Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقیمی به تشریح آخرین وضعیت ساختمان تجاری پلاسکو و زمان بازگشایی دوباره آن پرداخت.

به‌ گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو ، فرزانه فراهانی_ سی‌ام دی ماه سال ۹۵ برای همه ما ایرانیان و به ویژه برای اهالی پایتخت ، روز غم‌انگیز و تلخی است.

حادثه تأثر برانگیر آتش سوزی ساختمان پلاسکو و از دست دادن ۱۶ آتش‌نشان شجاع و فداکار در جریان اطفاء حریق آن مرکز تجاری، از جمله حوادث و اتفاقات غمباری است که هرگز فراموش شدنی نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با گذشت ۵ سال از حادثه پلاسکو داغ از دست رفتن آتش‌نشان‌های عزیز هنوز تازه است و گویی همین دیروز بود که اندوه پرپر شدن شهدای آتش نشان در دل و جان ما نشست و تا امروز هیچ چیزی التیام بخش این داغ سنگین نبوده است.

مادران و پدران، همسر و فرزندان شهدای آتش نشان حادثه پلاسکو همچنان بی‌قرار و بی‌تاب عزیز از دست رفته خود بوده و در حسرت دیداری دوباره هر چند کوتاه و اندک هستند.

با گذشت ۵ سال از حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو این ساختمان با مدیریت بنیاد مستضعفان و همراهی کسبه، دوباره بنا نهاده شده است.

 

پلاسکوی جدید ۲۰ طبقه است

مهدی مقیمی مجری پروژه پلاسکو در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به تشریح آخرین وضعیت ساختمان تجاری پلاسکو پرداخت.

مقیمی اظهار کرد: دو سال پس از حادثه فرو ریختن ساختمان پلاسکو به این نتیجه رسیدند که در قسمت فرو ریخته ساختمان و دقیقا در همان زمین با مساحت ۱۰۰۰ متر مربع ۱۵ طبقه ساختمان روی زمین و ۵ طبقه هم در زیر زمین آن برای بنیاد مستضعفان اضافه شود و به طور عملی عملیات گودبرداری در عملیات سال ۹۷ آغاز شد و عملیات اجرایی به طور جدی در ابتدای سال ۹۸ کلید خورد.

وی اضافه کرد: برای ساخت پلاسکوی جدید از ابتدا در مباحث ایمنی به ساختمان با نگاه ویژه نگاه شد و با نظر مشاورین طراح و مشاورین آتش‌نشان طرح ساختمان پلاسکوی جدید را با ۵ آسانسور، ۱۶ دستگاه پله برقی و با در نظر گرفتن ۱۲۰۰ مترمربع فضای امن، ۲ راه پله مستقل و مجهز به سیستم‌های کاملا آدرس پذیر اعلام و اطفاء حریق شروع کردیم.

مدیر پروژه پلاسکو خاطرنشان کرد: از طبقه منفی ۵ تا طبقه مثبت ۳ در ساختمان جدید پلاسکو، سیستم بازشوی مرکزی داریم که اگر حریقی در طبقات فوق اتفاق بیوفتد، بحث مدیریت دود با سیستم بازشو و از طریق پرده‌های ضد حریق اجرایی خواهد شد.

 

۳۰۳ مغازه به کسبه پلاسکو واگذار شد!

مقیمی در ادامه یادآور شد: احداث هلی‌پد اضطراری برای استفاده در مواقع اضطراری در ساختمان جدید پلاسکو از دیگر مواردی است که در احداث دوباره این مجموعه به آن اضافه شده است.

وی همچنین اضافه کرد: در ساختمان قدیم پلاسکو ۳۰۳ مغازه وجود داشت و در ساخت مجدد ساختمان پلاسکو همین تعداد واحد تجاری در اختیار کسبه قرار گرفت که مغازه آن‌ها در ۱۶ طبقه احداث شده و ۴ طبقه مابقی از مجموع ۲۰ طبقه این ساختمان جدید نیز در اختیار بنیاد مستضعفان قرار دارد.

مجری پروژه پلاسکو با اشاره به باز بودن تعداد از مغازه‌های پلاسکو در حال حاضر، و  ابراز امیدواری کرد تا با همراهی و همکاری کسبه فعال در ساختمان پلاسکو این مجموعه را تا پیش از پایان یافتن سال جاری راه‌اندازی و فعال کنند.

در ادامه گزارش فیلمی از توضیحات کامل مدیر پروژه پلاسکو و همچنین گفتگو با برخی از کسبه این مجموعه تجاری و درخواستشان از مسئولان را مشاهده می‌کنید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پلاسکو بنیاد مستضعفان شهرداری شورا ساختمان پلاسکو پلاسکوی جدید پروژه پلاسکو آتش نشان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۹۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود

به گزارش خبرنگار، حسن محمدی ادیب ظهر سه‌شنبه در بازدید از خانه‌های تاریخی اردبیل اظهار کرد: با توجه به برنامه‌ریزی برای احیا و ساماندهی بناهای تاریخی استان با مشارکت بخش خصوصی و واگذاری از طریق صندوق توسعه و احیای بناهای تاریخی، فراخوان مزایده یکی دیگر از بناهای تاریخی اردبیل توسط این صندوق منتشر شد.

وی خاطرنشان کرد: واگذاری خانه تاریخی آصف اردبیل از طریق فراخوان مزایده سرمایه‌گذاری در مرمت، احیا، نگهداری و واگذاری حق بهره‌برداری از بناهای تاریخی منتشر شده از سوی صندوق توسعه و احیا انجام می‌شود و متقاضیان تا ۱۷ اردیبهشت ماه فرصت شرکت در این فراخوان را دارند.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل با اشاره به برنامه‌ریزی برای واگذاری سایر بناهای تاریخی استان، بیان کرد: با توجه به اینکه واگذاری بناهای تاریخی به بخش خصوصی راه حلی مناسب برای مرمت و احیای این بناها است، در سال ۱۴۰۲ بهره‌برداری از ۴ بنای تاریخی استان به بخش خصوصی واگذار شد و امسال نیز سایر بناها به مرور در لیست واگذاری قرار می‌گیرند.

محمدی ادیب ادامه داد: علاقمندان و متقاضیان سرمایه‌گذاری در این بنای تاریخی می‌توانند برای شرکت در مزایده به سامانه تدارکات الکترونیک دولت (ستاد) مراجعه کنند.

کد خبر 6093206

دیگر خبرها

  • بازگشایی جاده سه هزار تنکابن پس از ۵ ماه (فیلم)
  • خانه تاریخی آصف اردبیل واگذار می‌شود
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • زمان بازگشایی سامانه ثبت نام نهضت ملی مسکن برای متقاضیان بندرعباسی
  • چرا شهرک‌های فدک و کوثر شاهرود به شهرداری واگذار نشد؟
  • این جاده‌های ایران در بهار هم برفی هستند
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود