Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-03@13:37:50 GMT

افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی برخی اقلام لوازم خانگی

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۹۶۱۹۴

افزایش ۵ تا ۱۰ درصدی برخی اقلام لوازم خانگی

نایب رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی اظهار داشت: به طور میانگین در سال ۲ میلیون دستگاه تلویزیون در کشور مصرف می‌شود؛ و ظرفیت تولید ۳ میلیون دستگاه تلویزیون در داخل را هم داریم، اما بین ۴۰ تا ۵۰ درصد از این ۲ میلیون دستگاه توسط شبکه قاچاق تامین می‌شود. محمدحسین اسلامیان در مورد آخرین وضعیت بازار لوازم خانگی و وضعیت قاچاق در این حوزه اظهار کرد: در ماه اخیر برخورد در سطح عرضه در بازار بسیار بیشتر شده است و در سطح عرضه تهران شاهد فروش کمتری از کالای قاچاق هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخورد‌ها تشدید شده و در چند مورد هم ستاد مبارزه با قاچاق کالا، اقدام به جمع‌آوری کالا از سطح عرضه کرده‌اند؛ بنابراین به نظر می‌رسد که کالای قاچاق کمتر شده است.

وی افزود: رکود در بازار کماکان وجود دارد و تقاضا بسیار کم است، اما در سطح عرضه کالا وجود دارد و کمبود ندارد. کارخانه‌های تولیدکننده ایرانی کالا به حد کفایت دارند، اما تقاضا نیست. به نظر می‌رسد ذهنیتی در جامعه وجود دارد که منتظر هستند تا نتیجه مذاکرات احیای برجام مشخص شود. به نوعی مصرف‌کنندگان منتظر هستند که قیمت کاهش پیدا کند تا خرید خود را انجام دهند.

نایب رییس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی بیان کرد: اینطور نیست که مبارزه با قاچاق در سطح عرضه هیچ تاثیری نداشته باشد، ولی اگر قرار است، با کالای قاچاق مبارزه شود باید از مبدا جلوگیری شود نه سطح عرضه. با این حال باید توجه داشت که اگر کالایی قاچاق می‌شود باید در سطح عرضه به فروش برسد که دوباره قاچاق شود، اگر نتوانند بفروشند، قاچاق آن هم کمتر می‌شود؛ بنابراین باید این دو توامان باهم پیش گرفته شود.

وی در اینباره ادامه داد: از طرف دیگر تقاضا به قدری کم است که چه برای کالای ایرانی و چه برای کالای خارجی تقاضا بسیار کم است که باعث می‌شود حتی قاچاق هم کمتر شود چراکه کالای قاچاق هم نیاز به فروش دارد.

اسلامیان با اشاره به وضعیت قیمت لوازم خانگی گفت: کارخانه‌های ایرانی که از ابتدای سال تاکنون قیمت محصولات خود را افزایش نداده بودند، برخی از آن‌ها برای یک سری از اقلام خود ۵ تا ۱۰ درصد افزایش نسبت به سال گذشته اعمال کردند. البته این موضوع همگانی نیست یعنی همه کارخانه‌ها محصولات خود را گران نکردند و همه مدل‌ها هم گران نشده است. علت افزایش قیمت برخی از کارخانجات نیز نوسان قیمت در قطعه و همچنین افزایش قیمتی که پیمانکاران اعمال کرده‌اند، بوده است.

وی همچنین خاطرنشان ساخت: به طور میانگین در سال ۲ میلیون دستگاه تلویزیون در کشور مصرف می‌شود. ظرفیت تولید ۳ میلیون دستگاه تلویزیون در داخل را هم داریم، اما بین ۴۰ تا ۵۰ درصد از این ۲ میلیون دستگاه توسط شبکه قاچاق تامین می‌شود. تلویزین کالای مصرفی است و زمان مصرف دارد، یعنی نسبت به جمعیت و میزان استفاده حدودا یک خانواده هر ۱۰ سال یک بار تلویزیون خود را تغییر می‌دهد. به همین دلیل ۲ میلیون دستگاه نیاز را در جامعه مشخصا داریم.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بازار وضعیت بازار لوازم خانگی لوازم خانگی وضعیت قاچاق میلیون دستگاه تلویزیون ۲ میلیون دستگاه لوازم خانگی کالای قاچاق سطح عرضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۱۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت

سردار حسن مفخمی شهرستانی فرمانده انتظامی مازندران گفت: در اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی و مبارزه با احتکار کالا، ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان محمودآباد از وجود یک انبار احتکار لوازم خانگی مطلع شدند.

او افزود: کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس با همکاری کارشناسان اداره صمت شهرستان محمودآباد از این انبار بازدید و در بازرسی از آن انواع لوازم خانگی برند ایرانی از قبیل: یخچال، آبگرمکن، لباسشویی، کولرگازی، اسپیکر‌های بزرگ، جاروبرقی و انواع لوازم خانگی برقی و ... کشف کردند.

سردار مفخمی با اشاره به اینکه طی بررسی کارشناسان این انبار در سامانه تجارت و انبار‌ها ثبت نبوده و در مصادیق احتکار قرار گرفت، گفت: ارزش ریالی کالا‌های کشف شده از سوی کارشناسان بالغ بر ۸۰۰ میلیارد ریال برآورد شد که در این خصوص پرونده تشکیل و متهم تحویل مراجع قضائی شد.

فرمانده انتظامی مازندران افزود: مبارزه با قاچاق کالا و احتکار کالا‌های اصلی و ضروری مردم، یکی از اولویت‌های مهم پلیس است که در این راستا با تشکیل قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز، شاهد اقدامات خوبی در این زمینه بوده ایم.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز درآذربایجان‌ غربی
  • شناسایی ۲ انبار کالای قاچاق در غرب تهران
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در آذربایجان‌ غربی
  • انبار احتکار لوازم خانگی در محمودآباد لو رفت
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان 
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • کشف ۳۰ میلیارد لوازم خانگی قاچاق در کرمان
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • کالامارکت چیست؟ مارکت پلیس فروش اقساطی کالای دیجیتال و لوازم خانگی
  • توزیع بیش از ۴۰۰ دستگاه لوازم خانگی در بجنورد