Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، شروین شکوهی در واکنش به مقاله علمی که در آن عنوان شده مدت زمان قرنطینه مبتلایان به اومیکرون به ۵ روز کاهش یافته است، گفت: بر طبق این مقاله مدت زمان قرنطینه تنها ۵ روز نیست و بیماران باید علاوه بر ۵ روز قرنطینه در منزل ۵ روز هم با استفاده از ماسک و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله فیزیکی در محل کار حضور داشته باشند و در خصوص کادر درمان هم توصیه شده که در صورت ابتلا به کووید ۱۰ روز در قرنطینه باشند چرا که کادر درمان گروه پرخطری هستند و ۵ روز قرنطینه برای سایر اشخاص جامعه توصیه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: این مطلب توسط CDC آمریکا بیان شده و سازمان جهانی بهداشت چنین مطلبی را عنوان نکرده است و از این رو این مسئله همه دنیا را در بر نمی‌گیرد و این جریان در حالی توسط آمریکا راه‌اندازی شده است که تعداد بیماران در این کشور به حدی است که بیشتر کسب‌وکارها خوابیده اند و جامعه با سردرگمی مواجه شده است و به طور کلی این مطلب چندان علمی نیست و بیشتر از مسائل اجتماعی ناشی می‌شود چرا که آمریکا میزان ابتلای بالایی دارد و در حال حاضر با کمبود نیروی کار مواجه است و اگر بخواهد به همه بیماران ۱۰ روز مرخصی بدهد، کسب‌وکارها دچار فروپاشی می‌شوند و به همین دلیل فعلا این قانون گذاشته شده که البته در کشور آمریکا هم بسیار مورد بحث است.

وی ادامه داد: از لحاظ علمی تعداد ویروس‌ها در سویه اومیکرون در ۵ روز اول بیماری بسیار زیاد است، اما بعد از گذشت این مدت تا حد زیادی کاهش پیدا می‌کند، ولی قابلیت انتقال همچنان وجود دارد که البته این احتمال در ۵ روز دوم بسیار کم است و از این رو کشور آمریکا عملا این ریسک را انجام داده که مبتلایان به کرونا را ۵ روز قرنطینه می‌کند و طی ۵ روز دوم بیماری شخص مبتلا با استفاده از ماسک و رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی به محل کار خود می‌رود.

این فوق تخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به این سوال به طور کلی که افرادی که دچار ویروس اومیکرون می‌شوند، چند روز باید در قرنطینه بمانند، اظهار کرد: بیمارانی که هم اکنون به کرونا دچار می‌شوند از این موضوع مطلع نیستند که به سویه دلتا مبتلا شده اند یا سویه اومیکرون چرا که تست تخشیص اومیکرون برای همه بیماران انجام نمی‌شود و مگر چند آزمایش تخصصی تشخیص این سویه در کشور انجام شده است و از این رو به عقیده من هم اکنون در ایران ۱۴ روز قرنطینه بسیار خوب و ۱۰ روز حداقل قابل قبول است.
 
وی در پاسخ به این سوال دیگری مبنی بر اینکه در حال حاضر در کشور دلتا ویروس غالب است یا اومیکرون گفت: برای پاسخ به این سوال باید آزمایش توالی ژن‌های ویروس را مورد بررسی قرار دهیم که این اقدام را در ایران انجام نمی‌شود، اما به طور کلی به نظر می‌رسد در حال حاضر ویروس غالب اومیکرون باشد چرا که هم اکنون بیماران کمتر به سمت بستری و کمبود اکسیژن می‌روند و بیشتر با علائم عفونت تنفسی دستگاه فوقانی مواجه هستند.

رییس بخش عفونی بیمارستان لقمان حکیم توضیح داد: البته این اظهار نظر چندان بر اساس معیارهای علمی نیست چرا که توالی ژن‌های ویروس صورت نگرفته است و من بر اساس پایش‌های میدانی که در مراکز درمانی انجام دادم بیشتر به نظرم می‌رسد که اومیکرون ویروس غالب باشد، اما به طور کلی اقدام درست این است که بررسی‌های علمی در این خصوص انجام شود و بدون انجام این کار به طور قطعی نمی‌‍‌توان در این باره اظهار نظر کرد.

منبع: میزان

انتهای پیام/

زینب امینیان کد خبر: 1126668 برچسب‌ها کرونا

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرونا روز قرنطینه طور کلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیرو‌های متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود

سردار محمدحسین حمیدی معاون تربیت و آموزش فراجا در آئین تجلیل از استادان، مدرسان و گروه‌های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهور اسلامی ایران، اظهار کرد: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری معلمان معمار آینده کشور هستند و تربیت نیرو‌های متخصص بزرگترین خدمت به کشور است.

او افزود: در فراجا کلیه کارکنان در راستای ارتقاء سطح علمی و همچنین توانمندسازی آنها مورد آموزش قرار می گیرند.

معاون تربیت و آموزش فراجا بیان کرد: هدف اصلی مدرسین و گروه‌های علمی عمل به فرامین رهبر معظم انقلاب است که عنوان کردند «پرورش پلیس‌های تخصصی در بخش‌های مختلف امنیت» باید انجام شود.

سردار حمیدی بیان کرد: اقدامات تحولی و بازنگری با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی در دستور کار قرار گرفته است و اکنون در حوزه دانشگاه بازنگری‌ها آغاز شده است. امید است با اقدام تحولی بتوانیم به اهداف ترسیم شده برسیم.

او گفت: پرهیز از برگزاری دوره‌های عمومی و شغل محور کردن آموزش‌ها یکی دیگر از کار‌هایی بود که در این حوزه انجام شده است. با انجام فعالیت‌های صورت گرفته فضا‌های آموزشی ۴ برابر شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • دانشگاه تهران رتبه اول همکاری‌های بین‌المللی را دارد
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • گفتمان «شهر زندگی» نظام معنایی را منظم می‌کند
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • تربیت نیرو‌های متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم