Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروهی از معترضان بخش فرهنگی- هنری هلند در اعتراض به محدودیت های کرونایی به سالن های هنری و موزه ها رفتند و این اماکن را به آرایشگاه و سالن ورزشی تبدیل کردند.

به گزارش عصر ایران به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک آرایشگر و دو ناخن کار در میان آثار هنری گران‌بها و تاریخی موزه "ون گوگ" آمستردام به سراغ بازدیدگنندکان موزه رفتند و دو آرایشگر دیگر نیز صندلی کار خود را به روی صحنه "کنسرت گبو" در پایتخت قرار دادند و حین تمرین یک گروه موسیقی موی مشتریان را کوتاه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش فرهنگی هلند می‌گوید که بسته ماندن سالن های کنسرت و موزه‌ها در کنار فعالیت دوباره برخی از حرفه‌ها که در تماس مستقیم با افراد هستند، غیر منصفانه و ناعادلانه  است.

در هفته گذشته محدودیت‌های کووید برای برخی از حرفه ها مانند آرایشگاه‌ها، سالن‌های زیبایی ناخن و حتی حرفه های مرتبط با کار جنسی لغو شد.

در حالی که یک گروه موسیقی سنفونی شماره دو "چارلز آیوز" را روی صحنه سالن "کنسرت گبو" می‌نواخت، یک آرایشگر موی مشتری خود را روی صحنه این مکان فرهنگی کوتاه می کند/ عکس: picture alliance

مقامات هلندی اخطارهای لازم را به 70 واحد که در اعتراض یک روزه علیه محدودیت های بخش فرهنگی شرکت داشتند، ارائه کردند.

"املی گوردنکر" مدیر موزه "ون گوگ" هلند به خبرگزاری فرانسه گفت: "ما می‌خواستیم یادآور شویم که بازدید از موزه امن است و ما باید باز باشیم".

او افزود: شب گذشته شهردار با من تماس گرفت و اعلام کرد که اجازه چنین کاری را نداریم. ما انتظار دریافت اخطار در مقطعی خاص را داشتیم اما می‌خواستیم این نکته را به بدترین شکل بیان کنیم و برای همین اینجا هستیم".

مشتری یکی از آرایشگران در موزه گفت که به دلیل "طرفداری از فرهنگ" به موزه آمده و  کوتاهی موی خود در این اعتراض شرکت کرده است.

متخصصان زیبایی ناخن در یک اعتراض سراسری به محدودیت‌های کرونایی بخش فرهنگ، در موزه "ون گوگ" آمستردام هلند ناخن مشتریان را مانیکور می کنند/ عکس: EPA

"مکس اسمیت" 32 ساله در این باره گفت: "بیایید هر چه زودتر فرهنگ و تجارت فرهنگی را بازگشایی کنیم".

وی افزود: "البته در نظر گرفتن ریسک همه گیری کرونا معقول است اما من فکر می‌کنم فضاهای بزرگ و باز جاهایی مانند موزه "ون گوگ" را  میتوان باز کرد.

دو سال صبوری

در نزدیکی‌های موزه "ون گوگ" و در حالی که اعضای یک گروه موسیقی سنفونی شماره 2 "چارلز آیوز" را روی صحنه "کنسرت گبو"  می‌نواختند، یک آرایشگر موی مشتری خود را روی صحنه سالن موسیقی کوتاه کرد.

یک پسر 3 ساله موهای خود را در موزه "ون گوگ" آمستردام هلند کوتاه می‌کند/ عکس: AP

"پسیمون رنینک" مدیر سالن "کنسرت گبو" در این باره گفت:" پس از 2 سال صبر و نگرش همیشه سازنده، وقت آن رسیده که چشم انداز عادلانه تری به بخش فرهنگ داشته باشیم".

کلاس های تناسب اندام نیز در گالری Mauritshuis" شهر لاهه برگزار شد. این گالری خانه "یوهانس ورمیر" نقاش هلندی است که به خاطر نقاشی تابلوی "دختری با گوشواره های مروارید" مشهور  است.

برگزاری کلاس یوگای گروهی در یک موزه در مرکز آمستردام/ عکس: picture alliance

بخشی از موزه "اشپیل کلوک" شهر اوتریخت نیز به باشگاه ورزشی تبدیل شد.

شبکه خبری "ان. او. اس" هلند در این باره گفت که نیروهای پلیس هلند به موزه "اوتریخت" رفته و معترضان در خارج از فضای موزه به ورزش و اعتراض خود ادامه دادند.

برخیاز کافه، رستوران و بارهای هلند نیز در اعتراض به یکی از سخت ترین محدودیت های کرونایی در اروپا به اعتراضاتی عجیب زده و اقدامات مشابه و نافرمانی مدنی را در پیش گرفتند.

علی رغم تصمیم روز جمعه دولت هلند که از تعطیلی کافه ها و رستوران ها تا 6 اسفند خبر داده بود، برخی از کافه‌ها در چندین شهر کار خود را در  آخر هفته گذشته از سر گرفتند و باز کردند.

یک مشتری در اعتراض به محدودیت های کرونایی در بخش فرهنگی هلند، ناخن خود را در موزه معروف "ون گوگ"  مانیکور می‌کند/ عکس: رویترز

دولت می‌گوید که باید محتاطانه عمل کرد. مقامات دولت اعلام کردند که در عین کاهش تعداد بستری‌های کرونایی در بیمارستان ها، سویه اومیکرون در سطح جدیدی رکورد زده است.

خشم از محدودیت‌های کرونایی در ژانویه و نوامبر 2021 به اوج خود رسید و موجب شورش خیابانی در شهرهایی مانند روتردام و لاهه هلند شد.

در حالی که یک گروه موسیقی سنفونی شماره دو "چارلز آیوز"  را روی صحنه سالن "کنسرت گبو" می‌نوازد، دو  آرایشگر موی مشتری خود را روی صحنه این مکان فرهنگی کوتاه کردند/ عکس: picture alliance

 

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: محدودیت های کرونایی یک گروه موسیقی روی صحنه بخش فرهنگی بخش فرهنگ موی مشتری ون گوگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۲۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است

ایسنا/خراسان رضوی حسن موحدیان با بیان اینکه ما هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است، گفت: در حال حاضر سرانه ورزشی ما کم بوده و این ماموریت وزارت ورزش و جوانان است، با این وجود ما برای نشاط و شادابی مردم هزینه می‌کنیم.

حسن موحدیان با حضور در ایسنا به مناسبت روز شوراها در خصوص نقش مدیریت شهری در ورزش حرفه‌ای اظهار کرد: ما دنبال این بودیم که به صورت حرفه‌ای به تیم‌داری وارد شویم اما از نظر قانونی اجازه ورود به ما ندادند.

وی بیان کرد: دیدگاهی هم وجود دارد که تیم‌داری باید در چارچوب قانون باشد تا بعد نتوانند تغییراتی ایجاد کنند؛ زیرا یک جمع هیجانی پای کار می‌آیند که اگر بعد به دلیل هزینه بالا تیم حذف شود، شهرداری با تعدادی جوان هیجانی مواجه می‌شود و امنیت به هم می‌ریزد، به همین دلیل هیات تطبیق فرمانداری از نظر قانونی این کار را تایید نکرد. ما در حال انجام رایزنی‌هایی هستیم اما مشکل قانونی وجود دارد.

موحدیان با بیان اینکه ما در راستای افزایش فضای ورزشی اقدامات زیادی انجام دادیم، عنوان کرد: سالن‌های ورزشی زیادی در برنامه‌های ما وجود دارد و سالن‌هایی را نیز از گذشته به اتمام رساندیم. در بخش‌های زیادی از حاشیه شهر فضای باز ورزشی را با فنس‌کشی ایجاد کردیم که مردم در حال استفاده هستند. ما امسال جام رمضان را برگزار و ۳۰۰۰ جوان و نوجوان را در شب‌های ماه مبارک درگیر کردیم. شورای ششم در ورزش عمومی و همگانی کارهای زیادی انجام داده اما به دلیل موانع قانونی در زمینه ورزش حرفه‌ای نتوانسته اقداماتی را انجام دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد تصریح کرد: ما هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است. در حال حاضر سرانه ورزشی ما کم بوده و این را قبول داریم اما این ماموریت شهرداری نیست، بلکه ماموریت وزارت ورزش و جوانان است، با این وجود ما برای نشاط و شادابی مردم هزینه می‌کنیم. ۴۰ سالن ورزشی توسط شهرداری ایجاد شده و بسیاری از افراد انتظار دارند خدمات رایگان به آن‌ها ارائه دهیم. باید فکری برای قشری که گرفتار مسائل مالی هستند، بکنیم و در شورا به نتیجه‌ای برسیم تا به این قشر سالن رایگان بدهیم.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دوقلوهای آواز ایرانی در شهر اصفهان به روی صحنه می‌روند
  • دور جدید اجراهای پاپ در استان خوزستان آغاز شد
  • چرا پنج کنسرت در تهران لغو شد؟
  • ماجرا‌های کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • وعده یک تهیه‌کننده برای از سرگیری کنسرت‌ها در خوزستان
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • «ایران‌ اکسپو» ۵ کنسرت تهران را لغو کرد
  • هرچقدر سالن ورزشی ایجاد کنیم در مقایسه با جمعیت مشهد کم است
  • ماجراهای کنسرت «سیروان خسروی» در اهواز تکرار نمی‌شود
  • اولین ملاقات سرمربی جدید با خبرنگاران: فردا ساعت ۹