Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@11:28:40 GMT

تولید لنت‌ ترمز خودروها با ضایعات کشاورزی

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۹۶۰۸۸

تولید لنت‌ ترمز خودروها با ضایعات کشاورزی

گروهی از محققان یکی از شرکت‌ها با استفاده از ضایعات کشاورزی لنت‌های ترمز دوستدار محیط زیست مطابق با استانداردهای ملی تولید کردند.

به گزارش ایسنا، آیدا معزی‌پور، مدیرعامل این شرکت با اعلام اینکه مراحل پژوهش تولید این محصول، در دو بخش صورت گرفت، گفت: در بخش اول، تحقیقاتی در زمینه امکان استفاده از مواد لیگنوسلولزی در ساخت لنت ترمز و آزمون‌های مربوط انجام شد که از سال ۱۳۸۷ تا ۱۳۹۵ به طول انجامید و نمونه مواد اصطکاکی برای ساخت چند دست لنت مورد استفاده قرار گرفته و از نظر کیفی، تایید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بخش دوم را انجام تحقیقات در جهت بهینه‌سازی فرمولاسیون در راستای حفظ محیط زیست و حذف مواد مضر، با توجه به مواد در دسترس و قابل تامین از منابع داخلی دانست و اظهار کرد: در این بخش جهت رعایت قوانین جدید زیست‌محیطی و کاهش قیمت تمام‌شده، مس، از فرمولاسیون حذف شده و کلیه آزمون‌های مورد نیاز، روی نمونه‌های ساخته‌شده انجام شد.

معزی‌پور با بیان اینکه این بخش تحقیق از سال ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ به طول انجامید و طی آن، گروه محقق موفق به ارائه ترکیب مواد اصطکاکی فاقد مس و پنبه نسوز که نوعی ماده سرطان‌زاست، شدند، خاطر نشان کرد: نمونه‌های لنت ترمز با روشی کاملا صنعتی با استفاده از ضایعات کشاورزی در یکی از کارخانه‌های قزوین ساخته شده و پس از ارسال نمونه‌ها به شرکت ساپکو نمونه‌های لنت ترمز در آکرودیته شرکت لنت‌ساز مورد آزمون قرار گرفت و نتایج حاکی از این بود که ویژگی‌های بررسی‌شده، مطابق با استاندارد ملی ایران است.

به نقل از مرکز اطلاع رسانی معاونت علمی، مجری طرح اضافه کرد: پس از آن با توجه به این که قوانین زیست‌محیطی جدیدی در سطح بین‌المللی بر کاهش مقدار مصرف مس در فرمولاسیون مواد اصطکاکی تاکید دارد و با توجه به تحریم‌های اعمال‌شده و عدم‌دسترسی به مواد اولیه مورد نیاز در فرمولاسیون، اقدام به بهینه‌سازی فرمول و ساخت نمونه جدید و تکمیل آزمون‌ها شد و در این مرحله، نمونه‌ها در یکی از شرکت‌ها ساخته و روی ماشین، نصب شد و مورد تست پیمایشی قرار گرفت.

به گفته وی پروژه ساخت لنت ترمز دوستدار محیط زیست، با دریافت تسهیلات مصوب معاونت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، اجرایی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: لنت ترمز ضایعات کشاورزی لنت ترمز نمونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان

ایسنا/خراسان رضوی معاون سازمان تات گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری هستند؛ اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت.

محمدمهدی قاسمی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان بسیار زیادی در بخش کشاورزی در حال ارائه نوآوری و فناوری خود هستند.

وی افزود: اگر این فناوری‌ها و نوآوری‌ها به دست کشاورز برسد و برای کشاورز قابل استفاده شود، قطعا تاثیر بسیار زیادی در افزایش بهره‌وری خواهد داشت. به دنبال این هستیم که در سال جهش تولید با مشارکت مردم، با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان شتاب‌دهی را انجام دهیم.

قاسمی بیان کرد: ما ظرفیت کشاورزی را به طور کامل می‌شناسیم و نسبت به شرایط کشور، کشاورزان ‌و کشت‌های مختلف اطلاعات داریم که شاید شرکت‌های دانش‌بنیان نداشته باشند. اینکه مخاطب چه کسی باشد و محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان به دست چه کسی برسد، مهم است.

معاون سازمان تات(تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) و رئیس موسسه آموزش و ترویج کشاورزی عنوان کرد: ما مسیر را برای دسترسی کشاورزان و تولیدکنندگان به یافته‌های دانشی و علمی شرکت‌های دانش‌بنیان با کمک خودشان تسهیل می‌کنیم. نیازی به تسهیلات نیست، ما بسترهایی داریم که از بسیاری از تسهیلات بهتر است و کمک بسیار بزرگی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • قدردانی از متصدیان سه واحد نمونهٔ بهداشتی در مه ولات
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • امکان کاهش ۲۰ درصدی ضایعات برداشت گندم با روش‌های علمی
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • خراسان رضوی در تولید نان کامل در کشور پیشرو است