Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سازمان غذا و داروی ایالات متحده مصرف داروی ضد ویروسی رمدسیویر را به عنوان درمانی برای برخی از بزرگسالان که به بستری در بیمارستان نیاز ندارند و کودکان مبتلا به علائم خفیف تا متوسط ​​کووید-۱۹ مجاز اعلام کرد.

این مجوز، استفاده از داروی رمدسیویر را که پیش از این تنها به بیماران بستری در بیمارستان محدود می‌شد، گسترش می‌دهد و این موضوع در حالیست که پزشکان در این کشور با کمبود روش های درمانی مجوز داده شده از سوی سازمان غذا و داروی ایالات متحده مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان غذا و داروی آمریکا داروی رمدسیویر را به عنوان یک روش درمانی برای افراد مبتلا به کووید-۱۹ که ۱۲ سال و بالاتر دارند و وزن آنان حداقل ۳۹ کیلوگرم است و دچار علائم خفیف تا متوسط بیماری هستند و در معرض خطر ابتلا به نوع شدید بیماری قرار دارند، تایید کرده است.

به گزارش پایگاه آکسیوس، طبق اعلام این سازمان، این دارو را می توان از طریق وریدی و در مجموع به مدت سه روز تجویز کرد که به کاهش خطر بستری شدن در بیماران پرخطر کمک می‌کند. با این حال، این دارو جایگزینی برای واکسیناسیون نیست که بنابر توصیه سازمان غذا و داروی آمریکا بهترین اقدام پیشگیرانه است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو آمریکا رمدسیویر کرونا ویروس سازمان غذا و داروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲

رئیس اداره پایش و تامین زنجیره تامین داروی سازمان غذا و دارو گفت: متفورمین مصرفی بیماران مبتلا به دیابت با بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون عدد فروش، پرمصرف‌ترین داروی کشور در سال گذشته بود.

به گزارش ایسنا، محمدحسین متولی با بیان این مطلب اظهار کرد: پرفروش‌ترین داروها از لحاظ تعدادی در سال گذشته به ترتیب متفورمین با ۲ میلیارد و ۲۰۹میلیون عدد، ادالت‌کلد با یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون عدد، آسپرین با یک میلیارد و ۷۶۳ میلیون عدد، لووتروکسین با یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون عدد، فاموتیدین با یک میلیارد و ۲۳۱ میلیون عدد بوده است.

وی افزود: داروهایی همچون «آموکسی سیلین»، «استامینوفن+کافئین+ایپوپروفن»، «کدئین»، «لوزارتان» و «آتورواستاتین» نیز از لحاظ فروش در رده‌های پنجم تا دهم فروش قرار دارند.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، به گفته رئیس اداره پایش زنجیره مصرف داروی سازمان غذا و دارو، پرمصرف‌ترین داروهای تامینی سال ۱۴۰۲ از نظر ریالی نیز به ترتیب آموکسی سیلین، سفکسیم، IVIG، ادالت کلد، انوکساپارین، متفورمین، استامینوفن، کوآموکسی کلاو بوده‌اند.

متولی خاطرنشان کرد: داروهای ذکر شده ۱۰ درصد ارزش ریالی بازار دارویی را به خود اختصاص داده اند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • خیران پیشگامان اصلی رفع نیازهای درمانی هستند
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • آیت‌الله شیرازی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • استطاعتِ ۱۵۰ متقاضی حج رد شد
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • پلمب ۵ مطب غیرمجاز دندانپزشکی و زیبایی زیرزمینی در تبریز
  • چرا اولین داروی آلزایمر فروش نرفت؟