Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان – سویه جدید ویروس کرونا موسوم به امیکرون هم اینک بیش از یکصد کشور جهان را درگیر کرده است. گرچه این سویه قابل انتقال بیشتری نسبت به سویه‌های دیگر کرونا دارد، اما یافته‌های ابتدایی نشان می‌دهد قدرت مرگ و میر ناشی از آن، بسیار کمتر از سویه دلتاست.

تحقیقات جدید دانشمندان نشان می‌دهد امیکرون در کودکان زیر پنج سال، باعث کرونای خفیف تری نسبت به سویه دلتا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان آمریکایی با بررسی ۸۰ هزار کودک زیر پنج سال مبتلا به کرونا از اواخیر ماه دسامبر تا اوایل ماه ژانویه مشاهده کردند ۹۰ درصد موارد ابتلا مربوط به سویه امیکرون بوده است.

یافته‌های دانشمندان حاکی از آن است که ابتلا به سویه امیکرون ۲۹ درصد خطر کمتری برای بروز شرایط اورژانسی در کودکان نسبت به سویه دلتا دارد. همچنین ابتلا به این سویه با کاهش ۶۷ درصد خطر بستری شدن در بیمارستان، ۶۸ درصد نیاز به مراقبت‌های ویژه و ۷۱ درصدی نیاز به دستگاه تنفس مصنوعی را نسبت به سویه مرگبار دلتا دارد.

مقامات بهداشتی می‌گویند گرچه سویه امیکرون در کودکان زیر ۵ سال خطر بسیار کمتری نسبت به سویه دلتا دارد، اما به دلیل آنکه این سویه توانایی بیمار کردن شمار بیشتری از افراد را دارد، می‌تواند در مجموع منجر به بستری شدن تعداد زیادی از افراد شود.

دانشمندان آمریکایی همچنین مشاهده کردند به طور غیرطبیعی نرخ کودکان سیاه پوست و لاتین تباری که به هر دو سویه امیکرون و دلتا مبتلا می‌شوند بسیار بیشتر از سایر کودکان (کودکان سفید پوست) است. این اختلاف فاحش درباره سویه امیکرون فاحش‌تر هم بود.

دانشمندان هنوز موفق به پاسخ به این سوال که چرا برخی نژاد‌ها بیشتر در معرض خطر ابتلا به این ویروس نسبت به سایرین قرار دارند نشده اند.

سازمان جهانی بهداشت به تازگی تزریق دوز یک سوم واکسن فایزر را برای کودکان ۵ تا ۱۱ سال مجاز اعلام کرد. به طور معمول واکسن فایزر به صورت ۳۰ میلی گرمی به افراد بزرگسال تزریق می‌شود که این میزان در کودکان باید ۱۰ میلی گرم باشد.

منبع: خبرگزاری رویترز

بیشتر بخوانید

سندرمی بدبو که موجب خودکشی می‌شود! خواص درمانی گل قاصدک

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: همه گیری کرونا امیکرون سویه امیکرون نسبت به سویه سویه دلتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان سن آتشفشان‌ها را در قمر آیو تعیین کردند

مجله ساینس اخیراً مقاله‌ای علمی را منتشر کرده که در آن توضیح داده است گروهی از ستاره شناسان با انجام مطالعه‌ای بر روی قمر Io دریافتند که فعالیت‌های آتشفشانی در این قمر حداقل ۴.۵ میلیارد سال است که ادامه دارد.

این مجله به نقل از دانشمندانی که این مطالعه را انجام داده اند، می‌نویسد: ترکیب متقارن اتم‌های فرار در جو آیو، از جمله ترکیبات گوگرد و کلر، منعکس کننده تاریخچه فعالیت‌های آتشفشانی در این قمر است. ما نسبت این ایزوتوپ‌ها را اندازه گیری کردیم و دریافتیم که انتشارات صادره از آتشفشان‌های آیو حاوی سطوحی بسیار بالا از اشکال سنگین هر دو عنصر است و این نشان می‌دهد که آتشفشان‌های آیو از زمان‌های خیلی دور به شدت فعال بوده اند.

مطالعات انجام شده توسط دانشمندان نشان داد که انتشارات ناشی از آتشفشان‌های آیو حاوی نسبت‌های بی سابقه ایزوتوپ‌های سنگین عناصر "سولفور-۳۴" و "کلر-۳۷" است و حدود ۹۹.۹ ٪ از ذخایر اولیه این مواد از اعماق قمر آیو، در نتیجه فعالیت‌های آتشفشانی، به فصا پرتاب شده اند.

این نتایج توسط گروهی از دانشمندان آمریکایی و نیوزلندی به سرپرستی کاترین دی کلر دانشیار موسسه فناوری کالیفرنیا به دست آمد. این گروه قمر آیو را با استفاده از تلسکوپ میلیمتری ALMA در رصدخانه Liano de Chajnantor در صحرای اتاکامای شیلی زیر نظر گرفتند.

منبع: روسیا الیوم

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • داروی کاهش وزن به تسکین علائم آپنه خواب کمک می کند
  • آیا مالاریا از مرزهای شرقی وارد کشور شده است؟
  • تصاویر شگفت‌انگیز جیمزوب از سحابی سر اسب 
  • دانشمندان سن آتشفشان‌ها را در قمر آیو تعیین کردند
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • آلومینیومی‌ها در کنار کودکان مبتلا به سرطان
  • شروع مسیری هیجان‌انگیز با مهدکودک
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