Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور با تاکید بر اهمیت ویژه حکمرانی یکپارچه در مناطق آزاد، گفت: این مناطق از ظرفیت گسترده‌ای برای خنثی‌سازی جنگ اقتصادی برخوردار است که باید برنامه‌ریزی ویژه‌ای برای استفاده از این ظرفیت در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش ایمنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار غلامرضا جلالی در دیدار «سعید محمد» دبیر شورای‌عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی که به میزبانی دبیرخانه این شورا انجام شد، به تبیین نکاتی درباره اهمیت موضوع پدافند غیرعامل پرداخت و اظهار کرد: پدافند غیرعامل از جمله موضوعاتی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) همواره بر اهمیت آن و ضرورت همکاری مسئولین دستگاه‌های اجرایی با سازمان پدافند غیرعامل کشور تاکید داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور در ادامه به تشریح اهمیت نقش مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به عنوان واحدهای عملیاتی خنثی کننده جنگ اقتصادی و تحریم‌های دشمن پرداخت و افزود: در این حوزه ظرفیت‌هایی وجود دارد که می‌توان از آن جهت برنامه‌ریزی عملیاتی رفع چالش‌های اقتصادی کشور بهره برد.

لزوم تمرکز مناطق آزاد بر استفاده از ظرفیت‌های بانک‌های بین‌المللی

جلالی با اشاره به نقش شورای عالی مناطق آزاد در استفاده از ظرفیت‌های بانک‌های بین‌المللی، گفت: باید همکاری‌های اقتصادی منطقه‌ای و جهانی به سمت حذف دلار و استفاده از ظرفیت تبادلات مالی دوجانبه سوق پیدا کند.

مناطق آزاد دروازه ورود تکنولوژی‌های مدرن و کارآمد به کشور

رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور در بخش دیگری از سخنان خود مناطق آزاد را دروازه ورود تکنولوژی‌های مدرن و کارآمد به کشور دانست و افزود: این مناطق می‌تواند نقش موثری در توسعه و پیشرفت کشور ایفا کند. البته باید از تبدیل شدن مناطق آزاد و ویژه اقتصادی به دروازه واردات و قاچاق غیر رسمی جلوگیری شود.

توجه به ملاحظات پدافند غیرعامل در صنایع مستقر در مناطق آزاد

جلالی با اشاره به لزوم استقرار ضابطه‌مند صنایع در مناطق آزاد و در نظر گرفتن ملاحظات پدافند غیرعامل عنوان کرد: باید در کنار توسعه، به ایمنی و امنیت آن نیز توجه و آمادگی‌های لازم جهت جلوگیری از مخاطرات صنعتی و امنیتی در آن‌ها لحاظ شود.

وی بیان کرد: برنامه‌ریزی جهت رفع آسیب پذیری‌های زیرساختی مناطق آزاد و پیش‌بینی برنامه‌های سالیانه جهت آموزش، فرهنگ سازی و تدوین طرح‌های عملیاتی و برگزاری مانورهای ارتقای آمادگی برابر تهدیدات از دیگر موضوعات مطرح شده توسط رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور بود.

برنامه مناطق آزاد برای ایجاد تحول اقتصادی و فرهنگی

سعید محمد دبیر شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی هم در ادامه این دیدار به ارائه گزارشی از وضعیت فعلی مناطق آزاد و مقایسه تطبیقی آن با وضعیت مناطق آزاد موفق در دنیا و چالش‌های این حوزه در سنوات گذشته پرداخت.

وی همچنین بر عزم دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی بر ایجاد تحول در مدیریت این مناطق در جهت حرکت در مسیر رسالت اصلی تعیین شده تاکید کرد.

دبیر شورایعالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی در ادامه به تدبیر مقام معظم رهبری (مدظله العالی) مبنی بر ایجاد تحول اقتصادی و فرهنگی اشاره کرد و افزود: برنامه‌ریزی‌هایی در راستای تحقق این مهم و سرمایه‌گذاری در جهت تولید، صادرات، ارزآوری، تامین کالای اساسی و توسعه تکنولوژی و فناوری در مناطق آزاد در دستور کار قرار گرفته است.

به گفته محمد پیش‌نیاز دستیابی به همه اهداف راهبردی در مناطق آزاد پیاده‌سازی حکمرانی یکپارچه ابلاغ شده در ماده ۶۵ قانون احکام توسعه دائمی است.

