Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از توانیر، هادی مدقق، مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر از اتمام نصب QR-code کنتورهای برق تا بهمن ماه برای مشترکین خبر داد و افزود: پیش از آنکه هوشمندسازی همه کنتورها انجام شود، مشترکین برق می‌توانند از طریق گوشی تلفن همراه برچسب‌های QR-code نصب شده بر روی کنتور برق خود را اسکن کرده و از میزان مصرف و هزینه برق خود از ابتدای دوره تا لحظه اسکن کد QR مطلع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدقق افزود: در واقع اطلاعات ثابت اشتراک مانند شناسه اشتراک، شناسه بدنه کنتور و بارکد شناسه قبض بر روی QR-code ثبت است. بدین ترتیب با اسکن آن، مشترک به صفحه اختصاصی در سامانه برق ایران هدایت شده و همه اطلاعات و امکانات اعم از از اطلاعات میزان مصرف دوره و تعرفه برق مصرفی بر اساس الگوی مصرف و مازاد بر الگو در اختیار وی قرار می‌گیرد.

وی تصریح کرد: QR-code حاوی لینک سامانه برق ایران همراه با شناسه قبض، این امکان را به مشترک می‌دهد که با اسکن کردن کد، به صورت مستقیم به صفحه خود در سامانه وارد شود و دیگر نیازی به ورود شناسه قبض نخواهد داشت.

به گفته مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر، خطا در ورود شناسه با این روش از بین می‌رود و مشترکین هم بدون نیاز به دانستن شناسه، می‌توانند از کلیه خدمات قابل ارائه در سامانه برق ایران استفاده کنند.

مدقق ادامه داد: با وجود برچسب QR-code در کنار شمارشگر کنتور، امکان خوداظهاری کارکرد کنتور هم وجود دارد، به این نحو که مشترکین می‌توانند با گرفتن عکس از کنتور خود و بارگذاری آن در، بخش خوداظهاری سامانه برق ایران ، به کمک تکنیک‌های پردازش تصویر، رقم کارکرد کنتور تا لحظه گرفتن عکس را در سامانه وارد کنند و از این طریق هم از مصرف خود آگاه شوند و هم بسته انرژی مناسب خود را خریداری کنند.

وی تصریح کرد: برچسب‌های Qr-code ، زیرساخت لازم برای خرید بسته انرژی هستند که با توجه به اجرای آئین نامه نحوه محاسبه تعرفه برق، کمک شایانی به رعایت الگوی مصرف برق و کنترل هزینه مشترکان می‌کند.

مدقق در پاسخ به این پرسش که آیا این امکان در مجتمع‌های مسکونی شرایط دسترسی به اطلاعات سایرین را فراهم نمی‌کند، گفت: برای دسترسی، محدودیت‌های لازم ایجاد شده و امکان مشاهده جزئیات اطلاعات مصرف برای سایرین وجود نخواهد داشت.

به گفته مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوری‌های نوین توانیر، در واقع اطلاعات اولیه با اسکن برچسب QR-code مشاهده می‌شود و برای دریافت اطلاعات بیشتر نیاز به درج کدی است که به شماره تلفن همراه مشترک ارسال شده و هر فرد را قادر می‌کند برای استفاده از QR-code ، اطلاعات کنتورهای مربوط به خود را ثبت نام کند.

وی تاکید کرد: QR-code ویژه کنتورهای غیرهوشمند است و کنتورهای هوشمند نیازی به مأمور قرائت و QR کد ندارند و اطلاعات لازم می‌تواند به طور مستقیم برای مشترک ارسال می‌شود.

مدقق به این نکته نیز اشاره کرد که برای تبدیل کنتورهای قدیمی به هوشمند لینک درخواست نصب کنتور هوشمند در اپلیکیشن "برق من" و سامانه برق ایران برای مشترکین قابل دسترسی و استفاده است.

کد خبر 5405881

منبع: مهر

کلیدواژه: کنتور هوشمند شرکت توانیر مصرف برق روسیه گسترش روابط تجاری ایران و روسیه همسایه شمالی بورس سازمان امور مالیاتی سید احسان خاندوزی مرکز مدیریت راه های کشور مالیات بر خانه های خالی وزارت جهاد کشاورزی صادرات غیرنفتی جاده چالوس بانک مرکزی ایران مالیات بر خودروهای لوکس عراق سامانه برق ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۶۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد

آمنه نادعلی‌زاده، مدیر اداره توسعه و تدوین مقررات نظام‌های پرداخت بانک مرکزی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بر اساس بند ۷ تبصره ۸ ماده ۱۶۹ مکرر قانون مالیات‌های مستقیم مصوب سال ۹۹ افراد باید محل سکونت خود را به سامانه املاک و اسکان اظهار کنند بر این اساس این سامانه امکانی را فراهم کرده که عموم مردم می‌توانند با مراجعه به سایت اطلاعات سکونت خود را ارائه کنند.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: در همین قانون قید شده که اگر فردی محل سکونت خود را اعلام نکرد از دریافت برخی خدمات از جمله خدمات بانکی محروم شود یعنی اگر بناست خدمت بانکی ارائه دهیم بایستی محل سکونت و اظهار محل سکونت فرد در سامانه املاک و اسکان را مد نظر قرار دهیم.

نادعلی‌زاده افزود: در بانک مرکزی بناست به شکل پایلوت در خصوص دست چک این موضوع بررسی لحاظ شود یعنی هنگامی که مشتری مراجعه و می‌خواهد دست چک دریافت کند اطلاعات آن در سامانه املاک و اسکان بررسی که خود اظهار کرده است یا خیر؟ حالا با نظر داشت این موضوع دست چک به فرد اعطا خواهد شد این طرحی است که به شکل پایلوت پیگیری می‌شود و در گام‌های بعدی هم می‌تواند سایر خدمات بانکی از جمله افتتاح حساب هم محدودتر شود.

او در نهایت می‌گوید: اجرای این طرح خیلی زمان دوری نخواهد بود باید از لحاظ زیرساختی یکسری اقدامات فنی صورت گیرد و این اقدامات فنی تکمیل شود تا بتوانیم کار را اجرایی کنیم در وحله نخست سیستم بانکی باید بتواند با سامانه املاک و اسکان ارتباط بگیرد که ما زیرساخت‌های مربوطه را آماده کردیم و منتظر هستیم اطلاعات به ما تحویل داده شود تا گام اجرایی برداشته شود ولی در نهایت در برنامه‌های بانک مرکزی است که این موضوع در فصل بهار اجرایی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان
  • احتمال ریزش بهمن در گردنه تته/ مردم از تردد پرهیز کنند
  • اتمام حجت دادستان کرمان با شایعه‌سازان در فضای مجازی
  • چالش تازه طلا فروشان با ثبت اطلاعات
  • جنجال جدید طلافروشان
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • بزودی صدور دسته چک منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان خواهد شد
  • حضور مردم در امر اقتصاد راهگشا است + فیلم
  • بوی خون و تعفن در میدان بهمن | وجود کابلهای فشار قوی مردم اطراف راه آهن را آزار می دهد
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین