Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@00:34:29 GMT

همه انبارهای سازمان تملیکی در کشور ساماندهی شدند

تاریخ انتشار: ۱ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۸۸۵۹۹

همه انبارهای سازمان تملیکی در کشور ساماندهی شدند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی، در راستای تعیین ضرب‌الاجل از سوی ریاست جمهور و تأکیدات رئیس قوه قضائیه و وزیر امور اقتصادی و دارایی مبنی بر تعیین تکلیف کالاهای موجود در انبارهای سازمان اموال تملیکی، هیأت عالی نظارت این سازمان به ریاست علیرضا زمانی، عباس پوریانی عضو هیأت و حاکم شرع این سازمان، قاسم رسولی فاضل و علی بهاری فر دیگر اعضای این هیأت عازم یزد شد و وضعیت انبارهای اموال تملیکی این استان را پس از پایان مهلت ۳ ماهه مورد ارزیابی قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این هیأت در بدو ورود از انبارهای اموال تملیکی این استان بازدید به عمل آورد که رئیس هیأت عالی نظارت در همین راستا اظهار کرد: علیرغم اینکه این انبار استیجاری بوده و امکان قفسه‌بندی و تجهیز نمودن آن به صرفه نیست لکن اقدامات شایسته‌ای در زمینه صفافی، تخلیه و نظم دهی به انبارهای این استان صورت گرفته که قابل تقدیر است و شاهد تلاش مستمر و جهادی کارکنان مدیریت یزد بودیم که با توجه به مدت کوتاه شروع به کار مدیر جدید، بسیار ارزشمند است.

رئیس هیأت عالی نظارت سازمان اموال تملیکی افزود: در این سفر اعضای هیأت عالی نظارت جلسات متعددی نیز با رؤسای دستگاه‌های مرتبط از جمله دادگستری، اداره استاندارد، گمرک، معاونت دادستانی، نیروی انتظامی و همچنین تعزیرات برگزار کردند که طی آن تمامی این نهادها بر آمادگی خود در جهت هرگونه همکاری و هم‌افزایی بیشتر برای تسهیل در تعیین تکلیف پرونده‌های سازمان اموال تملیکی به ویژه تسریع در صدور احکام در سازمان تعزیرات و صدور مجوزها تاکید کردند.

زمانی با اشاره به شعار «هدایت حمایت و نظارت» عنوان کرد: این هیأت که بازوی توانمند سازمان اموال تملیکی است در درجه اول نقش حمایتی و هدایتی خود را ایفا و سپس به منظور اطمینان از اجرای قوانین و بخشنامه‌ها در میدان حضور پیدا می‌کند که خوشبختانه با فضایی که طی چند ماه اخیر برای این سازمان ایجاد شد، اقدامات جهادی صورت گرفت و طی بازدید اخیر وزیر اقتصاد از انبارهای استان هرمزگان شاهد تحولات عظیم در تخلیه انبارها بودیم، این موضوع به دیگر استان‌ها نیز تسری یافته و در سراسر کشور شاهد سبک سازی انبارها و روان سازی تعیین تکلیف حجم قابل توجهی از پرونده‌ها هستیم.

وی با اشاره به رشد قابل توجه میزان کالاهای انهدامی طی ماه‌های اخیر و تخلیه بخشی از انبارها به واسطه آن، تاکید کرد: اینکه اعلام می‌شود حجمی از انواع کالاها انهدام می‌شود تصور این نباشد که سازمان اموال تملیکی کالاهای قابل مصرف را امحاء می‌کند، بلکه این سازمان کالاهایی را که فاقد مجوزهای وزارت بهداشت و اداره استاندار است را در جهت صیانت از سلامت مردم و بر اساس دستورالعمل‌ها، در فرایند انهدام قرار می‌دهد و کالای غیربهداشتی و غیر استاندارد را از چرخه مصرف خارج می‌کند.

رئیس هیأت عالی نظارت با اشاره به پایان مهلت ضرب‌الاجل تعیین شده از سوی ریاست جمهوری گفت: در پایان این مهلت، در استان یزد شاهد اهتمام ویژه کارکنان و تیم مدیریتی جدید بودیم که این موضوع در دیگر استان‌ها نیز صدق می‌کند و در حال حاضر تقریباً می‌توانیم بگوییم در سراسر کشور، انبار نامنظم نداریم.

وی افزود: در این سفر، شاهد پیشرفت قابل توجه اموال تملیکی یزد در تعیین تکلیف پرونده‌ها بودیم و چند پرونده مهم نیز که مربوط به خودروهای خارجی و موتور سیکلت‌های تحت اختیار این مدیریت است، در حال پیگیری بوده که به سرعت تعیین تکلیف شود.

