Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-05@22:04:47 GMT

شهر ساری نیازمند بلندمرتبه‌سازی‌ است

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۸۳۱۱۱

شهر ساری نیازمند بلندمرتبه‌سازی‌ است

عضو شورای اسلامی شهر ساری با تاکید بر پیاده‌راه‌هایی که می‌توان در ساری احیا کرد، گفت: مرکز استان مازندران نیازمند بلندمرتبه سازی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، علی عاشقان در جلسه بررسی طرح تفصیلی شهر ساری که با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، اظهار کرد: دغدغه اعضای شورای اسلامی شهر ساری و شهردار ساری، تصویب طرح تفصیلی است چرا که طرح تفصیلی را نقشه راه می‌دانیم که هدف شهر در آن مشخص می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نقاط الحاقی و بلندمرتبه سازی برای مجموعه مدیریت شهری، آورده مالی به همراه دارد، افزود: شهرداری ساری در وضعیتی قرار دارد که آورده مالی به ویژه در زمینه بلندمرتبه‌سازی مهم است.

عضو شورای اسلامی شهر ساری با تاکید بر پیاده‌راه‌هایی که می‌توان در ساری احیا کرد، گفت: تقاضا داریم با توجه ویژه در زمینه مناطق الحاقی و بلند مرتبه‌سازی، حال دل مردم شهر را خوب کنیم.‌

ساری در تعیین محورهای بلندمرتبه سازی در طرح جامع

فرزانه صادق مالواجرد، معاون وزیر و رئیس شورای عالی معماری و شهرسازی نیز در این جلسه اظهار کرد: ساری جزو نخستین شهرهایی است که محورهای بلندمرتبه سازی را در طرح جامع، مشخص کرده بود.

وی با بیان اینکه با بلندمرتبه‌سازی موافق هستیم، افزود: بلندمرتبه‌سازی نمی‌تواند در همه نقاط شهری صورت گیرد و برای اجرای آن باید پهنه و محور بلندمرتبه سازی مشخص شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: طرح تفصیلی ساری در مراحل پایانی تدوین قرار دارد و پیشنهاد می‌کنیم این طرح را با همان معدود مغایرت‌هایی که با طرح جامع دارد به شورای عالی معماری و شهرسازی ارسال کنید تا بررسی و ابلاغ انجام شود، پس از آن می‌توانید مغایرت‌ها را رفع کنید.

وی با بیان اینکه در ساری باید به دنبال مکان‌یابی برای احداث شهرک باشیم، تصریح کرد: تاب‌آوری ساری را نمی‌توان بیش از این تحت‌الشعاع قرار داد؛ نوع ضوابطی که در بافت فرسوده اجرا می‌شود را نمی‌توان با ضوابطی که در خارج از بافت اجرا می‌شود را یکسان در نظر گرفت.

صادق مالواجرد با بیان اینکه تغییر در رویکردها از مصوباتی است که پیگیری می‌کنیم، خاطرنشان کرد: بهترین ویژگی طرح‌های تفصیلی در حال حاضر، مساله‌محور بودن است.

کد خبر 550032

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مازندران شهرداري ساري ساری شورای شهر ساری شهردار ساری بلندمرتبه سازي مدیریت شهری شهر شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بلندمرتبه سازی طرح تفصیلی شهر ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۳۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟

نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری با سوالاتی از سوی یکی از اعضای شورای شهر از شهردار گذشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، نود و یکمین جلسه صحن علنی شورای شهر ساری شامگاه یکشنبه _شانزدهم اردیبهشت_ در حالی برگزار شد که سیدحسین یوسفی از اعضای شورای شهر ساری به ارائه ۱۰ سوال در موضوعاتی چون دلایل ابتر ماندن پروژه‌های نیمه تمام مثل پل تا پل، صفرآباد، ابن شهر آشوب و پیاده‌راه قارن، علت عدم راه‌اندازی کارخانه آسفالت به رغم نیاز مبرم معابر شهر به آسفالت و چالش‌هایی که به‌دنبال دارد، وضعیت قرارداد پروژه پارک جنگلی شهید نوبخت، عدم تکمیل طرح هدایت آب‌های سطحی، قانونمند کردن فرایند اخذ عوارض ارزش افزوده، فعالیت‌های فرهنگی و اعتماد به سازمان فرهنگی شهرداری و واگذاری فعالیت‌ها به این سازمان، دلایل عدم رشد سرمایه‌گذاری در شهرداری به رغم وجود سازمان سرمایه‌گذاری در شهرداری و کمیسیون سرمایه‌گذاری در شورای شهر، دلیل استفاده از یک نفر در دو شغل مهم (معاونت شهرسازی و سرپرستی شهرداری منطقه دو) و دیده نشدن نیروهای تحصیل‌کرده و متخصص بدنه شهرداری در واگذاری مسئولیت‌ها، مدیریت نحوه پرداخت تسهیلات ۱۲۰ میلیاردی بانک شهر با توجه به فرارسیدن سررسید و کمرنگ بودن حضور میدانی شهردار خصوصاً در مناطق کم برخوردار از حسین قبادی پرداخت.

پرویز شعبانی رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در ابتدای این جلسه تصمیم‌گیری و نظارت را جزو وظایف ذاتی شورا عنوان و اظهار کرد: هدف از نظارت هدایت امور به سمت بهبودی است و قانون‌گذار برای امر مهم نظارت، برخی ابزارهای قانونی را در اختیار اعضای شوراها قرار داده تا با استفاده از آن به وظیفه نظارتی خود عمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه یکی از ابزارهای نظارتی، تذکر و سوال است، افزود: اعضای شورا طبق ماده ۸۳ قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراها چنانچه در عملکرد شهرداری به مسئله‌ای ایراد داشته باشند، می‌توانند تذکر بدهند و اگر مفاد مربوط به تذکر رعایت نشد، موضوع را به‌صورت سوال مطرح خواهند کرد.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری ادامه داد: تذکر و سوال در مناسباتِ اعضای شورا و شهردار، امری کاملاً طبیعی و متداول بوده و به منظور شفافیت امور، رفع کاستی‌ها و افزایش تعامل صورت می‌گیرد و نباید آن‌را به اختلاف و مُچ‌گیری تعبیر کرد.

شعبانی ضمن تشکر از زحمات شهردار و مجموعه شهرداری برای رفع مشکلات و ارتقای خدمات مطرح کرد: با همه تلاش‌هایی که صورت می‌گیرد بالاخره ضعف‌هایی هم وجود دارد و بروز کاستی‌ها در تشکیلاتی مثل شهرداری با مأموریت‌های متنوع و متعدد و بار سنگینی که بر دوش دارد، اجتناب ناپذیر است و شورا و شهرداری هر یک در حیطه تکالیف قانونی خود باید برای رفع آن همت کنند.

وی عنوان کرد: در همین راستا سید حسین یوسفی عضو شورا سوالاتی دارد که مطرح و شهردار نیز پاسخ می‌دهند و از آن‌جا که بهبود عملکرد مجموعه مدیریت شهری و جلب رضایت مردم، هدف و دغدغه مشترک شورای اسلامی شهر و شهرداری است، یقین دارم هم عضو شورا و هم شهردار با رویکرد مثبت به این موضوع نگاه کرده‌اند.

رئیس شورای اسلامی شهر ساری خاطرنشان کرد: انتظار داریم اصحاب رسانه با رویکرد منصفانه و با واقع‌گرایی به انعکاس مطلب بپردازند و به تحقق اهدافِ سازنده‌ی این سوال و جواب کمک کنند.

کد خبر 750930

دیگر خبرها

  • در نود و یکمین جلسه شورای شهر ساری چه گذشت؟
  • قهرمانی تنیسور آذربایجان غربی در تور جهانی تنیس J ۳۰
  • تکمیل طرح چهارخطه شدن محور دره شهر ، پلدختر نیازمند اعتبار
  • ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • فیلم/ وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • مسابقات سوارکاری استانهای شمال کشور در ساری
  • اهدای ۸ سری جهیزیه به نوعروسان نیازمند در هریس
  • برگزاری مراسم سالگرد شهدای «خان‌طومان» در ساری
  • حماسه «وعده صادق» نیازمند تبیین و روایتگری است
  • بازدید استاندار مازندران از ورزشگاه ماهفروجک ساری