Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمد فرزاد روز چهارشنبه در گفت و گویی با اشاره به برنامه های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در راستای بهره مندسازی روستاهای استان از پوشش همراه و اینترنت، گفت: در تلاش برای تحقق دسترسی همه روستاهای استان به اینترنت پر سرعت در استان آذربایجان شرقی هستیم و امیدواریم با این کار گسترش عدالت ارتباطی، برای بهره مندی همه هم استانی ها از اینترنت محقق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: خوشبختانه با راه اندازی اینترنت پرسرعت " های وب " و سایت همراه، در روستای کهنه قشلاق شهرستان چاراویماق ۳۵ خانوار این روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۱۸ نفر از روستاییان این روستا تحت پوشش اینترنت و تلفن همراه قرار گرفتند.

فرزاد همچنین با اشاره به احداث سایت همراه و اینترنت " های وب " در روستای سیرعلیا شهرستان بستان آباد گفت : با راه اندازی اینترنت پرسرعت " های وب " و سایت همراه در روستای سیرعلیا شهرستان بستان آباد ۳۴ خانوار این روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۲۸ نفر از روستائیان این روستا زیر پوشش اینترنت و تلفن همراه قرار گرفت.

وی در بررسی پروژه های ارتباطی استان با اشاره به برنامه های اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در راستای بهره مندسازی روستاهای استان از پوشش همراه و اینترنت،اظهار کرد: در تلاش برای تحقق دسترسی همه روستاهای استان به اینترنت پر سرعت در استان آذربایجان شرقی هستیم و امیدواریم با این کار یکی از دغدغه های مهم روستائیان را که استفاده از شبکه اینترنت پر سرعت هست را تحقق بخشیم که این امر می تواند زمینه رشد و توسعه در زمینه تحصیل هم استانی ها و رونق کسب و کارهای آنلاین در زمینه فروش محصولات کشاورزی را فراهم کند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی افزود: هزینه این سایت ها از محل اعتبارات USO وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تامین شده است.

فرزاد یادآور شد: در زمان حاضر جمعیت حدود یکهزار و ۳۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار آذربایجان شرقی از اینترنت پرسرعت برخوردار هستند که از این تعداد روستا ۷۳ درصد دارای اینترنت نسل سوم (۳G) و ۹۴ درصد دارای اینترنت نسل چهارم (۴G) هستند.

وی ادامه داد: حدود ۳۰۴ سایت ارتباطی تلفن همراه در استان از مجموع اپراتورهای تلفن همراه فعال است.

فرزاد اضافه کرد: اپراتورهای تلفن همراه از مجموع ۲ هزار و ۲۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان، بیش از یکهزار و ۵۴۵ روستا را پوشش می دهند.

برچسب‌ها اینترنت آذربایجان شرقی ارتباطات

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اینترنت آذربایجان شرقی ارتباطات اینترنت آذربایجان شرقی ارتباطات ارتباطات و فناوری اطلاعات روستاهای استان آذربایجان شرقی تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۷۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت از افزایش پوشش اینترنت نسل چهارم همراه اول در ۳ روستای گردشگرپذیر سطح بخش خبر داد.

باقر صدیقی ۱۳ اردیبهشت‌ماه در دیدار با مدیر مخابرات نیشابور اظهار کرد: اجرا و تحقق پروژه‌های مخابراتی در حوزه انتقال می‌تواند زیرساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی و بهداشتی فرهنگی را در منطقه فراهم آورد.

وی از افزایش پوشش اینترنت ۴G  در ۳ روستای سطح این بخش خبر داد و اظهار کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته و همکاری مدیریت مخابرات نیشابور، پوشش اینترنت نسل دوم به نسل چهارم ۴G  در روستاهای گردشگرپذیر کلیدر، خایسک و فهنه از توابع بخش سرولایت افزایش یافت.

صدیقی عنوان کرد: این افزایش به منظور بهبود کیفیت و عملکرد سرویس دیتا انجام و علاوه بر روستائیان عزیز، زائران و گردشگرانی که به روستاهای مذکور سفر می‌کنند از این خدمات بهره‌مند خواهند شد.

نماینده عالی دولت در سرولایت خاطرنشان کرد: توسعه و تقویت پهنای باند اینترنت مخابرات، شرایط دسترسی سریع‌تر مشتریان به محتواهای موجود در فضای مجازی، کاهش ترافیک، بهبود کیفیت و سرعت در انتقال داده‌ها را فراهم می‌سازد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته، پهنای باند ورودی بخش سرولایت با نصب تجهیزات جدید از ۶۰۰MB به ۱۰GB  افزایش یافت، تصریح کرد: اجرا و تحقق پروژه‌های مخابراتی در حوزه انتقال می‌تواند زیرساخت مناسبی برای ارتقای مسائل اقتصادی، آموزشی و بهداشتی فرهنگی را فراهم آورد.

مدیر مخابرات نیشابور نیز در ادامه گفت: همزمان با هفته گرامیداشت مقام معلم و در راستای توزیع عادلانه خدمات مخابراتی و ایجاد بستر ارتباطی سامانه شاد در نقاط روستایی این اقدام صورت گرفت.

موسی‌آبادی افزود: با نصب و راه‌اندازی تجهیزات تکنولوژی ۴G به طور همزمان و در روز معلم، روستاهای کلیدر، خایسک و فهنه بخش سرولایت، تحت پوشش اینترنت پرسرعت همراه اول قرار گرفتند.

وی گفت: اعتبار هزینه شده در هر روستا با تجهیزات زیرساختی حدود ۱۱ میلیارد ریال بر اساس هزینه‌های سال قبل محاسبه و اعلام شده است.

مدیر مخابرات نیشابور راه‌اندازی ۶ سایت همراه اول، چهار سایت ایرانسل و همچنین نصب و راه‌اندازی اینترنت پرسرعت خانگی در اکثر روستاهای بخش را از جمله اقدامات انجام شده برشمرد و افزود: علی‌رغم اقدامات صورت گرفته اما هنوز هم مشکلاتی در سطح این بخش وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ژاپن بر روی اینترنت نسل۶، ۵۰۰برابر سریع‌تر از نسل۵ کار می‌کند!
  • پوشش اینترنت در ۳ روستای گردشگرپذیر سرولایت افزایش یافت
  • خیز ژاپن برای اینترنت نسل ۶، ۵۰۰ برابر سریع‌تر از نسل ۵!
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • انحراف مینی بوس در اتوبان پیامبر اعظم تبریز ۸ نفر را مصدوم کرد
  • انتقادفرماندار شهرستان بستان آباد ازعدم پرداخت وام‌های تکلیفی بر عهده نهاد‌ها
  • تاکید بر لزوم پرداخت وام‌های تکلیفی در شهرستان بستان آباد
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان