Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-01@04:57:33 GMT

آشنایی با خواص درمانی به لیمو

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۸۱۶۱۵

آشنایی با خواص درمانی به لیمو

به‌لیمو چیست؟ خواص درمانی به لیمو چگونه از به لیمو استفاده کنیم؟ خواص درمانی به لیمو و مضرات و عوارض احتمالی! در اینجا مواردی وجود دارند که باید در مورد به لیمو در نظر بگیرید:

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران؛  زمانی که بدانید به لیمو چه فوایدی دارد شگفت زده خواهید شد و می‌خواهید در اسرع وقت آن را امتحان کنید تا از این اثرات بهره‌مند شوید؛ زیرا به لطف مواد مفید موجود در آن، تقریباً از سر تا پا تاثیرات مثبتی بر بدن دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، باید بدانید که چگونه می‌توانید از آن استفاده کنید و دریابید که آیا عوارض جانبی یا مضراتی برای شما دارد یا خیر.

به‌لیمو چیست؟

به لیمو در بسیاری از نقاط جهان و ترکیه، به ویژه در مکان‌هایی که آب و هوای مدیترانه‌ای غالب است، کشت می‌شود. این گیاه معطر که در هنگام گلدهی با بازکردن گل‌های سفید، زنبور‌های عسل را جذب می‌کند؛ با نام به لیمو شناخته می‌شود. زمانی که این گیاه در شرایط مناسب رشد کند، طول گیاه به ۱.۵ متر می‌رسد. برگ‌های به لیمو به ویژه برگ‌های معطر لیمو را می‌توان به روش‌های مختلفی ارزیابی کرد. در واقع مفیدتر از طعم آن است که باعث می‌شود به لیمو روز به روز محبوب‌تر شود، به خصوص برای کسانی که دوست دارند از مواد طبیعی حمایت کنند.

خواص درمانی به لیمو

-به لیمو حاوی اسانس ها، مواد معدنی مانند کلسیم، پتاسیم، ویتامین‌های A و C، تانن و فیبر مغذی است و در صورت استفاده صحیح، اثر تقویتی بر سیستم ایمنی بدن دارد.

-ضمن محافظت از بدن در برابر بیماری ها، دفع مواد مضر از بدن را نیز تسریع می‌کند.

-به لیمو همچنین از تداوم گردش خون به روشی سالم حمایت می‌کند.

-به لطف این خواص، به عملکرد سالم سیستم عصبی نیز کمک می‌کند.

برای استرس و اضطراب مفید است.

-به لیمو همچنین از بی خوابی و سردرد ناشی از استرس جلوگیری می‌کند.

-به لیمو که دارای اثر تسکین دهنده طبیعی درد است، نه تنها در سردرد، بلکه در کاهش درد‌هایی که زنان در دوران قاعدگی خود تجربه می‌کنند نیز تاثیر مثبتی دارد.

-گفته می‌شود زمانی که به طور منظم استفاده می‌شود، اثرات تقویت کننده برای حافظه دارد.

-به لیمو باعث التیام سریع‌تر التهاب‌هایی که می‌توانند در قسمت‌های مختلف بدن رخ دهند، می شوند. برای کسانی که مشکل تبخال دارند نیز مفید است.

-به لیمو به عملکرد سالم دستگاه گوارش کمک می‌کند، به ویژه برای مشکلاتی مانند سوء هاضمه و نفخ مفید است.

-به لیمو که از بازسازی سلول‌ها حمایت می‌کند، بر سلامت پوست تاثیر مثبت می‌گذارد و در صورت استفاده خارجی، به پوست درخشندگی و شادابی می‌بخشد.

-به لیمو که راه حلی برای مشکل شوره سر در موها است نیز به جلوگیری از جوش‌های پوستی و رنگ پریدگی مو کمک می‌کند.

چگونه از به لیمو استفاده کنیم؟

وقتی صحبت از نحوه استفاده از گیاه به لیمو می‌شود، رایج‌ترین کاربرد‌ها شامل دم کردن و نوشیدن چای و تهیه روغن آن از بیرون می شود. با تهیه به لیمو خشک شده از گیاهان دارویی شروع کنید تا چای به لیمو را دم کنید.

یک قاشق چایخوری به لیمو برای یک لیوان آب در نظر بگیرید. به لیمو خشک را به آب اضافه کرده، بجوشانید، ۸ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دم بکشد، صاف کنید و مصرف کنید.

به لیمو را از فروشگاه‌ها و یا سایت‌های فروش آنلاین که محصولات طبیعی می‌فروشند، تهیه کنید. می‌توانید از این روغن به عنوان ماسک مو یا پوست با ترکیب آن با سایر روغن‌های مفید مانند روغن زیتون و روغن بادام استفاده کنید. با چکاندن چند قطره آن در آب حمام یا نقاط مختلف اتاق خود از مزایای آن استفاده کنید.

می‌توانید از به لیمو به‌ عنوان ادویه در آشپزخانه‌های خود استفاده کنید تا از عطر و بوی آن بهره‌مند شوید. از وعده‌های غذایی گرفته تا سس‌های سالاد، از ترشی گرفته تا شیرینی‌ها، تفاوت‌های زیادی ایجاد می‌کند. می‌توانید آن را در دستور غذا ارزیابی کنید ودر نظر داشته باشید.

خواص درمانی به لیمو و مضرات و عوارض احتمالی!

ما در مورد فواید به لیمو و نحوه مصرف آن صحبت کردیم. اما قبل از شروع استفاده از آن، باید به نکات زیر توجه کنید.

با پزشک خود صحبت کنید و با یادگیری بهترین موارد برای سلامتی خود اقدام کنید.

در اینجا مواردی وجود دارند که باید در مورد به لیمو در نظر بگیرید:

زنان در دوران بارداری برای جلوگیری از خطر سقط جنین به هیچ وجه نباید به لیمو مصرف کنند. در نوزادان و کودکان به هیچ وجه نباید از به لیمو استفاده شود.

به همین ترتیب، کسانی که بیماری مزمن و جدی دارند. به ویژه آن‌هایی که فشار خون بالا دارند. کسانی که به طور منظم دارو مصرف می‌کنند، نباید آن را مصرف کنند.

کسانی که تا به حال از به لیمو استفاده نکرده‌اند. آن‌هایی که بدنشان به راحتی واکنش‌های آلرژیک نشان می‌دهد. بدون مشورت با پزشک خود اقدام نکنند و توصیه‌های پزشک خود را در نظر بگیرند.

در نهایت، در مصرف به لیمو نباید زیاده روی کرد و نباید بیش از ۳ فنجان در روز مصرف شود. به یاد داشته باشید، زیاده روی در هر چیزی بد است. در حین تلاش برای سود بردن، بدون این که متوجه شوید به سلامتی خود آسیب نرسانید، مراقب باشید.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: استرس افسردگی اضطراب کاهش استرس به لیمو خواص درمانی به لیمو لیمو استفاده استفاده کنید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۱۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه

به گزارش خبرآنلاین؛یکی از انواع عرقیات گیاهی که دارای خاصیت فراوانی است، عرق بهارنارنج است که از شکوفه درخت نارنج گرفته می شود، طبع عرق بهارنارنارنج گرم و خشک است و سرشار از ویتامین های A,B,C است.

سلامت نیوز در خبری نوشت: عرق گیاهی بهارنارنج داراری طبعی گرم و خشک است.

این گیاه تاثیر بسیار خوبی روی سیستم عصبی بدن دارد و سردردهای میگرنی را کاهش می‌دهد.

بهار نارنج برای کنترل تشنج و حمله قلبی مفید است و برای تسکین دردهای سینه و تپش قلب نیز از آن استفاده می شود.

عرق بهار نارنج یکی از اصلی‌ترین عرقیات برای رفع ضعف اعصاب، غم و افسردگی به‌شمار می‌رود.

این عرق گیاهی برای تقویت معده مفید بوده و مشکلات بی‌خوابی را هم حل می کند.

از دیگر خواص این گیاه دارویی می‌توان به درمان آفتاب سوختگی، درمان قرمزی و سوزش پوست، کاهش چروک‌های پوستی و جلوگیری از بروز ترک روی پوست اشاره کرد.

همچنین عرق بهارنارنج می‌تواند درمان دردهای معده و سوء هاضمه باشد.

این گیاه اشتها آوراست.

عرق بهار نارنج سرشار از انواع آنتی‌اکسیدان است و به پیشگیری از بیماری‌های سخت، مانند سرطان کمک می‌کند.

عرق بهار نارنج دارای خواص ضد التهابی است و می‌تواند در کاهش التهاب‌های مختلف در بدن کمک کند، از جمله التهاب مفاصل، التهاب پوستی و التهاب روده.

مصرف عرق بهار نارنج می‌تواند به عنوان یک آرامبخش طبیعی و ملایم عمل کند. این ممکن است بهبود خواب، کاهش استرس و اضطراب را تسهیل کند.

عرق بهار نارنج می‌تواند به تنظیم فعالیت سیستم گوارشی کمک کند و مشکلات معده، سوء هاضمه و نفخ را کاهش دهد.

مصرف عرق بهار نارنج ممکن است به افزایش متابولیسم بدن کمک کند و در بهبود فرایند چربی سوزی و کاهش وزن مؤثر باشد.

عرق بهار نارنج دارای خواص ضد عفونتی است و می‌تواند در مقابله با برخی عفونت‌ها و باکتری‌ها موثر باشد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901490

دیگر خبرها

  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • خواص معجزه‌آسای سیر برای پوست و مو
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • خواص ریواس و فواید آب ریواس برای جوانسازی و لاغری + عوارض
  • داروی خانگی برطرف کردن کم خونی و کبد چرب (فیلم)
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • کرم معجزه
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها