Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار ریگان گفت:سیلاب شدید تمامی راههای مناطق کوهستانی را برای چهارمین روز مسدود کرده و براساس برآوردها میزان تخریب راه های روستایی شهرستان ۳۵۰ کیلومتر است.

امین باقری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه بیشترین میزان تخریب های راه روستایی در منطقه دهرضا گزارش شده تصریح کرد: راه ارتباطی ۷۵ روستای ریگان در چهارمین روز از سیلاب همچنان مسدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سیلابی بودن رودخانه ها و تخریب جاده ها را مانع امداد رسانی به سیل زدگان اعلام و تاکید کردکه روز گذشته با مساعدتر شدن هوا امدادرسانی هوایی به منطقه هلیله ای انجام گرفت.

باقری گفت: همچنین از امدادرسانی هوایی به ۲ بیمار توسط نیروهای هلال احمر در شهرستان انجام شد.

فرماندار ریگان با بیان اینکه امدادرسانی هوایی به دیگر نقاط نیز ادامه خواهد یافت اظهارداشت: برق و تلفن ۷۵ روستا همچنان قطع است.

وی با بیان اینکه محور ترانزیتی ریگان - ایرانشهر - چابهار نیز طی چهارروز گذشته همچنان مسدود است گفت که تلاش ها برای بازگشایی این محور مهم ارتباطی ادامه دارد.

فرماندار ریگان گفت که همه امکانات و دستگاه های راهسازی شرق استان کرمان در شهرستان ریگان مستقر شده و امدادرسانی جریان دارد.

ریگان از شهرستان های حادثه خیز کرمان در فاصله ۲۸۵ کیلومتری شرق مرکز این استان قرار دارد.

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۰۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد راه‌اندازی می‌شود

رضا نصیری فرماندار گناباد گفت: راه اندازی آموزش‌های هوانوردی و خلبانی و تاکسی هوایی (ایرتاکسی) اولویت فرودگاه منطقه‌ای این شهرستان در سال جاری است.

او افزود: با توجه به امکانات و زیرساخت‌های لازم این فرودگاه برگزاری دوره‌های آموزش هوانوردی و خلبانی از طریق مسوولان مربوطه در دست پیگیری است که با راه اندازی آنها تعداد پرواز‌ها و جایگاه فرودگاه گناباد افزایش می‌یابد.

فرماندار گناباد ادامه داد: به موازات برقراری دوره‌های آموزش هوانوردی، راه اندازی رشته‌های مرتبط در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گناباد نیز از طریق مسوولان این دانشگاه در سطوح کشوری به عنوان یک اولویت مهم در حال پیگیری است.

نصیری با اشاره به ظرفیت‌های گردشگری مذهبی و وجود تعدادی از بقاع متبرکه و مرقد برادران امام رضا (ع) در گناباد و از طرفی قابلیت‌ها و زیرساخت‌های گردشگری سلامت، بیان کرد: راه اندازی تاکسی هوایی در این مسیر موجب رونق بیشتر فرودگاه منطقه‌ای گناباد و منطقه خواهد شد.

او با اشاره به پتانسیل‌های اقتصادی و صنعتی و معدنی و کشاورزی گناباد تصریح کرد: می‌توان از فرصت راه اندازی فرودگاه این شهرستان برای تبدیل گناباد به عنوان بندرخشک و بارانداز کالای شرق کشور استفاده کرد که این مساله در رونق اقتصادی منطقه نقش مهمی دارد.

فرماندار گناباد تاکید کرد: افزایش تعداد پرواز‌های فرودگاه گناباد از یک روز به ۲ تا ۳ روز در هفته در دست بررسی است.

نصیری اظهار کرد: این مسائل در قالب یک طرح در دست تهیه و جهت بررسی بیشتر و اتخاذ راهکار‌های مقتضی به وزیر راه و شهرسازی و شرکت فرودگاه‌های کشور ارسال می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • عملیات انفجار محور دولت‌آباد - بحرآسمان را مسدود کرد
  • آغاز بهسازی محور ابهر_ مرشون به طول ۸ کیلومتر
  • بهره مندی روستای سَبزکان ریگان ازآب سالم
  • حضور فرماندار زرند در کنار کارگران سخت‌ترین شغل دنیا
  • تاکسی هوایی بین گناباد-مشهد راه‌اندازی می‌شود
  • ۵۰ واحد مسکونی در خراسان جنوبی بر اثر سیلاب اخیر خسارت دید
  • خسارت سیل در خراسان جنوبی چند میلیارد تومان بود؟
  • رد رشوه از سوی مامور وظیفه شناس فراجا در ریگان
  • جنوب کرمان ظرفیت افتخارآفرینی بیشتر در زمینه ورزش دارد
  • دریافت تسهیلات درجاسازی واحد‌های فرسوده روستایی واقع در حریم ممنوعه میراث فرهنگی