Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان وبلوچستان در روز مزرعه خارج از فصل در جمع کشاورزان منطقه جلگه با اشاره به استعدادهای زراعی و باغی و شیلاتی گفت: با توجه شرایط مطلوب اقلیمی، جلگه قطب کشاورزی استان است و در آینده نیز با تلاش کشاورزان قطب تولید محصولات ارگانیک کشور خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا- محمد علی نیکبخت افزود: برای دستیابی به کشاورزی اقتصادی و تجاری، تکمیل زنجیره ازرش محوری ترین اقدام است و سازمان جهادکشاورزی استان سیستان وبلوچستان نیز برای توسعه کشاورزی در منطقه،  کشت قراردادی را در اولویت کار خود قرار داده است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی نیز با اشاره به تولید بیش از ٢ میلیون و ۶٠٠ هزار تن محصولات زراعی در سال جاری گفت از این میزان تولید،  ٣۶۴ هزارتن آن به تولید انواع سبزیجات شامل پیاز،  گوجه‌فرنگی،  بامیه،  فلفل و... اختصاص دارد.

وی تصریح کرد: سهم تولید گوجه‌فرنگی در فضای باز از کل تولید سبزیجات، بیش از ۵٨ هزار و ٣٠٠ تن می باشد.

طوقی اظهار کرد: با توجه به شرایط اقلیمی استان ،سه نوبت گوجه‌فرنگی کشت و برداشت می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی بیان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ٢ هزار هکتار گوجه‌فرنگی در سیستان وبلوچستان کشت شده است.

وی عمده مناطق تولید کننده گوجه‌فرنگی استان را در شهرستان های زرآباد ، چابهار،  فنوج،  دشتیاری،  دلگان و خاش ذکر کرد.

امان اله طوقی تاکید کرد: بدنبال استفاده از ارقام با عملکرد بالا و کیفیت و بازار پسندی بیشتر و از طرفی کشت قراردادی می‌باشیم.

از نکات برجسته این مراسم حضور مدیر عامل شرکت بزرگ رژین تاک بود که قول مساعد برای سرمایه گذاری در توسعه صنایع غذایی پس از تولید محصول گوجه‌فرنگی در منطقه داد.

وی تصریح کرد: با کشت الگویی کشت گوجه‌فرنگی در منطقه و نتایج مطلوبی که حاصل شده  برای تغییر الگوی کشت و توسعه اقتصادی گوجه‌فرنگی در منطقه با همیاری و مشارکت کشاورزان، کارخانه تولید رب گوجه و محصولات فرعی آن در منطقه با سرمایه‌گذاری این شرکت  راه اندازی خواهد شد.

گفتنی است در سیستان وبلوچستان طی سال زراعی جاری بیش از ۴ هزار هکتار کشت قراردادی انجام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سیستان وبلوچستان گوجه فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۰۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی

دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با استفاده از روش علمی، موفق به تولید بیشتر توت فرنگی شدند.

آنها با راهنمایی‌های دکتر حدادی نژاد از اساتید این دانشگاه متوجه شدند برای افزایش تولید، اگر از مواد زیستی استفاده کنند این مواد می‌تواند نیاز گیاه را تامین کند و مقدار تولید بالا برود.

در این روش در دو مزرعه در بهنمیر با پوشش تونلی و پلاستیکی، هم آفت و هم علف هرز کمتر در تولید توت فرنگی استفاده می‌شود.

معاون مدیریت باغبانی جهاد کشاورزی مازندران از برداشت توت فرنگی در سطح ۱۷ هزار هکتار از مزارع استان مازندران خبر داد.

به گفته ملایی پیش بینی می‌شود ۱۷ هزار تن انواع توت فرنگی در این مزارع تولید و روانه بازار شود. مازندران در این زمینه رتبه دوم کشور را دارد.

وی با اشاره به تغییر کشت از سنتی به روش‌های نوین افزود: در روش‌های جدید، با استفاده از عملیات تقویت خاک و پوشش پلاستیکی، موجب زودرس کردن برداشت و کیفیت تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • میانگین بارش سال زراعی سیستان و بلوچستان مثبت شد
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • قیمت«گوجه فرنگی» از هفته آینده و «پیاز» از ماه آینده کاهش می‌یابد
  • پیش بینی کشت ۶۰ هکتار از مزارع گوجه فرنگی استان قزوین با روش سایبان 
  • تولید گوجه فرنگی به ۳۰۰ هزار تن می‌رسد
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • پیش بینی تولید بیش از ۸۰۰۰۰ تن محصول گندم از شهر خوشه‌های طلایی
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان