Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اینکه هدف از حضور در مسابقات بین‌المللی تجربه سطحی بالاتر از رقابت است اما تعدادی از دوندگان ایران در مسابقات ترکیه با رکوردهایی ضعیف مقام کسب کرده‌اند که نشان از سطح پایین رقابت‌ها دارد. به گزارش ایسنا، مدتی است که سه دونده ایران در اردوی ترکیه به سر می‌برند تا خود را برای رقابت‌های پیش رو آماده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین مسابقه پیش روی دوومیدانی ایران قهرمانی داخل سالن آسیا بود که فدراسیون رکوردهایی به عنوان ورودی در نظر گرفت و قهرمانی باشگاه‌های کشور را برگزار کرد اما مسابقات قهرمانی آسیا به تعویق افتاد و اکنون تنها مسابقه داخل سالن مورد نظر فدراسیون، قهرمانی جهان است که فقط حسن تفتیان و فرزانه فصیحی موفق به کسب سهمیه آن شده‌اند.

سجاد هاشمی، میلاد ناصح‌جهان و مهدی پیرجهان سه دونده‌ای هستند که از آبان ماه اردوی خود را آغاز کرده‌اند. این سه همراه با تعدادی دیگر از ورزشکاران تاکنون در چند مسابقه داخل سالن ترکیه شرکت و اکثر آنها مقام‌های اول تا سوم را کسب کرده‌اند اما نکته قابل توجه ثبت رکوردهایی ضعیف است که نشان می‌دهد مسابقات سطح بالایی ندارد.

مقایسه رکوردهایی که ورزشکاران ایران در مسابقات داخلی ثبت کردند، نشان می‌دهد که ورزشکاران در ایران رقابت سخت‌تری را پشت سر گذاشتند و در اکثر مواد رکوردهای بهتری هم ثبت کردند.

رضا قاسمی دو مسابقه در ماده ۶۰ متر در ترکیه شرکت کرد و در مسابقه اول با رکورد ۶.۹۴ ثانیه و در مسابقه دوم با زمان  ۶.۸۱ ثانیه به مقام قهرمانی رسید اما در ایران این ورزشکار زمان ۶.۷۰ ثانیه را ثبت کرد و و محمد حسین ابارقی هم با ۶.۷۷ ثانیه در جایگاه دوم ایستاد.

امیر مردای در ماده ۱۵۰۰ متر  ترکیه با رکورد ۳:۵۲.۶۶ ثانیه قهرمان شد اما در ایران امیر زمانپور با رکورد ۳:۵۲.۰۸ ثانیه در جایگاه نخست قرار گرفت.

در بخش زنان هم تنها مریم محبی در مسابقات ترکیه شرکت کرد اما رکوردش ضعیف‌تر از حدنصابی بود که در ایران به جای گذاشت. در حالی که در قهرمانی باشگاه‌های کشور کژان رستمی از سپاهان اصفهان با ۵۶.۳۴ ثانیه، شهلا محمودی از چادرملو اردکان با ۵۶.۸۵ ثانیه و مریم محبی از پلیمرخلیج فارس با ۵۶.۹۵ ثانیه به ترتیب اول تا سوم شدند، اما محبی در ترکیه با زمان ۵۷.۱۷ ثانیه در جایگاه نخست قرار گرفت.  

در ۶۰ متر مانع هم با اینکه رضا بحرینی با ۷.۹۰ ثانیه چهار صدم ثانیه بهتر از رکورد خود در مسابقات باشگاه‌های کشور (۷.۹۴ ثانیه) دوید اما باز هم رکورد خوبی را ثبت نکرده است. میلاد سیار هم که در این ماده موفق نشد زیر ۸.۰۲ ثانیه بدود.  

با این حال فدراسیون در انعکاس خبر عملکرد این ورزشکاران از عناوینی چون “درخشش نمایندگان ایران” استفاده کرده‌ است اما کدام درخشش؟ آیا سطح مسابقات ترکیه مورد تایید کارشناسان دوومیدانی است؟ اگر قرار به ثبت نتایجی ضعیف‌تر از مسابقات داخلی است چرا ورزشکاران با هزینه ارزی به کشورهای دیگر سفر کنند؟ مگر هدف از شرکت در مسابقات خارجی تجربه سطح بالاتری از رقابت نیست؟

هرچند تنها سجاد هاشمی، میلاد ناصح جهانی و مهدی پیرجهان با هزینه فدراسیون در ترکیه حضور دارند و بقیه ورزشکاران با هزینه شخصی در مسابقات شرکت کرده‌اند اما اگر فدراسیون چندین مسابقه داخلی برگزار می‌کرد، این ورزشکاران راهی مسابقاتی سطح پایین نمی‌شدند. البته دوومیدانی‌کاران هم باید به این موضوع توجه داشته باشند که برای شرکت در مسابقات با دقت بیشتری عمل کرده و سود و زیان آن را به درستی بررسی کنند. از طرفی دیگر باید دید با تعویق قهرمانی داخل سالن آسیا فدراسیون برای سه ورزشکاری که به ترکیه اعزام کرده چه تصمیمی می‌گیرد و آیا با ادامه اردوی آنها موافقت می‌کند یا خیر.

درست است که تنها دو ورزشکار موفق به کسب سهمیه قهرمانی داخل سالن جهان شده‌اند اما فدراسیون با برگزاری چند مسابقه داخل سالن می‌تواند به آماده‌سازی ورزشکاران کمک کند تا با شرایط بهتری وارد فصل فضای باز شوند و شرایطی فراهم شود که ورزشکاران به جای صرف هزینه ارزی و شرکت در مسابقاتی سطح پایین، در رقابت‌های داخلی محک بخورند. البته این به معنای ممانعت فدراسیون از حضور در مسابقات خارجی نیست بلکه باید مسابقات دستاوردی برای ورزشکار داشته باشد و امکان رقابت در سطحی بالاتر را فراهم کند.

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: دووميداني مسابقات دوومیدانی داخل سالن مسابقه داخل داخل سالن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۲۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین مدال دوره جدید والیبال ایران از جنس طلا

به گزارش "ورزش سه"، رقابت‌های والیبال ساحلی قهرمانی زیر 19 سال آسیا که با حضور 32 تیم از روز چهارشنبه 12 اردیبهشت آغاز ‌شده بود، ظهر امروز (یکشنبه 16 اردیبهشت) با قهرمانی ایران به پایان رسید.

در دیدار فینال این مسابقات که در شهر روی‌اِت کشور تایلند برگزار شد، تیم ملی والیبال ساحلی ایران یک (حبیب اکبرزاده – امیرعلی قلعه‌نوی) به مصاف نماینده نخست لبنان رفت و با اقتدار این تیم را شکست داد و قهرمان قاره کهن آسیا شد.

ملی‌پوشان ساحلی کشورمان در دو ست متوالی با امتیاز مشابه 21 بر 12 لبنان (الچبیب هادی – ابی کرم جاد) را شکست دادند تا والیبال ساحلی ایران برای دومین‌بار قهرمان زیر 19 سال آسیا شود.

اکبرزاده و قلعه‌نوی در مرحله مقدماتی در گروه C قرار داشتند و ویتنام یک (انگوین هووآنگ لانگ – دان چان سامای)، استرالیا دو (بنت فینلی – فجس آدام) و تایلند سه (اوتای جائنگ – وانسون گوئن) را شکست دادند و به‌عنوان صدرنشین راهی مرحله بعد شدند.

تیم ملی والیبال ساحلی زیر 19 سال ایران با شکست هنگ‌کنگ دو (وونگ هویی یو – لی هویفونگ) و نیوزلند دو (پاچئو داوی – وستی توماس) به مرحله نیمه نهایی راه یافت و سهمیه جهانی گرفت و در مرحله نیمه‌نهایی نیز استرالیا یک را از پیش رو برداشت و فینالیست شد.

بدین ترتیب تیم ایران با کسب هفت برد متوالی قهرمان مسابقات والیبال ساحلی قهرمانی زیر 19 سال آسیا شد.
نادر انصاری ناظر داوری مسابقات قهرمانی زیر 19 سال آسیا است و عبدالرئوف بستگانی به‌عنوان سرمربی، مرتضی احمدی پوربندری (مربی)، محمد رمضانی (سرپرست) و اکبر مسیبی به‌عنوان داور همراه، ملی‌پوشان را در این رقابت‌ها همراهی می‌کنند.

والیبال ایران سال 1403 را با عنوان نایب قهرمانی تیم ملی والیبال برفی در مسابقات آسیایی چین آغاز کرد، در ادامه تیم ملی یک ساحلی ایران در تور نووالی موفق به کسب مقام قهرمانی و مدال طلا شد و در سامیلا به‌عنوان نایب قهرمانی دست یافت.

مدال طلای تیم ملی والیبال ساحلی زیر 19 سال ایران، چهارمین مدال والیبال کشورمان از آغاز ریاست سیدمیلاد تقوی در فدراسیون والیبال است که در مدت 45 روز به دست آمده است و در راستای اهداف و سیاست‌های کلان فدراسیون والیبال در رشته والیبال ساحلی به ویژه رده‌‌های سنی است.

دیگر خبرها

  • ورزشکارانی که دیگر طلبکار نیستند!
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • سومین تجلیل رئیس جمهور از ورزشکاران
  • وحدانی: هزینه هنگفتی کردیم تا شمشیربازی مدال المپیک بگیرد/ نتایج بدی در سئول نگرفتیم
  • سپهرزاد: کسب سهمیه ارزنده و انتظار مدال از دوومیدانی کاران در المپیک نامتناسب است
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی 
  • ثبت تقویم مسابقات کشوری دوومیدانی ایران در فدراسیون جهانی
  • تزریق خون جدید در فدراسیون دوومیدانی/کار خوب کاربلدها
  • پرتاب حدادی به صندلی ریاست/ من تنها، شما همه!
  • چهارمین مدال دوره جدید والیبال ایران از جنس طلا