Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیوع گونه‌ای از سویه‌ امیکرون که به "امیکرون پنهانکار" معروف شده، نگرانی‌هایی را در میان پزشکان و متخصصان همزمان با کاهش محدودیت‌های وضع شده در برخی از کشورهای اروپایی پدید آورده است.

به گزارش ایسنا، زیرسویه "بی ای.۲" (BA.2) از امیکرون طی روزهای گذشته در برخی از کشورها از جمله انگلیس و دانمارک شیوع پیدا کرده، امری که نگرانی‌هایی را بابت احتمال موج جدید همه‌گیری کرونا به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زیرسویه به دلیل شیوع سریع و پشت سر گذاشتن دیگر زیرسویه‌های امیکرون به «امیکرون پنهانکار» (Stealth Omicron) معروف شده است.

انگلیس "زیرسویه" اُمیکرون را زیر نظر دارد

آژانس امنیت بهداشت انگلیس روز جمعه زیرسویه اُمیکرون را به‌عنوان گونه‌ای تحت نظارت و بررسی اعلام کرد.

BA.2 فاقد جهش خاصی است که در سویه اُمیکرون دیده می شود تا بتوان به آسانی آن را از سویه دلتا تشخیص داد اما طبق اعلام آژانس امنیت بهداشت انگلیس، بررسی ها روی آن در حال انجام است و هنوز به عنوان یک سویه نگران کننده معرفی نشده است.

به گفته محققان انگلیسی، طبیعت ویروس‌ها تکامل و جهش یافتن است؛ بنابراین می‌توان انتظار داشت که شاهد ظهور گونه‌های جدید باشیم. نظارت مستمر ژنومی این امکان را به ما می دهد که آنها را شناسایی و ارزیابی کنیم که آیا مهم هستند یا خیر.

آیا شیوع "امیکرون پنهانکار" مایه نگرانی است؟

به گزارش یورونیوز، بنا به اعلام سازمان جهانی بهداشت سویه امیکرون که با عنوان "بی.۵۲۹.۱.۱" (B.1.1.529) خوانده می‌شود، سه زیرسویه دارد. این زیرسویه‌ها "BA.1"، "BA.2" و "BA.3" نام دارند.

در میان این سه زیرسویه تاکنون "BA.1" غالب بود. سازمان جهانی بهداشت تخمین می‌زند که اکثر موارد شناسایی شده از ابتلا به سویه امیکرون ناشی از این زیرسویه بوده است.

این در حالی است که اکنون سرعت شیوع زیرسویه "BA.2" در برخی مناطق بیشتر از دیگر زیرسویه‌ها شده است. این زیرسویه اکنون در دانمارک تقریبا نیمی از موارد ابتلا به سویه امیکرون را تشکیل می‌دهد. کشورهای انگلیس، نروژ و سوئد نیز شاهد افزایش موارد ابتلا به زیرسویه "امیکرون پنهانکار" هستند.

انگلیس ۴۲۶ مورد از زیرسویه BA.2 را توالی یابی کرده است و طبق اعلام آژانس امنیت بهداشت این کشور با وجود عدم اطمینان در مورد اهمیت تغییرات ژنوم ویروسی، تجزیه و تحلیل اولیه نشان دهنده افزایش نرخ رشد در مقایسه با سویه اصلی اُمیکرون یعنی BA.1 است.

آژانس امنیت بهداشت انگلیس اعلام کرد: ۴۰ کشور توالی BA.2 را گزارش کرده اند که بیشترین نمونه در دانمارک و پس از آن هند، انگلیس، سوئد و سنگاپور گزارش شده است. در دانمارک زیرسویه BA.2 به سرعت رشد کرده است. ۲۰ درصد از کل موارد ابتلا به کووید-۱۹ در آخرین هفته سال ۲۰۲۱ را این زیرسویه تشکیل داده که در هفته دوم سال ۲۰۲۲ به ۴۵ درصد افزایش یافته است.

یکی از محققان موسسه سرم استیتنس (SSI) گفت: هنوز توضیح مناسبی برای روشن شدن علت رشد سریع این زیرسویه وجود ندارد. این زیرسویه گیج کننده است اما نگران کننده نیست. BA.2 ممکن است مصونیت بیشتری داشته باشد که به آن اجازه می دهد تعداد بیشتری را آلوده کند. هنوز اطلاعات دقیق در این رابطه نداریم. همچنین این احتمال وجود دارد که افراد آلوده به BA.1 از ابتلا به BA.2 مصون نباشند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، همچنین بررسی های اولیه انجام شده در دانمارک نشان داده که تفاوتی در میزان بستری شدن در بیمارستان ناشی از ابتلا به زیر سویه BA.2 در مقایسه با BA.1 وجود ندارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انگليس کروناویروس کرونا در جهان کووید 19 کرونای ا میکرون ا میکرون سویه ا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۸۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت شهروندان از قرار دادن حفاظ برای کانال آب در جاده اراک - سلفچگان + تصاویر

مدتی پیش شهروند خبرنگار ما با ارسال تصویری از کانال آب که بدون حفاظ در حاشیه جاده اراک - سلفچگان رها شده بود ابراز نگرانی کرد و درخواست رسیدگی داشت.

با پیگیری‌های انجام شده این مشکل برطرف شد و حفاظی برای کانال آب قرار داده شد و ترمیم و بهسازی این بخش از جاده به همت مسئولان صورت گرفت.

شهروند خبرنگار ما با ارسال تصاویر از این اقدام ابراز خرسندی کرد.

منبع: شهروند خبرنگار - مرکزی

بیشتر بخوانید:

نگرانی رانندگان از وجود کانال بدون حفاظ در کنار جاده اراک - سلفچگان + تصویر

قبل از قرار دادن حفاظ برای کانال آب

بعد از ترمیم و قرار دادن حفاظ برای کانال آب

برای یادگیری اصول تصویربرداری خبری به صفحه «آموزش تصویربرداری برای شهروندخبرنگاران» مراجعه کنید.

 

 

باشگاه خبرنگاران جوان شهروند خبرنگار شهروند خبرنگار

دیگر خبرها

  • پاسخ سفیر ایران به ادعای نخست‌وزیر دانمارک/ به نسل‌کشی واکنش نشان دهید
  • رضا شیخی درگذشت
  • ابراز نگرانی سازمان ملل از اقدامات پلیس آمریکا در برخورد با دانشجویان
  • رضایت شهروندان از قرار دادن حفاظ برای کانال آب در جاده اراک - سلفچگان + تصاویر
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است