Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان، همه گیری کرونا گرچه تمام مردم جهان را تحت تاثیر قرار داده است، اما این ویروس گروه‌های سنی مختلف را به طور متفاوتی درگیر می‌کند. برای مثال، کودکان آسیب پذیری کمتری در برابر کووید ۱۹ دارند و در مقابل، درصد قابل توجهی از تلفات این همه گیری مربوط به افراد بالای ۶۵ سال است.

با این وجود، این تنها تفاوت میان گروه‌های سنی در برابر همه گیری کووید ۱۹ نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به تازگی دانشمندان با بررسی ۱۷ تحقیق متفاوت اعلام کردند تست سریع آنتی ژن برای تشخیص ابتلا به کرونا در کودکان دقت لازم  را ندارد و قابل استناد نیست. محققان در این پژوهش اقدام به بررسی ۶ تست متفاوت آنتی ژن برای تشخیص کرونا در بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ کودک و نوجوان از ماه مِی ۲۰۲۱ کردند.

دانشمندان مشاهده کردند؛ تست سریع آنتی ژن در مقایسه با تست پی سی آر (PCR) در تشخیص ۳۶ درصد کودکان مبتلا به کرونا ناتوان بوده است. در کودکان دارای علامت کرونا، تست سریع آنتی ژن ۲۸ درصد خطا، و در کودکان فاقد علائم کرونا این تست بیش از ۴۴ درصد خطا نشان داد. این میزان از سطح خطا، باعث ایجاد تردید در توانایی این تست‌ها در کودکان شده است.

از این رو، متخصصان می‌گویند نباید از این تست برای تشخیص سریع ابتلای کودکان به کووید ۱۹ استفاده شود. ناتوانی در تشخیص افراد مبتلا به کرونا می‌تواند منجر به افزایش بیشتر شمار مبتلایان و تشدید همه گیری شود.

مدیر این تحقیقات می‌گوید: هم اینک بیش از ۵۰۰ تست مختلف آنتی ژن در اروپا در دسترس است. با این حال، میزان و دقت عملکرد این تست‌ها در زندگی واقعی هنوز نامشخص است و تحقیقات جدید بر موثر بودن آن‌ها نیز سایه تردید افکند.

مقامات بهداشتی کشور‌های غربی در نظر داشتند برای بازگشایی مدارس اقدام به انجام گسترده تست‌های سریع تشخیص کرونای مبنی بر آنتی ژن کنند. با این وجود، یافته‌های جدید دانشمندان از ناتوانی این تست‌ها در تشخیص دقیق ابتلا به کرونا در کودکان حکایت دارد.

منبع: خبرگزاری رویترز

بیشتر بخوانید

سندرمی بدبو که موجب خودکشی می‌شود! خواص درمانی گل قاصدک

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تست کرونا همه گیری کرونا تست سریع آنتی ژن برای تشخیص همه گیری تست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۲۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه‌های تروریستی در شمال سوریه
  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • خشونت در چهاردیواری‌های بدون شاهد
  • تردد معلولان در اروپا آسان‌تر می‌شود
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد