین جزایر قناری چندان دشوار نیست! آنها به درستی احساس می‌کنند قربانی سیاستگذاران حوزه گردشگری و مسئولین دولتی خود شده و نیاز‌های روزمره توریست‌ها بر نیاز‌های اساسی زندگی آنها در تصمیم سازی‌های کلان و خرد غلبه پیدا کرده است. هفته گذشته، فعالان در اعتراض به آنچه که رشد مخرب گردشگری در جزایر قناری می‌دانند، اعتصاب غذا را در تنریف آغاز کردند. معترضان خواهان توقف ساخت یک هتل و یک استراحتگاه ساحلی در جنوب جزیره هستند. آنها همچنین خواهان توقف تمام پروژه‌های توسعه گردشگری هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • (ویدئو) دردسرهای فریدون زندی برای صحبت به زبان فارسی
  • هم‌قسم شدن مدیران مناطق آزاد برای جذب گردشگران غرب آسیا
  • دردسرهای نخستین شهر جهان که ورود به آن پولی شد!
  • ظرفیت های گردشگری روستای «طولاب» ایلام در انتظار سرمایه گذاری
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • شاعری که مایه افتخار ایرانیان است
  • رسانه ملی و لزوم توجه به تکنیک‌های خبری رسانه‌های معاند
  • شاعران ۵ کشور برای عملیات وعده صادق شعر سرودند
  • راه‌اندازی مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه شهرکرد
  • اعتبار ۴۰ میلیارد تومانی برای احیای مقبرةالشعرای تبریز