Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@04:21:08 GMT

المیپاد رویش نمونه‌ای از تحقق عدالت تربیتی است

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۹۳۸۸۶

المیپاد رویش نمونه‌ای از تحقق عدالت تربیتی است

ایسنا/فارس مدیر کل آموزش و پرورش فارس گفت: با برگزاری المپیاد رویش دانش آموزی به خوبی می‌توان عدالت آموزشی و تربیتی را بسط داد و تقویت کرد.

محمدخلیل عسکری جمعه یکم بهمن در آیین برگزاری هفتمین دوره المپیاد استانی بازی‌های فکری سرگرمی رویش دانش آموزی در شیراز گفت: آنچه کاملا در این مسابقات مشهود است، بحث عدالت تربیتی است که به‌خوبی حس می‌شود به‌طوری که دانش‌آموزان از دورترین و محروم‌ترین نقاط نیز در این مسابقات شرکت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از آموزش و پرورش فارس، عسکری افزود: هفتمین دوره از برگزاری مسابقات المپیاد رویش، با حضور بیش از ۷۰ هزار دانش‌آموز آغاز شد و برگزیدگان به مرحله منطقه و ناحیه راه یافتند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: اکنون در مرحله استانی این دوره از رقابت‌ها شاهد حضور نزدیک به یک هزار و ۸۰۰ دانش‌آموز از تمام مقاطع و از سراسر استان فارس هستیم.

به گفته عسکری، در سال گذشته ۲۷ منطقه از استان در این المپیاد حضور داشته‌اند که این‌ آمار امسال به ۴۳ منطقه رسیده است و این امر بیانگر ظرفیت فضای مجازی و رشد و محبوبیت مسابقات رویش در بین دانش‌آموزان است.

او ادامه داد: مهارت‌آموزی یکی از اولویت‌های سند تحول بنیادین است که مهارت اجتماعی، مهارت ارتباطی و مهارت زندگی را در برمی‌گیرد و المپیاد بازی‌های فکری و سرگرمی رویش به معنای واقعی توانسته این مهارت‌ها در بین دانش‌آموزان نهادینه کند و ۴ ساحت از ۶ ساحت تربیتی را به نحو احسن عملیاتی می‌کند.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس عنوان کرد: المپیاد رویش و تلاش دست‌اندرکاران آن ثابت کرد که فضای مجازی تهدید نیست و می‌تواند یک فرصت بسیار عالی باشد تا با برنامه‌ریزی‌های مناسب، فضای مجازی را در خدمت علم و دانش قرار دهیم و در زیر اهداف سند تحول بنیادین فعالیت‌ها را پیش ببریم.

گفتنی است، بیش از ۹۶۰ نفر دانش‌آموز دختر از تمام مقاطع در هفتمین دوره المپیاد استانی بازی‌های فکری سرگرمی رویش روز گذشته در رشته‌های اتللو، مکعب روبیک، جنگا، پنتاگو و لیوان چینی باهم به رقابت پرداختند و امروز در دومین روز از برگزاری این دوره از مسابقات بیش از ۷۸۰ دانش‌آموز پسر از سراسر فارس نیز به‌صورت تماس ویدئویی و آنلاین با هم به رقابت می‌پردازند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی فارس مدیرکل آموزش و پرورش فارس المپياد دانش آموزي رویش آموزش و پرورش فارس دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۳۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید


جلیل شهریاری  ، در خصوص شعار سال بیان کرد: عمده مسئله کشور و نقطهٔ ضعف اساسی کشور مسئله اقتصاد است؛ کلید اساسی برای حل مشکلات اقتصادی تولید داخلی و تولید ملی است و این مهم محقق نمی‌شود مگر با رشد تولید و حرکت روبه‌جلو در تولید ملی و مشارکت همه‌جانبه مردمی در به ثمر رساندن تولیدات داخلی لذا جهش تولید با مشارکت مردمی راهی برای رونق‌دادن به اقتصاد کشور است.

وی در پاسخ به سؤال اقدامات سازمان فنی و حرفه‌ای در راستای تحقق شعار سال افزود: لازمه جهش تولید ارتقای سطح مهارت و توانمندی‌های اقشار مختلف جامعه است و تحقق این امر بدون درنظرگرفتن نقش آموزش‌های مهارتی بعید و دورازذهن به نظر می‌رسد.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان تصریح کرد: البته به‌روز بودن و تناسب آموزش‌های مهارتی با نیاز بازار کار و تولید غیرقابل‌انکار است که در این راستا آموزش‌های مهارتی لازم در ۲۵ مرکز دولتی آموزش فنی و حرفه‌ای در سطح استان ویژه گروه‌های هدف ۱۹ گانه «کارجویان، دانشجویان، دانش‌آموزان، سربازان، زندانیان، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، شاغلین، روستاییان، عشایر، معتادان بهبودیافته، زنان سرپرست خانوار، مشمولین بیمه بیکاری و...» و ۳۲۵ آموزشگاه آزاد بخش خصوصی به‌منظور توانمندسازی جوانان و تربیت نیروی کار ماهر متناسب با نیاز بازار در حال اجرا است.

وی ادامه داد: استفاده از ظرفیت‌های اتحادیه‌ها، اصناف و صنایع به‌منظور توسعه آموزش‌های مهارتی در قالب آموزش‌های محیط کار واقعی و به‌منظور تکمیل آموزش‌های بخش دولتی در اولویت قرار دارد.

شهریاری اذعان کرد: به‌منظور برقراری تعامل مؤثر در حل مشکلات اشتغال جامعه هدف، تشکیل جلسات شورای مهارت باهدف استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌های مرتبط در دستور کار قرار دارد در این زمینه می‌توان به دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، آموزش‌وپرورش، صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، کارگروه امداد امام خمینی (ره)، پارک علم و فناوری، شرکت شهرک‌های صنعتی، قرارگاه مهارت‌آموزی کارکنان وظیفه، ورزش و جوانان، بسیج سازندگی، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، اتاق اصناف اشاره داشت.

وی در پاسخ به سؤال شناسایی شغل‌های باتوجه‌به اقلیم استان افزود: در راستای انطباق بیش‌ازپیش آموزش‌های مهارتی با نیاز بازار کار، اقدام به راه‌اندازی رشته‌های بازار محور در شهرستان‌ها گردیده است از جمله آموزش‌های مرتبط با تأمین نیروی ماهر معدن، صنعت ساختمان، لوله‌کشی گاز در زابل، زهک، خاش و ایرانشهر باتوجه‌به اتصال به شبکه گاز سراسری تعمیر ECU خودرو، دیتیلینگ خودرو، جوشکار تخصصی چابهار و... و تربیت نیروی ماهر موردنیاز شرکت پتروشیمی نگین مکران جهت افراد بومی در دست‌کار است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان در خصوص برنامه‌ریزی برای صدور گواهی‌های مهارتی برای ایجاد نهضتی در تولید تشریح کرد: توسعه آزمون‌های آنلاین و الکترونیکی در شهرستان‌های زاهدان، ایرانشهر و چابهار باهدف تسریع در زمان اعلام نتایج آزمون‌های برگزار شده و صدور گواهینامه‌های مهارت و تجهیز و پیگیری راه‌اندازی آن در شهرستان‌های زابل و سراوان انجام می‌شود.

شهریاری تأثیرگذاری آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق شعار سال را این‌گونه بیان کرد: یکی از ویژگی‌های بارز هر نظام اقتصادی درهم‌تنیدگی ساختارها آموزش مهارتی و اشتغال است؛ ارتباط تنگاتنگ کار و آموزش‌های مهارتی همواره در برنامه‌ریزی‌های اقتصادی و اجتماعی هم‌زمان با یکدیگر انکارناپذیر است؛ مردمی‌کردن اقتصاد و تصدی‌نکردن دولت، برون‌گرایی، افزایش مشارکت مردمی با استفاده از ظرفیت نیروی انسانی ماهر نقش بارزی در تحقق رشد تولید دارد.

وی ادامه داد: بدون شک یکی از تأثیرگذارترین عوامل جهش تولید آحاد مردم هستند که در این زمینه هر چه میزان مهارت و توانایی‌های فردی افراد بیشتر باشد منجر به تولید و ارائه خدمات بیشتر و باکیفیت بالاتر و در مدت‌زمان کمتری خواهد بود که در نهایت منجر به ارتقای بهره‌وری خواهد شد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان نقش تعاونی‌ها و بخش‌های خصوصی را در جهش تولید خاطرنشان کرد: در حوزه آموزش‌های مهارتی بخش غیردولتی با استفاده از ظرفیت مردم در راستای تحقق بیانات مقام معظم رهبری و اجرایی نمودن شعار سال، اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان تسریع و تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار ویژه آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد و مراکز جوار و بین کارگاهی را باهدف گسترش ظرفیت‌های نوین آموزش‌های مهارتی در تمامی حوزه‌های خدماتی، صنعتی، فرهنگ و هنر، صنوف و آموزش‌های مورد نیاز روز بازار کار توسط بخش خصوص در اولویت برنامه‌های سال جاری  قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • آیین تجلیل از برگزیدگان یازدهمین دوره مسابقات دانش آموزی در همدان
  • رقابت قرآنی ۶۰۰ دانش آموز استان مرکزی
  • ارتش در حوادث و بحران‌ها میدان دار است
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • دوازدهمین دوره المپیاد دادرس دختران در شهرستان لنگرود
  • نمایش توانمندی هنرجوهای هنرستان‌های قشم
  • شانزدهمین دوره مسابقات قرآنی طرح قدس در بندرانزلی آغاز به کار کرد
  • نمایش توانمندی بیش از ۲ هزار هنرجوی هنرستان‌های قشم
  • برگزاری نهمین دوره مسابقات روباتیک دانش‌آموزی