Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان یزد - سید حسین دشتی، گفت: به منظور توسعه نوآوری و فناوری‌های نوین در حوزه کشاورزی و هوشمندسازی زنجیره‌های تامین و توزیع محصولات کشاورزی، شبکه تعاونی‌ها و اتحادیه‌های روستایی و کشاورزی تحت نظارت سازمان تعاون روستایی استان یزد، بازمهندسی، احیاء و تقویت می‌شود.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان یزد گفت: به کارگیری کلیه امکانات سازمان و شبکه تعاونی‌ها به منظور هوشمند سازی تعاونی‌ها به ویژه ارائه خدمات و تامین و توزیع عادلانه کالا‌های مشمول تنظیم بازار و محصولات اساسی مورد نیاز مردم از مهمترین سیاست‌ها و اولویت‌هایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: مجموعه تعاون روستایی به عنوان بازوی قدرتمند اجرایی و عملیاتی جهاد کشاورزی برای ایجاد تحول، رونق تولید و کارآفرینی در سطح روستا‌ها به ویژه بخش کشاورزی استان با رویکرد پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها است.

به گفته او قابلیت‌ها و پتانسیل‌های بالایی وجود دارد که لازم است به طور دقیق و شفاف شناسایی و احصاء شود.

این مسئول گفت: لازم است با فرهنگ‌سازی، همسویی منافع عمومی و فردی، توانمندسازی بومی، توجیه ذی‌نفعان و مشارکت فعال روستائیان و کشاورزان ضمن اتکای به خود و ایجاد بازخورد‌های مثبت برای بهینه سازی اقتصاد روستاها، تجدید و توسعه منابع بخش کشاورزی در سطح روستا‌ها و حرکت به سمت تعاونی‌های نسل سوم و تعاونی‌های بازار محور تجمیع و برنامه ریزی شود.

او گفت: شبکه تعاونی ها، اتحادیه‌ها و تشکل‌های روستایی و کشاورزی تحت نظارت سازمان تعاون روستایی استان یزد با برخورداری از اساسنامه‌ای جامع و کامل و پشتوانه قوی مردمی با حضور موثر تولیدکنندگان بخش کشاورزی و دامی و عضویت بیش از صد هزار نفر از کشاورزان و روستائیان منطقه در قالب ۱۰۳ تعاونی و تشکل فعالیت می‌کند.

دشتی گفت: این شبکه به تفکیک ۶ اتحادیه تخصصی استانی در بخش‌های تعاونی‌های روستایی، تعاونی‌های تولید، تعاونی‌های دامداران، تعاونی‌های مرغداران، تعاونی‌های گلخانه داران و تعاونی‌های منابع طبیعی و آبخیزداری دارد.

او گفت: همچنین ۳ اتحادیه تعاون روستایی شهرستانی در شهرستان‌های ابرکوه، تفت، یزد، یک تعاونی روستایی زنان، ۳۸ تعاونی روستایی، ۳۹ تعاونی کشاورزی، ۱۶ تعاونی تولید روستایی با سرمایه بیش از ۳۱۷ میلیارد ریال و ذخیره قانونی بیش از ۱۰۸ میلیارد ریال دارد.

این مسئول گفت: برای بیش از ۳۵۳ نفر اشتغالزایی داشته و با ایجاد، تجهیز و فعالیت بیش از ۳۰ واحد صنایع تولیدی، تبدیلی، تکمیلی و فرآوری و ۹۳ باب انبار چند منظوره با ظرفیتی بیش از ۷۷ هزار و دویست و پنجاه تن در اقصی نقاط استان حضور دارد و با شبکه مویرگی در سرتاسر استان حتی در دورترین روستا‌ها خدمات‌رسانی در حوزه کشاورزی و روستایی را به نحو احسن انجام می‌دهد.

انتهای پیام/و

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاونی روستایی اشتغالزایی روستایی شبکه تعاونی ها تعاون روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۵۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود

استاندار سیستان و بلوچستان، گفت: از ظرفیت شرکت‌های تعاونی برای حل مشکل مسکن کارگران استان استفاده شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی صبح امروز در نشست با نمایندگان تشکل‌های کارگری و اعضای ستاد گرامیداشت هفته کار و کارگر استان سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: برای ساخت مسکن در سیستان و بلوچستان محدودیتی برای تأمین زمین وجود ندارد و تشکل‌های کارگران با استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها می‌توانند مشکل مسکن جامعه هدف خود را حل کنند.

وی با تأکید بر اینکه شهرداری‌ها نباید به کارگران خود بدهکار باشند افزود: بر اساس گزارش‌ها میزان معوقات کارگران در سیستان و بلوچستان از شش به سه ماه کاهش پیدا کرده است و باید تلاش کرد این میزان هم به صفر برسد.

استاندار سیستان و بلوچستان در ادامه به اجرای طرح‌های زیربنایی و توسعه ای در استان اشاره کرد و گفت: توانمند‌سازی‌ نیروی انسانی از ضروریات سیستان و بلوچستان است، چراکه کار با تجهیزات جدید و فنی، نیروی کار ماهر می‌خواهد.

کرمی بیان کرد: کار و تلاش عبادت است و افراد در جایگاه‌های مختلف نباید از کار کردن خسته شوند.

وی افزود: رشته‌های درسی آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها باید متناسب با نیازهای استان بومی‌سازی شوند تا افراد پس از فراغت از تحصیل بتوانند صدها شغل ایجاد کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • سد کنجانچم دشت مهران را آبیاری می‌کند
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد
  • برای حل مشکلات تعاونی های مسکن چابهار عزم جدی وجود دارد
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • آغاز خرید گندم و کلزا در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند
  • وضعیت بلاتکلیف بیمارستان مهرگان مشهد
  • اشتغال ۹۲ هزار نفری تعاونی‌های زنان در کشور
  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود