Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، در هفته جاری خطوط منظم کشتیرانی کانتینری از بنادر شهید رجایی (بندرعباس) و شهید بهشتی (چابهار) با همکاری کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران و سازمان بنادر و دریانوردی با بنادر غرب هند راه اندازی شد.

این در حالی است که هفته گذشته نیز خطوط منظم کشتیرانی کانتینری از بنادر آستارا، انزلی، نوشهر و امیرآباد با بنادر روسیه و دیگر بنادر سایر کشورهای حاشیه دریای خزر برقرار شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در هفته جاری و همزمان با سفر آیت الله رئیسی رئیس جمهور به مسکو، کارشناسان بر لزوم تکمیل حلقه مفقوده تکمیل کریدور ریلی شمال-جنوب در قطعه راه آهن رشت-آستارا تأکید کرده‌اند.

ضمن اینکه در این سفر بر افزایش حمل و نقل ریلی بار از راه آهن گرمسار-اینچه برون و خط ریلی شرق دریای خزر (روسیه-قزاقستان-تکرمنستان-ایران) برای انتقال و ترانزیت بارهای روسیه از این کشور با استفاده از شبکه ریلی ایران به بنادر جنوبی کشورمان تأکید شد.

سید احسان خاندوزی نیز در این سفر که رئیس جمهور را همراهی می‌کرد، از توافقش با وزیر اقتصاد روسیه برای خرید ۲۰۰ دستگاه لوکوموتیو (کشنده واگن باری) برای ارتقای تجارت میان ایران و روسیه و همچنین ترانزیت کالاهای روسی خبر داد.

کاپیتان داوود تفتی مدیرعامل کشتیرانی دریای خزر نیز به خبرنگار مهر از راه اندازی کشتیرانی کانتینری و کشتی‌های کنتینربَر یخچالی میان ایران و روسیه برای افزایش حجم صادرات کالاهای ایرانی به این کشور خبر داد.

با این حال در ۹ ماهه امسال و همزمان با استقرار دولت سیزدهم، ترانزیت جاده‌ای در بازه زمانی مذکور افزایش ۱۱۶ درصدی و ترانزیت ریلی افزایش ۲۰۲ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته داشته است.

آنگونه که محمد جواد هدایتی مدیرکل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین الملل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به خبرنگار مهر گفته بود، در بخش ترانزیت جاده‌ای در ۹ ماهه امسال حجم ترانزیت کالا در بخش جاده‌ای، ۶.۷ میلیون تن بوده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته (۹ ماهه ۱۳۹۹) به لحاظ وزنی حدود ۱۱۱ درصد و به لحاظ تعداد کامیون عبوری، ۱۱۶ درصد رشد داشته است.

همچنین بر اساس آمار اعلامی شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران، حجم ترانزیت ریلی در ۹ ماهه امسال به گونه‌ای بود که رکورد ۱۰ سال اخیر را شکست؛ این آمار می‌گوید: میزان ترانزیت توسط بخش ریلی در ۹ ماهه سال جاری، یک میلیون و ۳۹۰ هزار تن است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته (۴۶۰ هزار تن) ۲۰۲ درصد افزایش داشته است.

همچنین بر اساس اعلام محمود محمودزاده معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، آن دسته از آقایان مجرد متقاضی مسکن از طرح جهش تولید مسکن تا پایان دوره ساخت و زمان تحویل واحد، ازدواج نکرده باشند، واحد آنها یا به خانوار واجد شرایط دیگری داده می‌شود یا اگر خانوار واجد شرایط یافت نشد، به خود متقاضی به قیمت روز و احتساب قیمت زمین و محاسبه تخفیفاتی که در این طرح در نظر گرفته شده، داده می‌شود.

از دیگر اتفاقات راه و مسکنی هفته جاری، لغو مصوبه انجمن شرکت‌های هواپیمایی مبنی بر تعیین نرخ ۶۰۰ هزار تومان به عنوان کف قیمت بلیت پروازهای داخلی از سوی سازمان هواپیمایی کشوری بود.

همچنین سعید محمد دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی نیز از فروش ویلاهای لاکچری موسوم به ویلاهای ریاست جمهوری در جزیره قشم و هزینه کرد آن برای احداث پل خلیج فارس (پل ریلی-جاده‌ای میان بندرعباس با جزیره قشم) خبر داده است.

با توجه به بارش‌های اخیر که به صورت برف در استان‌های سردسیر و باران در استان‌های جنوبی تر در هفته جاری رخ داد، برخی مسیرها که به حدود ۵۰ محور جاده‌ای می‌رسید در کشور مسدود شد که با تلاش راهداران تعدادی از آنها باز شده است. خصوصاً جاده چالوس که به دلیل ریزش بهمن مسدود شده بود.

با این حال همچنین محور جنوب به شمال آزادراه خرم آباد-پل زال مسدود است و تنها محور رفت آن (شمال به جنوب این آزادراه) بازگشایی شده است.

کد خبر 5404574 برهان محمودی

منبع: مهر

کلیدواژه: ترانزیت کالا ترانزیت نهضت ملی مسکن سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای شرکت راه آهن جمهوری اسلامی شورایعالی مناطق آزاد تجاری صنعتی و ویژه اقتصادی راه آهن رشت آستارا راه آهن گرگان اینچه برون روسیه سید احسان خاندوزی همسایه شمالی بورس سازمان امور مالیاتی مالیات بر خانه های خالی سازمان بورس و اوراق بهادار تسهیلات بانکی وزارت جهاد کشاورزی بانک مرکزی ایران نهضت ملی مسکن عراق گسترش روابط تجاری ایران و روسیه وزارت نیرو هفته جاری ۹ ماهه جاده ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۲۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است

آرش صیادی مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پرند در نشست خبری امروز خود با بیان اینکه  رشد جمعیت  در شهر جدید پرند رو به افزایش است بنابراین تامین زیرساخت ها و خدمات روبنایی در این شهرها ضروری است گفت: جمعیت پرند از ۳۵۰ هزار نفر رد شده است و جمعیت ۳۷هزار نفری دانش آموز داریم و  این آمارها نشان می دهد جمعیت پرند به ۴۰۰ هزار نفر نزدیک است. 

وی افزود:  ۷ مدرسه در سال ۱۴۰۲ تحویل آموزش و پرورش داده ایم و سه مدرسه در دست ساخت داریم.

صیادی بیان کرد: بیمارستان دولتی در شهر جدید پرند وجود نداشت که بعد از پیگیری های صورت گرفته مجوز ساخت بیمارستان را گرفته ایم و تا ابتدای خرداد ماه کلنگ ساخت بیمارستان دولتی که به صورت مشارکتی ساخته می شود زده خواهد شد.

صیادی با بیان اینکه  ۳۰ هزار و ۵۰۰ واحد نهضت ملی مسکن  از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  تا اسفند ماه سال گذشته  پیش بینی کرده  بودیم  گفت:   با توجه به هدف گذاری های صورت گرفته و با تاکید وزیر راه وشهرسازی مبنی بر استفاده حداکثری از ظرفیت های اراضی  برای ساخت نهضت ملی مسکن ۳هزار واحد افزایش یافت و به  ۳۳هزار و  ۵۰۰ رسانده‌ایم. 

مدیرعامل شرکت عمران پرند با بیان اینکه  محدودیت جدی در بحث زمین داریم و ۱۳۰۰ هکتار اراضی نیاز داریم گفت: ۵۰ هزار متقاضی هنوز  اراضی برای آنها تامین نشده است و اگر شهرک اعتمادیه ساخته شود ۱۰ هزار متقاضی جایگذاری می شود اما هنوز  برای ۴۰ هزار متقاضی اراضی تامین نشده است.

وی تاکید کرد: تلاش دولت آن است که ساخت مسکن با کمترین هزینه ها صورت گیرد به طوری که قیمت زمین  را به حداقل ممکن رسانده  ایم و پروژه ۴هزار واحدی را که خرداد ماه سال ۱۴۰۱ کلنگ زنی شد  با متری ۱۰ میلیون تومان ساخته شده است و تقریبا یک خانه ۷۰ تا۸۰ متری حدود یک میلیارد و ۲۰۰ تا یک میلیارد ۳۰۰ میلیون تومان تمام می شود.

صیادی اظهار کرد: با توجه به افزایش هزینه ها در پروژه های نهضت ملی مسکن تعدیل قیمت می خورد و قیمت تمام شده قطعا افزایش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت عمران پرند توضیح داد: ۴هزار واحد نهضت ملی مسکن آماده افتتاح است که میانگین ساخت هر واحد حدود ۱۰ میلیون تومان در هر متر مربع است که قیمت تمام شده آن یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان می شود.

وی اظهار کرد: در دولت سیزدهم تا کنون ۱۱هزار و۲۰۰ واحد مسکونی تحویل متقاضیان شده است و در برنامه است که ۴هزار واحد حداکثر تا دو ماه آینده و ۵هزار واحد دیگر تا پایان سال تحویل متقاضیان شود.

صیادی در خصوص دو خطه کردن مترو پرند گفت: دو خطه کردن مترو پرند در دستور کار بوده که به دلیل داشتن معارض سنگین به تعویق افتاده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • جاده دو طرفه ایران و روسیه به روایت رسانه عربی
  • جاده دو طرفه ایران و روسیه به روایت رسانه انگلیسی
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • افزایش ۲۴ درصدی ترانزیت کالا در بنادر غرب هرمزگان
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • اراضی نهضت ملی مسکن برای ۴۰ هزار متقاضی در شهر پرند هنوز تامین نشده است
  • هدف گذاری برای تقویت مناسبات ترانزیت جاده ای بین ایران و ازبکستان
  • ترانزیت ایران و آذربایجان متحول می‌شود