Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-04-26@18:19:51 GMT

عقب ماندگی تاریخی گلستان جبران شود

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۷۶۴۵۵

عقب ماندگی تاریخی گلستان جبران شود

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، «محمد علی زنگانه» در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان، اظهار کرد: بیش از یک هزار و 200 پروژه نیمه تمام در استان وجود دارد که قرار است در سفر هیات دولت به استان نگاه ویژه ای برای تکمیل آنها شود.

به گفته وی؛ توجه ویژه دولت سیزدهم به استان که بیش از 4 دهه غبار محرومیت بر چهره آنها نقش بسته، حق مردم گلستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عالی ترین مقام اجرایی دولت در گلستان از نزدیک بودن سفر رئیس جمهور به استان خبر داد و گفت: بعد از بازگشت رئیس جمهور و هیات همراه از سفر روسیه، گلستان در اولویت سفر کاری رئیسی قرار دارد.

وی، افزود: سفر هیات دولت به استان، فرصتی طلایی است تا با بررسی و تصویب مصوبات سفر هیات دولت، نتایج کلیدی و ارزشمندی برای استان به همراه داشته باشد.

به گفته وی؛ مصوبات این سفر برای استان در امورات زیربنایی ارزش ریالی بیشتری نسبت به استان های دیگر خواهد داشت؛ زیرا دولت به دنبال جبران آن عقب ماندگی تاریخی استان است.

زنگانه با اعلام اینکه درآمد سرانه استان نصف میانگین کشوری است، تصریح کرد: وقتی به جمعیت 47 درصد روستایی و نقاط کم برخوردار استان نگاه می کنیم متوجه پررنگ تر شدن فقر در گلستان می شویم.

وی، ادامه داد: استان به لحاظ شاخص برخورداری خانوارها، جزو استان های انتهایی کشور است.

به گفته وی؛ استان 2 میلیون نفری گلستان، نیازمند توجه جدی دولت برای بهبود وضعیت شاخص های توسعه ای است.

استاندار گلستان با اذعان بر ظرفیت بالای مناطق روستایی استان، ابراز کرد: برخی از روستاهای استان همانند «وامنان» آزادشهر، «عطاآباد» آق قلا،«پنج پیکر» بندر ترکمن و «محمد آباد» گرگان با استفاده از مزیت و توانمندی نسبی و تاسی از نخبگان روستا الگویی برای پیشرفت سایر نقاط شده اند.

وی، افزود: برخی از روستاهای کشور با صرف هزاران میلیارد ریال مدل های دیگری از رونق تولید را ارائه کرده اند؛ ولی به علت نداشتن تکیه گاه مردمی با شکست مواجه شده اند.

به گفته وی؛ سند چشم انداز استان در افق 1404 تهیه شده که باید 30 برش برنامه بخشی در سطح ملی تدوین شود که یکی از آنها سند توسعه دامپروری است.

زنگانه با با یادآوری اینکه برنامه راهبردی 5 ساله برای علاج بخشی «خلیج گرگان» تهیه شده است، ابراز کرد: این برنامه در سطح 5 وزارتخانه و در اختیار مدیریت بحران کشور قرار گرفته است.

وی، ادامه داد: از مجموع 1000 میلیارد تومان مصوب شده برای این طرح، تاکنون 500 میلیارد تومان آن اختصاص یافته است.

به گفته وی؛ لایروبی کانال های «چاپاقلی« و «آشوراده» و همچنین رودخانه های منتهی به دریا از برنامه های نخست این علاج بخشی است.

استاندار گلستان در پایان خاطر نشان کرد: رسانه ها و اصحاب جراید بهترین رکن کنترلی مدیران و مسئولان در کشور هستند که می توانند سهم قابل توجهی در توسعه و آبادانی کشور داشته باشند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۶۴۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌ماندگی کریدور شمال – جنوب در کردستان

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان در در سفر به شهرستان سقز و در نشست بررسی مسایل و مشکلات طرح‌های عمرانی این شهرستان گفت: بعد از اتمام کلان پروژه‌ها که در سفر رئیس جمهور تحقق یافت، اتمام کریدور، گردنه صلوات آباد و چهار بانده نمودن جاده سقز- بانه از اولویت‌های عمرانی استان خواهد بود.

کیومرث حبیبی با اشاره به اقدامات مناسب در شهرستان سقز یکی از دلایل سفر رئیس جمهور به سقز را وجود طرح‌های ارزشمند، چون سد چراغ ویس، فرودگاه سقز، تصفیه‌خانه و سیستم انتقال آب برشمرد و ادامه داد: تصمیم‌های کلیدی خوبی برای سقز گرفته شد.

وی با بیان اینکه در سفر گذشته رئیس جمهور ۸ هزار میلیارد تومان از اعتبارات سفر به استان اختصاص یافت ادامه داد: در سفر بعدی هم ۱۴ هزار میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده است.

حبیبی روند اجرای طرح نهضت ملی مسکن، آسفالت مسیر‌های روستایی و الحاق زمین‌های جدید و چهاربانده نمودن جاده سقز- بانه را مناسب برشمرد و با اشاره به اهمیت شهرستان سقز از مدیران خواست تا متناسب با ظرفیت‌های عمرانی این شهرستان برای توسعه آن بیشتر تلاش کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • جبران خلاء بهره وری در تغذیه دام با استفاده از خوراک کامل
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • توسعه ICT سبب نجات کردستان از عقب‌ماندگی می‌شود
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟
  • بارش‌های اخیر کبود آب تهران را جبران نکرد
  • جومونگ در جزیره، آشوراده چوسان شد/ دستور رییس‌جمهور وتو می‌شود؟
  • عقب‌ماندگی کریدور شمال – جنوب در کردستان