کد خبر 550392

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سردار جلالی پدافند غیر عامل رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور سازمان پدافند غیر عامل کشور پدافند غیرعامل وزارت کشور شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق عالی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی سازمان پدافند غیرعامل کشور شورای عالی مناطق آزاد مناطق آزاد برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند

معاون اقتصادی استاندار کرمان، گفت: با وجودی که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کردیم تا نیازهای خود را داخل استان کرمان تامین کنند اما این کار را نمی‌کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، امیر حسن‌زاده صبح امروز در جلسه رفع موانع تولید شهرستان زرند، با بیان اینکه به جد پیگیر رفع موانع واحدهای تولیدی در استان هستیم و مهمترین اولویت استان در حوزه اقتصادی است، اظهار داشت: در استان کرمان باید توجه به واحدهای تولیدی کوچک و متوسط همانند شرکت‌های بزرگ باشد.

وی با اشاره به اینکه در راستای حمایت از تولیدکنندگان استان، مصوبه‌ای در استان کرمان تصویب شده که شرکت‌های بزرگ استان را موظف کرده تا نیازهای خود را از واحدهای تولیدی داخل استان تامین کنند، ادامه داد: متاسفانه این فرهنگ هنوز در استان جا نیفتاده و شرکت‌ها خرید خود را از خارج از استان انجام می‌دهند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به نیاز برخی شرکت‌ها به واگن، بیان کرد: ما در استان کرمان کارخانه واگن‌سازی داری و متاسفانه شرکت‌ها نیاز خود را از داخل استان تهیه نمی‌کنند و تاکنون جلسات متعددی با شرکت‌های بزرگ اقتصادی برگزار شده تا کالاهای خود را از تولید داخل و شرکت‌های کوچک داخل استان تهیه کنند.

وی از برگزاری نمایشگاه‌هایی با حضور صنایع تولیدی غذایی، دانش بنیان، آی تی و قطعات خودروسازی در کرمان خبر داد و گفت: این نمایشگاه‌ها در راستای معرفی ظرفیت‌های استان و توسعه شرکت‌های پایین‌دستی برگزار می‌شود و از سوی دیگر ایجاد صنایع پایین‌دستی نیز توسط شرکت‌های بزرگ لازم است.

حسن‌زاده با اشاره ظرفیت‌های عظیمی که در استان کرمان در حوزه‌های مختلف از جمله اقتصادی وجود دارد، بیان کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در معرفی ظرفیت‌های تولیدی استان دارند و از این ظرفیت باید به صورت ویژه در استان کرمان بهره‌گیری کرد.

وی بر استفاده از ظرفیت C.I.S برای صادرات محصولات استان تاکید کرد و ادامه داد: تولیدکنندگان در بحث صادرات ریلی از ظرفیت این اتحادیه هم می‌توانند بهره‌گیری کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان با اشاره به اینکه تولید کالاهای صادرات محور مورد تاکید تولیدکنندگان قرار گیرد، بیان کرد: در راستای حمایت از تولید، تولیدکنندگان و صادرات تولیدات استان با وزارت خارجه رایزنی‌های لازم انجام خواهد شد.

وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی هم می‌توانند با رایزنان اقتصادی و سفرا ارتباط برقرار کنند، ادامه داد: مقرر شد دفتر امور خارجه استان در این حوزه فعال‌تر از گذشته عمل کند.

مهدی حسینی‌نژاد، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان نیز در این جلسه اظهار داشت: رفع مشکلات واحد‌های تولیدی استان کرمان مورد توجه مسئولان استان از جمله استاندار است.

وی با بیان اینکه شرکت‌های صنعتی و معدنی استان را موظف کردیم تا گردش مالی خود را به داخل استان بیاورند، ادامه داد: در راستای حمایت از تولیدکنندگان و واحدهای کوچک و متوسط استان، شرکت بزرگ استان موظف شدند تا‌ نیازهایشان را از داخل استان تهیه کنند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمان با اشاره به اینکه به صورت موردی هم مشکلات فعالان اقتصادی و واحد‌های صنعتی و معدنی و تولیدی استان در حال پیگیری است، گفت: در راستای معرفی ظرفیت‌های صنعتی و معدنی استان، پیگیری‌های لازم برای حضور فعال تولیدکنندگان در نمایشگاه‌های بین‌المللی انجام شده است.

انتهای پیام/511/

دیگر خبرها

  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • جزئیات برگزاری دور دوم اردوی زیارت‌اولی‌ها ویژه دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار
  • شرکت‌های بزرگ نیاز خود را از داخل استان کرمان تهیه نمی‌کنند
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • بهره گیری از ظرفیت‌های منطقه آزاد کیش با هدف خودکفایی مددجویان کمیته امداد