زمانی در ادامه از بازدید هیأت عالی نظارت از انبارهای عمومی گمرک خبر داد و عنوان کرد: طبق پیگیری‌ها و بررسی‌های انجام شده شاهد وجود کالای متروکه‌ای در گمرک این استان که به سازمان اموال تملیکی اعلام نشده باشد نبودیم و تمام اطلاعات و روندها در استان یزد به روز بود و هماهنگی مطلوبی میان اموال تملیکی و گمرک این استان برقرار است.

رئیس هیأت عالی نظارت به آخرین وضعیت ساخت انبار ملکی اموال تملیکی استان یزد اشاره کرد و در این باره اظهار کرد: روند ساخت انبار در زمینی که در نظر گرفته شده بود پیشرفت نسبی داشته و مقدمات کار فراهم شده که ادامه روند ساخت، نیاز به تأمین اعتبار دارد که امیدوار هستیم هر چه سریع‌تر این امر تحقق یابد.

کد خبر 5405131

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان اموال تملیکی کالای متروکه انبار کالا روسیه همسایه شمالی بورس مرکز مدیریت راه های کشور سید احسان خاندوزی گسترش روابط تجاری ایران و روسیه مالیات بر خانه های خالی نهضت ملی مسکن تسهیلات بانکی وزارت جهاد کشاورزی ترانزیت جاده چالوس سازمان امور مالیاتی قیمت دلار رئیس هیأت عالی نظارت سازمان اموال تملیکی تعیین تکلیف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۸۸۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش

نماینده تهران با اشاره به مصوبات مجلس در طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: براساس این مصوبات، سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای ۳۰ درصد تعیین می‌شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه پارلمانی خبرگزاری تسنیم، علی خضریان نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی درباره مصوبه مجلس در طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، گفت: گرانی و نابسامانی بازار مسکن و اجاره‌بها ما را بر آن داشت که با تدوین طرحی از آشفتگی بازار جلوگیری کنیم.

تغییر الگوی ساخت مسکن نیازی جدیست وی افزود: در همین راستا طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کردیم که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شد و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی در تشریح محورهای مصوبه ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی، بیان کرد: تکمیل سامانه ملی اسکان از طریق اخذ اطلاعات از دستگاه‌ها و همچنین خوداظهاری خانواده‌ها و مالکین با استفاده از طریق منوط کردن ارائه خدمات دستگاه‌ها به ثبت اطلاعات توسط مردم در این سامانه یکی از محورهای این مصوبه است.

خضریان در همین راستا ادامه داد: طرح شناسایی خانه‌های خالی توسط شهرداری‌ها و تأیید آن توسط سامانه ملی املاک و اسکان و ارائه مشوق‌های مالیاتی و غیرمالیاتی به موجرینی که قرارداد بلندمدت منعقد می‌کنند یا واحدهای خود را به خانواده کم درآمد دارای سه فرزند و بیشتر اجاره می‌دهند یا واحد را قیمت مناسب اجاره می‌دهند و پیش‌بینی ضمانت‌های اجرایی برای ثبت قراردادهای اجاره و خرید و فروش توسط متعاملین و مشاورین املاک در سامانه ثبت معاملات املاک از دیگر موضوعاتی است که در این طرح پیگیری می‌شود.

نماینده تهران در مجلس خاطرنشان کرد: براساس این طرح سقف افزایش اجاره‌بها توسط شورای عالی مسکن در شرایط وجود تورم بالای 30 درصد تعیین می‌شود. ساماندهی سکوهای ثبت آگهی از طریق تایید اصالت ملک با سامانه ملی املاک و اسکان و تأیید مالک یکی دیگر از اقداماتی است که براساس این طرح باید اجرایی شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم قانون اساسی مجلس گفت: طبق این مصوبه برای ارائه دامنه قیمت منصفانه با استفاده مشخصات مکانی و فنی هر واحد سامانه‌ای ایجاد می‌شود؛ همچنین ایجاد سکوی ثبت رسمی معاملات، اخذ عوارض از اراضی بایر و بلااستفاده و ممنوعیت خرید و فروش واحدهای طرح‌های حمایتی قبل از تکمیل واحدها از دیگر محورهای مصوبات مجلس است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • ضرورت ساماندهی شرکت‌های تابعه و مولدسازی اموال صندوق بازنشستگی مس/دغدغه‌های‌ بازنشستگان عزیز باید رفع شود
  • هشدار حماس در مورد تعیین هر نهادی بجز سازمان ملل برای نظارت بر آنروا
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • طرح تعیین تکلیف پرونده‌های مراجع انتظامی کشور اجرا می‌شود
  • مصوبات ساماندهی اجاره‌بها/ تعیین محدوده افزایش
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • بررسی پرونده‌ها و کالاهای موجود در انبار مرکزی اموال تملیکی گیلان
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند