Web Analytics Made Easy - Statcounter

جشنواره خرید شفاف قرار است در اصناف منتخب، فروشگاه‌های مجازی و زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار برگزار شود، این جشنواره از ۲۲ دی‌ماه تا ۲۲ بهمن‌ماه و ۱۵ بهمن‌ماه تا ۱۵ فروردین ماه دائر خواهد بود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ جشنواره خرید شفاف قرار است در اصناف منتخب، فروشگاه‌های مجازی و زنجیره‌ای و میادین میوه و تره‌بار انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این جشنواره با هدف تامین کالاهای مورد نیاز شب عید با قیمت مصوب برگزار می‌شود.
عرضه اینترنتی کالاهای اساسی یکی از اهداف جشنواره خرید شفاف است، همچنین به منظور شفاف سازی نظام توزیع و نظارت کامل بر قیمت‌ها کالاها با درج قیمت تولیدکننده به فروش می‌رسد.
فاصله قیمتی بین تولیدکنندگان و خرده‌فروشی‌ها درمورد کالاهای مصرفی تا 20 درصد و کالاهای سرمایه‌ای تا 30 درصد خواهد بود.

 در جشنواره خرید شفاف چهار گروه کالایی عرضه می‌شود
 
سجاد رستمی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ درخصوص جشنواره خرید شفاف، اظهار کرد: مجریان اجرای این طرح فروشگاه‌های زنجیره‌ای، فروشگاه‌های مجازی، اصناف، میادین میوه و تره‌بار و نمایشگاه‌های عرضه مستقیم سراسر کشور هستند.
 
وی افزود: برای اجرای جشنواره خرید شفاف دو دوره مشخص شده است، دوره اول از تاریخ 22 دی‌ماه تا 22 بهمن‌ماه و دوره دوم از 15 بهمن‌ماه تا 15 فروردین ماه خواهد بود.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: کالاهای مشمول عرضه در طرح جشنواره خرید شفاف در چهار گروه طبقه‌بندی می‌شوند، گروه اول کالاهای اساسی و ضروری شامل روغن نباتی، برنج، شکر، گوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم مرغ است.
 
رستمی عنوان کرد: گروه دوم شامل سایر اقلام مواد غذایی ازجمله ماکارونی، کنسروجات، رب گوجه فرنگی، آجیل، شیرینی و سایر موارد است.
 
وی خاطرنشان کرد: گروه سوم کالاهای قابل عرضه در جشنواره خرید شفاف اقلام بهداشتی و گروه چهارم نیز کالاهای صنعتی، مثل لوازم خانگی، قطعات و موارد مشابه است.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: مجریان طرح و شبکه توزیع مشمول مجاز هستند علاوه بر کالاهای فوق سایر کالاهایی که تولیدکنندگان آن در اجرای طرح درج قیمت تولیدکنندگان پیشرو بودند و سایر کالاهایی که فروش آن‌ها با تخفیف زیر قیمت جاری است با هماهنگی سازمان‌های صمت استان‌ها در فهرست کالاهای عرضه در جشنواره قرار دهند.
 
رستمی بیان کرد: هماهنگی لازم با وزارت جهاد کشاورزی جهت تامین کالاهای اساسی و ضروری مورد نیاز از محل ذخایر و تولید داخل مانند برنج، شکر و... انجام شده و با درخواست شبکه توزیع، نسبت به تحویل کالا اقدام می‌شود.
 
وی تاکید کرد: شورای سیاست‌گذاری به منظور برنامه‌ریزی دقیق جهت اجرای صحیح جشنواره براساس برنامه زمان‌بندی در سه سطح ملی، استانی و هیات اجرایی تشکیل می‌شود.
 
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: الزامات اجرای طرح جشنواره خرید شفاف شامل درج قیمت تولید کننده، عرضه کالاهای مشمول برای آن دست از اقلامی که تا قبل از شروع جشنواره درج قیمت تولیدکننده الزامی شده، مجاز است و مابقی کالاها که شیوه قیمت گذاری آن مشابه گذشته است مجاز نیست.
 
رستمی اظهار کرد: سازمان‌های صمت باید کالاهای مختلف و مورد نیاز را تامین کنند.
 
وی افزود: هدف از اجرای طرح جشنواره خرید شفاف افزایش عرضه، حمایت از واحدهای پیش رو و رعایت حقوق مصرف کننده است.


 
با اجرای جشنواره خرید شفاف به دنبال کاهش قیمت‌ کالاها در بازار هستیم
 
علیرضا شاه‌میرزایی، معاون تجارت و خدمات وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: بسیاری از فروشگاه‌ها برای بازریابی تخفیفاتی را ارائه می‌دهند تا مشتریان را به سمت خود جمع کنند.
 
وی افزود: این کار شایسته‌ای است ولی اینکه قیمت پایه را بالاتر بزنیم بعد به مشتری بگوییم که تخفیف داده‌ایم به نحوی خلاف واقع است، لذا سعی می‌شود با اجرای طرح جشنواره خرید شفاف مقابل این اقدام گرفته شود.
 
معاون تجارت و خدمات وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در حال حاضر و با درج قیمت کارخانه بر روی کالاها قیمت شفاف شده و سازمان حمایت از تولیدکننده و مصرف کننده نظارت‌های خود را دارد.
 
شاه‌میرزایی عنوان کرد: پیش از این نظارت سخت‌تر بود چون ناظر باید قیمت محصول را با فاکتورها تطبیق می‌داد، اما اکنون همه قیمت‌ها از کارخانه بر روی کالا درج شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بنابراین اگر تولیدکننده بخواهد قیمت‌هایی که قبلا اعلام شده است را افزایش دهد باید در سازمان حمایت از حقوق تولیدکننده و مصرف کننده مدارکی ارائه دهد و با دلیل روشن اثبات کند چرا می‌خواهد افزایش قیمت بدهد.
 
معاون تجارت و خدمات وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: جشنواره خرید شفاف در برخی فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شده است ولی بخش عمده کار از اول بهمن آغاز می‌شود.
 
شاه‌میرزایی با اشاره به اینکه با اجرای این طرح به دنبال کاهش قیمت‌ کالاها در بازار هستیم، بیان کرد: درمورد درج قیمت تولیدکننده تعدادی کالا اعلام شده است، آن دست از کالاهایی که قیمت بر روی آن‌ها درج می‌شود در جشنواره‌ها هم الزاما باید با قیمت تولیدکننده ارائه شود در غیر صورت از توزیع آن در جشنواره جلوگیری به عمل می‌آید.
 
وی تاکید کرد: در جشنواره‌ها ممکن است کالاهایی هم که قیمت تولید کننده بر روی آن‌ها درج نشده است توزیع شود، درمورد این قبیل کالاها بر قیمت نظارت می‌شود، این قبیل کالاها از مرحله تولید تا توزیع خرده‌فروشی تحت نظارت بودند لذا بر حداکثر سود هم نظارت می‌شود.
 
معاون تجارت و خدمات وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: سود برای بسیاری از کالاها حداکثر 30 درصد است، حتی درمورد برخی کالاها 20 درصد است، برای محصولاتی مثل لوازم خانگی معمولا بیشتر از 20 درصد سقف سود در نظر گرفته نمی‌شود.

در جشنواره خرید شفاف گروه‌های مختلف صنفی حاضر هستند
 
مجتبایی، دبیر کل اتاق اصناف ایران نیز در خصوص جشنواره خرید شفاف اظهار کرد: این جشنوراه به همت وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان طرح شفاف مجموعه‌ای از کالا و خدمات را با قیمت مناسب‌تری عرضه کند.
 
وی افزود: جشنواره خرید شفاف در واقع نمایشگاه عرضه محصولات به وسعت ایران است که گروه‌های مختلف صنفی در حوزه‌های کیف، کفش، خشکبار، شیرینی، قالیشویی و دیگر صنوف در خدمت مردم خواهند بود.
 
دبیر کل اتاق اصناف ایران ادامه داد: این جشنواره فرصت خوبی است تا مردم از فضای خرید شب عید لذت بیشتری ببرند.
 
مجتبایی عنوان کرد: یکی دیگر از طرح‌هایی که وزارت صمت آغاز کرد، درج قیمت کالاها از کارخانه بر روی محصولات بود، این درج قیمت اکنون به بیش از 20 قلم کالا رسیده است، نهایتا با احتساب هزینه حمل و... قیمت تمام شده برای خریدار با اعمال 30 درصد سود خواهد بود.
 
وی خاطرنشان کرد: طرح به‌گونه‌ای تنظیم شده است که همه بتوانند مردم‌داری، مشتری‌مداری و رفتار مسؤولیت اجتماعی خود را به احسن وجه داشته باشند.
 
دبیر کل اتاق اصناف ایران اضافه کرد: این جشنواره تا بیستم فروردین ادامه دارد و مردم در ایام تعطیلات عید می‌توانند خرید کنند.
 
مجتبایی بیان کرد: تجربه نشان داده است، مردم در دهه سوم بهمن و دهه اول اسفند بیشترین خریدها را انجام می‌دهند.

به گزارش جهانبین نیوز؛ یکی از بیماری‌های اقتصاد ایران وجود و حضور دلالان در بازار است، همین مسئله باعث شده تا قیمت تمام شده کالایی که به دست مصرف کننده می‌رسد بسیار زیادتر از آن قیمت تولیدی آن باشد.
 
تلاش‌های بسیاری برای حذف دست دلالان و واسطه‌ها از بازار و اقتصاد ایران صورت گرفته است اما این افراد همچنان از روش‌های مختلف به کار خود ادامه می‌دهند.
 
طرح‌های درج قیمت تولیدکننده بر روی محصولات و همچنین برپایی جشنواره خرید شفاف ازجمله مواردی هستند که وزارت صمت برای کنترل بازار به ویژه در آستانه شب عید در دستور کار خود قرار داده است تا با حذف واسطه مردم بتوانند در آرامش خرید خوبی داشته باشند.
 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری درج قیمت تولیدکننده رئیس سازمان صنعت درج قیمت تولید مصرف کننده فروشگاه ها اجرای طرح زنجیره ای بهمن ماه بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۳۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!

وزارت نیرو با راه‌اندازی پویش «با انرژی» قصد دارد مصرف‌کنندگان را به مصرف کمتر برق در آستانه فصل تابستان ترغیب کند. این پویش در حالی راه‌اندازی شده که هرساله در فصل تابستان به دلیل مصرف زیاد برق، کشور با قطعی‌های پیاپی برق روبه‌رو می‌شود.

به گزارش تجارت نیوز، اکنون این پرسش مطرح است که آیا در سال‌های گذشته صرفاً به دلیل نبود کمپین، کشور به‌ویژه صنایع در تابستان‌ها در خاموشی فرو می‌رفتند؟ آیا در حال حاضر وزارت نیرو در کنار راه‌اندازی کمپین، اقدامات دیگر ازجمله جذب سرمایه‌گذار را در این زمینه انجام داده است صرفاً قرار است با به‌کارگیری سلبریتی‌ها و صرف هزینه‌های بی‌مورد از آن‌ها استفاده تبلیغاتی کند؟

چنان‌که امروز آیین رونمایی از کمپین «با انرژی» در محل پردیس سینمایی ملت با حضور مدیرعامل توانیر و برخی چهره‌های فرهنگی و ورزشی برگزار شد.

در حاشیه این مراسم، مصطفی رجبی‌مشهدی، مدیرعامل توانیر، در جمع خبرنگاران درباره هدف از برگزاری این کمپین گفت: یکی از شاخص‌های مصرف، شدت مصرف انرژی در کشور است. این شاخص تقریباً در کشور ایران سه برابر متوسط جهانی است. همیشه نیازمند این هستیم که بهینه مصرف کنیم؛ زیرا تقاضا‌های جدیدی به شبکه اضافه شده و نیاز‌ها افزایش پیدا می‌کند.

او افزود: مشترکانی هستند که بیش از ۸۰ درصد تعداد مشترکان کشور را تشکیل می‌دهند و ۵۰ درصد برق اوج مصرف را آن قشر را استفاده می‌کنند. با این کمپین تلاش می‌شود آن‌ها به صرفه‌جویی تشویق شوند. از همین رو هم جایزه و پاداش صرفه‌جویی در دستور کار قرار می‌گیرد.

رجبی‌مشهدی ادامه داد: جایزه‌های متنوعی برای افرادی که مصرف خود را کاهش می‌دهند پیش‌بینی شده است. بیش از ۸۰ میلیون جایزه به کسانی که در کاهش مصرف فعال هستند و مستمراً در این حوزه فعالیت دارند، اهدا خواهد شد.

او ادامه داد: با این کار مشترکان هم برق پایدار دریافت می‌کنند و هم به تامین انرژی بیشتر برای بخش صنایع و کشاورزی کمک می‌کنند. تلاش می‌شود که اقصی نقاط کشور چه در بخش‌هایی که بسیار گرم هستند و چه در بخش‌هایی نظیر بیمارستان‌ها و دیگر بخش‌های خدماتی، تامین انرژی مناسبی داشته باشند.

امکان دریافت چندین نوبت جایزه

مدیرعامل توانیر در پاسخ به این سوال که با وجود ۶۰ مشترک برق چرا ۸۰ میلیون جایزه در نظر گرفته شده است یادآور شد: حدود ۴۲ میلیون مشترک در صنعت برق وجود دارد که از این تعداد ۳۲ میلیون مشترک خانگی هستند. مشترکان خانگی و تجاری که کاهش مصرف برق داشته باشند، به صورت هفتگی در ۲۱ هفته برگزاری پویش، با کاهش مصرف می‌توانند به صورت امتیازی از جوایزی که پیش‌بینی شده است بهره‌مند شوند.

او ادامه داد: کسانی هستند که می‌توانند چندین بار از این جوایز بهره‌مند شوند و محدودیتی در تعداد جوایز هر مشترک نیست. پیش‌بینی می‌شود کسانی که ۱۵ درصد در بخش خانگی و تجاری کاهش مصرف دهند، از جوایز نفیسی مانند خودرو یا ... به صورت قرعه‌کشی برخوردار شوند.

رجبی مشهدی درباره محل تامین اعتبار برای خرید جوایز گفت: سال گذشته ۴۰ درصد مشترکان خانگی در این طرح مشارکت کردند. امید داریم که امسال با افزایش تعداد مشترکان، انرژی بیشتر را به بخش مولد کشور تحویل دهیم. منابع مورد نیاز برای خرید جوایز از طریق صنایع انرژی بر کشور تامین خواهد شد و مشکلی در تامین اعتبارات نیست. همچنین منابع داخلی داریم و بودجه آن متناسب با میزان مشارکت مردم در این پویش است.

او گفت: این پویش از ابتدای خرداد تا پایان شهریور (حدود چهار ماه) که دوره گرم سال است برگزار می‌شود و اطلاع‌رسانی بیشتر از طریق پویش با انرژی انجام خواهد شد.

انتظار حل شدن بحران برق با درخواست از مصرف‌کنندگان

پویش «با انرژی» از مصرف‌کنندگان انتظار دارد از اواسط اردیبهشت‌ماه تا پایان شهریورماه با زیر نظر داشتن روند مصرف برق خود و کاهش آن، از بحران کمبود برق در تابستان جلوگیری شود. پویش «با انرژی» با هدف تشویق مردم به رعایت مدیریت مصرف آغاز شده و قرار است راهکار‌های مدیریت مصرف را به مصرف‌کنندگان آموزش دهد.

حال راه‌اندازی این پویش و اظهارات مدیرعامل توانیر حاکی از آن است که باز هم قرار است انگشت اتهام خاموشی‌ها به سمت مردم نشانه رود و مدیریت برق از طریق مصرف صورت بگیرد. این در حالی است که طی سال‌های گذشته هم چنین سیاستی وجود داشت و هیچ‌گاه نتیجه‌بخش نبود.

ناترازی روزانه برق در تابستان سال گذشته به حدود ۱۰ هزار مگاوات رسیده بوده است. هرساله صنایع و تولیدکنندگان پس از تحمل زمستان بدون گاز و مواجهه با تعطیلی‌های پیایی، تابستان را بدون برق سپری می‌کنند.

دولت در لایحه برنامه هفتم توسعه، رشد ۴.۵ درصدی مصرف برق در هر سال را پیش‌بینی کرده است. به دنبال این پیش‌بینی صنعت برق ایران نیازمند احداث سالانه پنج هزار مگاوات نیروگاه و توسعه انتقال و توزیع نیروی برق است که تحقق آن بدون سرمایه‌گذاری سالانه پنج میلیارد دلاری امکان‌پذیر نیست.

با وجود این، بدون افزایش سرمایه‌گذاری و احداث نیروگاه‌ها برای تولید برق مورد نیاز، انتظار از مصرف‌کنندگان خرد کماکان ادامه دارد. طبیعتاً کاهش مصرف برق افراد جامعه اتفاق خوبی است و باعث کاهش هدررفت این منبع خواهد شد؛ اما نکته مهم این است که مصرف‌کنندگان تاثیر محدودی بر بازار برق ایران دارند. احداث نکردن نیروگاه‌ها، عدم سرمایه‌گذاری مورد نیاز در صنعت برق و در عین حال تعطیلی نیروگاه‌ها بحران برق را بیش از پیش دچار مشکل کرده است.

شایان ذکر است طرح‌های تشویقی و واگذاری بحران به مصرف‌کنندگان و عدم پذیرش مسئولیت وزرا در قبال بحران برق، منجر به حل بحران نمی‌شود. واگذاری حل بحران‌ها به مصرف‌کنندگان و سلب مسئولیت قانون‌گذاران، از رویکرد‌های مهم اتخاذشده در چندین سال گذشته است.

دیگر خبرها

  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • نشر پویانما با «نخستینه های چاپ ایران؛ کتاب‌های چاپ سربی دوره اول» در نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • محبوب ‌ترین گوشی‌ های میان‌ رده شیائومی سری redmi
  • عراقی‌ ها کدام کالاهای ایرانی را می‌ خرند؟
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • هوجیچا ؛ از چای سبز برشته شده ژاپنی تا تقویت عملکرد شناختی!
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان