Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل گروه پتروپارس در بازدید از طرح‌های توسعه میدان آزادگان‌جنوبی و احداث واحد فرآورش مرکزی این میدان گفت: تأکید دولت بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از میدان‌های مشترک نفت و گاز است.

به گزارش شانا به نقل از گروه پتروپارس، سید شمس‌الدین موسوی در جریان بازدید دیروز ( ۳۰ دی‌ماه) با بیان اینکه توسعه میدان آزادگان‌جنوبی و احداث واحد فرآورش مرکزی (CTEP) برای کشور بسیار مهم است، اظهار کرد: با وجود آنکه این دو طرح در قالب دو قرارداد مجزا در گروه پتروپارس در حال انجام است، اما هر دو طرح برای نتیجه‌بخش بودن باید طی یک زمان‌بندی مشخص به نتیجه برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تأخیر به‌وجود آمده در اجرای این دو طرح بیان کرد: زحمات زیادی برای به اجرا رساندن این طرح‌ها با وجود محدودیت‌ها کشیده شده است که جای تقدیر و تشکر دارد، اما در مجموع دو طرح مذکور دارای تأخیر زیادی هستند و باید برای تسریع اجرای آنها از تمام ظرفیت‌ها استفاده کنیم.

مدیرعامل گروه پتروپارس با ابراز امیدواری برای تسریع در انجام پروژه‌های مذکور ادامه داد: خوشبختانه آنچه که در این بازدید و گفت‌وگو با همکاران هر دو پروژه همچنین پیمانکاران فعال مشهود بود، روحیه همدلی و همنوایی آنها برای اجرای هرچه بهتر و هرچه سریع‌تر این طرح‌ها است.

موسوی با بیان اینکه محدودیت‌ها و موانع همیشه وجود دارند، گفت: اعتقاد دارم که این محدودیت‌ها با نوآوری، هم‌فکری و هم‌اندیشی با نخبگان و خبرگان برطرف می‌شوند و برای حل مشکلات با بهترین شیوه، تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

وی شناسایی موانع و مسائل موجود در کار را نخستین و مهم‌ترین گام در رفع آنها دانست و بیان کرد: سعی می‌کنیم آن بخش از موانعی را که مربوط به پتروپارس است با ظرفیت‌های داخل شرکت برطرف کنیم و برای رفع مسائل مربوط به پیمانکاران نیز با تعامل و در عین حال نظارت جدی و مستمر بر عملکرد آنها اقدام کنیم.

مدیرعامل گروه پتروپارس در مورد ضرورت ارتباط تمامی سطوح تسری یابد، چراکه در امور پیچیده و مسائل سنگین استفاده از تمامی ظرفیت‌ها برای حل و فصل و رفع موانع عقلانی و ضروری است، به همین دلیل برگزاری نشست‌های مستمر در سطوح کارشناسی و مدیریتی برای تبیین مشکلات و رفع آنها، با کلیه طرفین پروژه بسیار مهم و حائز اهمیت است.

منبع: شانا

کلیدواژه: سید شمس الدین موسوی پتروپارس آزادگان جنوبی گروه پتروپارس دو طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: باید روی هدایت نقدینگی به‌سمت بخش مولد و سودآور اقتصاد یعنی بخش نفت و گاز تمرکز کنیم.

جعفر قادری در گفت‌وگو با خبرنگار شانا درباره اهمیت استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و مردمی اقتصاد در توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز کشور بیان کرد: تمرکز بر توسعه مبتنی بر منابع عموم جامعه و ایجاد بازی دوسربُرد برای مردم و دولت در زمینه توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز بسیار مهم است. در این زمینه، مصوبه مهمی در ماده ۱۵ قانون برنامه هفتم توسعه تصویب شده است که زمینه حضور و استفاده از ظرفیت بخش غیردولتی و مردمی اقتصاد در توسعه میدان‌های مشترک نفت و گاز کشور را فراهم می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه جهش تولید با مشارکت مردم حاصل می‌شود، افزود: تنها با اتکا به منابع دولتی به‌هیچ‌وجه امکان توسعه نداریم و باید بر منابع بخش مردمی اقتصاد و هدایت نقدینگی به‌سمت بخش مولد و سودآور اقتصاد، یعنی بخش نفت و گاز تمرکز کنیم.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به اینکه تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در دولت سیزدهم دوبرابر شده است، تصریح کرد: در زمینه فروش نفت و گاز استخراج‌شده از میدان‌های مشترک نیز کمکی ویژه‌ ازسوی بخش غیردولتی خواهد شد و توسعه تجارت انرژی، همچنین رشد اقتصادی کشور نیز از این محل به‌خوبی قابل انجام است.

قادری با اشاره به اهمیت ورود بخش صنعتی با ابزارهای نوین و صرفه اقتصادی بالا برای این بخش گفت: صنایع نیز در زمینه حل ناترازی خود و رشد اقتصادی حاصل از تداوم تولیدات صنعتی در زمان اوج مصرف گاز و برق می‌توانند از این ظرفیت جدید تولیدشده ازسوی سرمایه‌گذاری مستقیم خود استفاده کنند و در این زمینه به خودتأمینی گاز و برق برسند.

دیگر خبرها

  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • بهره‌برداری ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی لرستان در دولت سیزدهم
  • نقدینگی‌های جامعه باید به‌سمت بخش مولد اقتصاد یعنی نفت و گاز هدایت شود
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • بهره برداری از جاده پدافندی اربعین در دستور کار
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • بهره برداری از ۸۵۰ طرح عمرانی تا پایان سال در اصفهان