Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از اسپوتنیک، این کشتی با استفاده از گاز طبیعی مایع (LNG) و همچنین گازوئیل داری گوگرد کم، یخ‌های قطبی به ضخامت دو متر را در دریا را می شکند تا آبراه‌های اطراف بندر دودینکا در شمال سیبری را که برای صادرات روسیه استفاده می‌شود را از یخ‌های قطبی پاک سازی کند.

تفاهم نامه همکاری ای بین شرکت کشتی سازی هلسیکنی فنلاند و شرکت نورنیکل که به عنوان غول معدنی روسیه مشهور است منعقد شده تا آنها یک یخ شکن را برای استفاده تجاری در شمال سیبری بسازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساخت این کشتی قرار است از اواخر امسال آغاز شود و انتظار می‌رود این کشتی در فصل زمستان سال ۲۰۲۵ به روس‌ها تحویل داده شود.

در همین رابطه شرکت کشتی سازی هلسینکی اعلام کرد در ساخت این یخ شکن از گاز طبیعی مایع (LNG) و همچنین گازوئیل کم سولفور استفاده می‌کند می‌گیرد به همین منظور باید این کشتی را "بزرگترین و قدرتمندترین یخ شکن دیزلی-الکتریکی جهان خواند که قرار است در فنلاند ساخته شده است".

این کشتی غول آسا نه تنها قادر به شکستن یخ به ضخامت دو متر خواهد بود، بلکه در حمل و نقل محموله و کالاهای صادراتی نیز شرکت می‌کند و عملیات پشتیبانی از هلیکوپتر را انجام می‌دهد.

شرکت کشتی سازی هلسیکنی اعلام کرد که این پروژه حدود ۲۱۰۰ نفر در سال شغل در صنایع کشتی سازی و دریایی پایتخت فنلاند ایجاد می‌کند. گفته می‌شود که توافق فنلاند و روسیه تابستان گذشته در مذاکرات دو طرف صورت گرفت و در پاییز سال گذشته میلادی به امضا طرفین رسید هر چند که رقم و هزینه ساخت آن هنوز فاش نشده است.

تحویل یخ شکن جدید تا پایان سال ۲۰۲۴ برای شرکت نورنیکل روسیه بسیار مهم است زیرا ظرفیت‌های حمل و نقل اضافی مورد نیاز برای اجرای هر دو پروژه سرمایه گذاری استراتژیک از جمله طرح‌های نوسازی شهر نوریلسک را فراهم می‌کند.

سرگئی دوبوویتسکی، معاون ارشد نورنیکل در مصاحبه‌ای اعلام کرد: ما خوشحالیم که اعلام کنیم سوخت این کشتی از LNG تأمین می‌شود، که با روندهای زیست محیطی فعلی در مورد کربن زدایی مطابقت دارد و می‌توان گفت این کشتی یک یخ شکن پیشرو در LNG است که در مسیر دریای شمال مورد بهره برداری قرار می‌گیرد.

یخ شکن جدید در دریای کارا در شمال سیبری به آب انداخته می‌شود تا دسترسی تمام سال به بندر دودینکا در دهانه رودخانه ینیسی را تضمین کند که عمدتاً برای صادرات کالا استفاده می‌شود.

گفتنی است شرکت نورنیکل مسکو بزرگترین تولید کننده نیکل و پالادیوم در جهان و همچنین تولید کننده عمده مس و پلاتین است.

کد خبر 5404734

منبع: مهر

کلیدواژه: کشتی روسیه فنلاند صادرات غیرنفتی سیبری روسیه همسایه شمالی بورس سید احسان خاندوزی مالیات بر خانه های خالی سازمان امور مالیاتی بانک مرکزی ایران نهضت ملی مسکن عراق سازمان بورس و اوراق بهادار تسهیلات بانکی وزارت جهاد کشاورزی ترانزیت قیمت دلار کشتی سازی یخ شکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۳۸۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ابتکار بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی در رویداد «ره‌آورد فناورانه» به‌عنوان برنامه جانبی دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان مقام اول را کسب کرد.

مهدی علی‌نقیان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه در سومین روز از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان در رویداد ره‌آورد فناورانه مقام اول را کسب کرده‌ایم، اظهار کرد: حوزه فعالیت شرکت لجستیک هوشمند پارس، بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی است.

وی با بیان اینکه این شرکت در حال حاضر یک سری پروژه با شهرداری اصفهان برای جمع‌آوری زباله‌های تر و خشک انجام داده‌ایم و نتایج مناسبی را به دست آوردیم، اضافه کرد: الگوریتمی که توسعه دادیم، الگوریتم توانمندی است که قادر به حل مسائل به‌صورت بهینه در ابعاد بزرگ است و این موضوع مزیت رقابتی شرکت لجستیک هوشمند پارس شده است.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت رئیسه شرکت لجستیک هوشمند پارس تصریح کرد: ما در این شرکت می‌توانیم با بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان همکاری کنیم تا بتوانند هزینه‌های خود را با استفاده از این الگوریتم کاهش بدهند.

وی با تاکید بر اینکه این نرم افزار در حوزه مسیریابی وسایل نقلیه است، ادامه داد: مسئله مسیریابی وسایل نقلیه از سال ۱۹۶۰ به بعد در دنیا مطرح شده است و به مرور الگوریتم‌های بهتری در این حوزه توسعه داده شده است.

علی‌نقیان با بیان اینکه ما در این حوزه در دنیا دو رقیب داریم که در آمریکا و کانادا هستند، تاکید کرد: الگوریتمی که توسط این شرکت توسعه داده شده است، به میزان بسیاری از نظر عملکردی قابل رقابت با شرکت‌های خارجی است و می‌تواند مسائل را در زمان بسیار کوتاهی حل کند که این موضوع دستاورد بسیار مهمی است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از این الگوریتم از نظر استفاده برای شرکت‌های حوزه پخش و حوزه ارسال مرسولات پستی می‌تواند بین ۲۰ تا ۳۰ درصد زمان سفر این شرکت‌ها را کاهش دهد و ناوگان حمل آن‌ها را ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش دهد، افزود: در حال رایزنی با یک سری شرکت هستیم که برای استفاده از این نرم افزار بتوانیم به آن‌ها خدمت‌رسانی کنیم.

کد خبر 750115

دیگر خبرها

  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • اعمال سقف قیمتی برای نفت روسیه ناکارآمد است
  • ۱۰۰۰ قطعه زمین در راستای اجرای طرح جوانی جمعیت آماده سازی شد