Web Analytics Made Easy - Statcounter

آزادبخت با اشاره به شناسایی ۴ مورد بیمار مبتلا به امیکرون، گفت: ضریب واکسیناسیون دوز اول کرونا در لرستان از میانگین کشوری بالاتر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صالح آزادبخت در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: تاکنون در استان لرستان بیش از ۹۰ درصد دوز اول، ۷۶ دوز دوم و ۱۸ درصد دوز سوم کرونا را دریافت کردند که در مجموع ضریب واکسیناسیون دوز اول کرونا در لرستان از میانگین کشوری بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میانگین واکسیناسیون کشوری بیش از ۸۱ درصد است که در استان لرستان این ضریب ۹۰ درصد می باشد و ضرورت دارد مابقی افرادی که تاکنون برای دریافت واکسن اقدام نکرده اند، هرچه سریعتر این واکسن را دریافت نمایند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان تصریح کرد: طی چند ماه اخیر مشخص شد که واکسیناسیون، موثرترین راه برای جلوگیری از شیوع کروناست، البته در کنار واکسیناسیون، رعایت شیوه نامه های بهداشتی الزامیست و کسانی که واکسن نزده اند احتمال ابتلا به کرونا در این افراد زیاد است.

آزادبخت با اشاره به ضرورت تزریق دوز سوم کرونا، عنوان کرد: از دوز سوم به عنوان دوز یادآور یاد می شود و با توجه به اینکه وقتی مدتی از تزریق واکسن می گذرد، اثربخشی آن کم می شود به همه افرادی که دو دوز واکسن را دریافت کرده و مدت زمان اعلام شده گذشته است، توصیه می شود حتما نسبت به تزریق دوز سوم نیز اقدام نمایند.

وی بیان کرد: تزریق واکسیناسیون سبب می شود که از ابتلا جلوگیری شود و در صورت ابتلای افرادی به کرونا، به صورت خفیف درگیر می شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان خاطرنشان کرد: تاکنون فقط چهار مورد ابتلای افراد به امیکرون در استان شناسایی شده ولی همه شهروندان استفاده از ماسک، رعایت فاصله، دوری از مراکز پرجمعیت را حتما مد نظر داشته باشند.

آزادبخت گفت: خوشبختانه در حال حاضر آمار مرگ و میر طی چند هفته اخیر صفر و یا یک بیمار بوده و بستری های کرونا به زیر صد نفر رسیده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: دوز سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۱۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز خلیج فارس، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: با ورود این ۲ واکسن مهم به برنامه واکسیناسیون، از عفونت‌های مختلف تنفسی و گوارشی در نوزادان جلوگیری می‌شود.

پنوموکوک یکی از مهم‌ترین باکتری‌های بیماری‌زا در انسان است که عامل اصلی بیماری پنومونی (سینه پهلو) شناخته می‌شود، روتاویروس نیز یک ویروس بسیار مسری است که موجب اسهال در کودکان می‌شود.

دکتر عبدالجبار ذاکری افزود: واکسن روتاویروس در سنین دو، چهار و۶ ماهگی و همچنین واکسن پُنوموکوک در سنین دو، چهار و ۱۲ ماهگی به کودکان تزریق می‌شود.

بیشتر بخوانید؛ اجرای طرح واکسیناسیون تکمیلی فلج اطفال در هرمزگان

باکتری پنوموکوک می‌تواند عفونت‌های دیگری مانند سینوزیت، اوتیت (عفونت گوش میانی)، باکتریمی، سپسیس، مننژیت، استئومیلیت، آرتریت سپتیک، اندوکاردیت، پریتونیت، پریکاردیت، سلولیت و آبسه‌های مغزی را نیز ایجاد کند.

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • وضعیت مقاوم‌سازی ۱۳ شهرستان کرمانشاه بالاتر از میانگین کشوری
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند
  • آغاز واکسیناسیون بیش از ۹ هزار عمره گزار خراسان رضوی
  • درباره سرخک و واکسیناسیون آن چه می‌دانید؟
  • واکسیناسیون کودکان هرمزگان علیه بیماری پُنوموکوک
  • مطالعه وزارت بهداشت درباره واکسن گارداسیل / الزامی به تزریق همگانی نیست