Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین سید "علیرضا عبادی" روز شنبه در دیدار با "عباس محمدیان" رییس سازمان بسیج رسانه کشور افزود: بسیج رسانه طرح و برنامه کارشناسی ارائه کند و اولویت‌های کشور در حوزه رسانه مشخص شود ما هم منتظر و آماده همکاری هستیم.

وی گفت: نیاز امروز در کشور باید بررسی شود و برای آینده نیز برنامه‌ریزی درست داشته باشیم، نیروهای کارشناسی و ناظر در حوزه رسانه هم مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی افزود: رسانه‌ها جنایات مدعیان حقوق بشر را با سند و مدرک به مردم بگویند و چهره واقعی دشمنان را برای جامعه بشناسانند که در این زمینه نیاز است فعالیت بیشتری صورت گیرد.

وی گفت: اسلام و انقلاب غنی است اما زبان ما کنگ و قلم ما شکسته است لذا رسانه‌ها باید تلاش بیشتری در این راستا داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی ادامه داد: در جنگ رسانه‌ای، تبلیغاتی و نرم‌افزاری، کم می‌آوریم و بهترین کارهای کارشناسی شده شرعی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و نظامی را انجام می‌دهیم ولی دشمن بیرونی با ابزار خودش و دوستان نادان در داخل آن کارهای کارشناسی شده را زیر سوال می‌برند و حمله‌ور می‌شوند.

وی گفت: در مقابل آنها جنایتی نیست که انجام ندهند و برخلاف همه قوانین وارد کشورهای دیگر می‌شوند زنان و کودکان را می‌کشند، مردم را آواره، برده‌داری و انواع سوء‌استفاده‌ها را می‌کنند ولی کارهای خوب ما را زیرسوال می‌برند.

امام جمعه بیرجند اظهار داشت: در ۲۰ سالی که افغانستان بودند آمار کشته‌ها معلوم است و چقدر فقر و بدبختی به مردم تحمیل کردند، بعد از جنگ جهانی دوم آمریکا به ۵۰ کشور تجاوز کرده و سابقه ستم‌های آنان در کشورهای لبنان، فلسطین، نیجریه، هند، غرب آسیا، سوریه، عراق و یمن وجود دارد.

وی افزود: جریان دیروز یمن نمونه‌ای از آن است که ۶۰ غیرنظامی قتل عام شدند اما اگر یک جاسوس که رسوایی او مشخص است و خساراتی بر کشور داشته، اعدام شود همه رسانه‌ها حمله می‌کنند.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی با بیان این که این موارد به دلیل ضعف رسانه است گفت: در سال‌های گذشته توقعی هم نداشتیم چون رسانه‌ها دست چه افرادی بود؟ فضای مجازی که در همه کشورها قانون دارد، حتی کشورهایی که فاسد هستند رسانه در کنترل است اما رسانه ما که قانونی ندارد و فضای مجازی آزاد است.

وی افزود: در گذشته که توقع نداشتیم اما الان بعد از ۴۰ سال خیلی دیر است ولی بسیج رسانه به‌موقع وارد میدان شده زیرا خدا با همه امکاناتی که هر روز ما را تهدید می‌کرد و شرایط بسیار سختی در هشت سال گذشته بود، کاری کرده نظیر واقعه طبس، فتنه ۸۸، ۷۸ و فتنه بنزین که مجلس انقلابی، دولت انقلابی و هماهنگی بین سه قوا پیش آمده و شرایط منطقه هم که روزی داعش بود، تغییر کرده و انگیزه‌های مقدس آزادی‌خواهی در بین مردم پیش آمده است.

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: در جبهه‌های نظامی با همه قانون‌شکنی دشمنان شکست می‌خورند چه در حمله دنیا به اسم صدام که در هشت سال جنگ تحمیلی خدا پیروزی را نصیب ما کرد و همه نقشه‌های صدام و رجوی بر باد رفت و کسانی که می‌خواستند یمن را در یک هفته به دست بگیرند و بعد از هفت سال هنوز به قصد خود نزدیک نشدند.

وی با اشاره به اینکه الان شرایط خوبی فراهم است افزود: بیش از ۴۰ سال مردم تلخی‌های ظلم و ستم را کشیده‌اند ولی میوه شیرین دارد که نفرت نوع بشر روی زمین از اینهاست و آنچه کم داریم، رسانه است که مطلب را به مردم بگوید.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی گفت: مردم امروز آماده‌اند نه تنها در منطقه بلکه حتی در فرانسه هم شاهد حضور جلیقه‌زردها هستیم که در دوران کرونا و بعد از آن هم دست از مطالبه برنداشتند.

وی با بیان اینکه نفرت از لیبرال دموکراسی در بین مردم دنیا بیدار شده است افزود: مردم دنیا عدالت‌طلب شده‌اند و رسانه می‌خواهد که این عدالت را باز کند.

رییس شورای فرهنگ عمومی خراسان جنوبی گفت: داخل ایران و منطقه نیز همین شرایط است و به هر حال دنیا تغییر کرده، روزی کمونیست‌ها بودند تا روزی که سردار دل‌ها گفت بهترین نمازش را در کاخ کرملین خوانده و امروز هم رییس جمهور در این کاخ نماز خوانده است.

وی اظهار داشت: روزی که صدام و داعش در عراق و سوریه بود با امروز چقدر شرایط با هم متفاوت است و مرتجعین منطقه که با پول این همه خیانت و جنایت کردند، الان زمین‌گیر و متوجه شدند آمریکا هیچ وقت برای آنها هزینه نمی‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین عبادی گفت: در این شرایط دولت مردمی و انقلابی، می‌شود با مسئولان صحبت کرد و قبلا نمی‌شد حرف زد، نیروهای نظارت بر رسانه ملی و رسانه‌های مکتوب هم همین طور است.

وی افزود: رسانه ملی هم باید اصلاح شود و حتی در مورد برنامه‌های کودک، طرحی باشد که این برنامه‌ها تربیت کودک در موضوعات مختلف را هدف قرار دهد نه اینکه فقط سرگرمی باشد.

مسوول سازمان بسیج رسانه سپاه انصارلرضا (ع) خراسان جنوبی هم در این دیدار گفت: بیش از ۸۰ درصد اصحاب رسانه استان عضو بسیج هستند و استان خراسان جنوبی سال‌های زیادی است که در همه زمینه‌های انقلابی، مذهبی و ولایتمداری رتبه‌های خوبی در کشور دارد.

محمدرضا صادق تحقق این دستاورد را حاصل کارکردهای فرهنگی دانست و افزود: طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب، تلاش برای شکست محاصره تبلیغاتی دشمنان از الزامات جامعه است و مجموعه بسیج رسانه در این حوزه برنامه دارد که با مشارکت اهالی رسانه دنبال می‌شود.

برچسب‌ها دانش بنیان رسانه خراسان جنوبی سازمان بسیج مستضعفان امام جمعه بیرجند سید علیرضا عبادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانش بنیان رسانه خراسان جنوبی دانش بنیان رسانه خراسان جنوبی سازمان بسیج مستضعفان امام جمعه بیرجند سید علیرضا عبادی حجت الاسلام و المسلمین عبادی خراسان جنوبی بسیج رسانه رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۸۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT

وزیر ارتباطات ایران اعلام کرد که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی، به‌ویژه در حوزه فناوری ارتباطات، که زیرساخت دولت الکترونیک ایران را با اتکا به توان داخلی راه‌اندازی کرده‌اند، علاقه‌مند به حضور در اوگاندا و کمک به این کشور در زمینه‌های مختلف هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عیسی زارع‌پور؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با لوکیا ایسانگا ناکاداما معاون نخست وزیر اوگاندا دیدار و درباره توسعه روابط در حوزه‌های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت وگو کرد.

وزیر ارتباطات در این دیدار با اشاره به روابط دو کشور و سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، بر لزوم توسعه همکاری‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات بین دو کشور تاکید کرد. ایشان در ابتدا با معرفی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، زمینه‌های کاری مختلف این وزارتخانه از پست، فضایی و زیرساخت تا دولت الکترونیک و ... را معرفی کرد.

زارع‌پور با اشاره به اهتمام جمهوری اسلامی ایران برای پیگیری دیپلماسی اقتصادی در قاره آفریقا و تلاش برای گسترش روابط اقتصادی با کشورهای آفریقایی در این دولت، تاکید کرد: شرکت‌های فنی و مهندسی ایرانی در کشورهای مختلف آفریقایی و غیرآفریقایی پروژه‌های مهم زیرساختی را به انجام رسانده اند و این آمادگی وجود دارد تا پروژه‌های مشابه در حوزه‌های ارتباطات و اطلاعات نیز در این کشور ( اوگاندا) اجرایی شود.

وزیر ارتباطات به سفر هفته آینده معاون فناوری و نوآوری این وزارتخانه به اوگاندا اشاره کرد و گفت: این سفر با همراهی شرکت‌ها، تولیدکنندگان و سرمایه گذاران حوزه فناوری اطلاعات انجام می‌شود و امیدوارم که این رفت و آمدها باعث گسترش روابط در این حوزه شود.

زارع‌پور با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان بسیاری در حوزه‌های مختلف از جمله شرکتهای فناوری ارتباطات که زیرساخت دولت الکترونیک در ایران را با توانمندی‌های داخلی راه اندازی کرده اند، تصریح کرد: این شرکت‌ها علاقه مند و آماده حضور جدی در اوگاندا و کمک به رفع نیازهای این کشور در حوزه‌های مختلف و همچنین آماده انتقال دانش و تجربه به همتایان اوگاندایی خود هستند.

وزیر ارتباطات در این دیدار برای میزبانی وزیر تکنولوژی و فناوری اوگاندا  اعلام آمادگی کرد و گفت: هیاتی ایرانی در آینده نزدیک با هدف مذاکرات تخصصی برای توسعه همکاری‌‌های فیمابین به اوگاندا سفرخواهد کرد.

معاون نخست وزیر اوگاندا نیز با اعلام خرسندی از حضور در ایران و بازدید از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این کشور در حوزه‌های مختلف، برای استفاده از این ظرفیت‌ها در جهت توسعه ارتباطات اعلام آمادگی کرد.

وی ابراز امیدواری کرد که هیئت ایرانی را به وزیر مربوطه در دولت اوگاندا  مرتبط سازد. ایشان لزوم آموزش نیروی انسانی اوگاندایی را یادآور شدند و از دوستان ایرانی درخواست کمک در زمینه کارورزی دانش آموختگان در حوزه ای سی تی و تربیت عملی و مهارتی نیروهای اوگاندایی را داشتند.

پیگیری تفاهمات انجام شده در سفر ریاست جمهوری به اوگاندا، از جمله ارئه خدمات مشاوره فنی و مهندسی در خصوص گسترش نسل چهارم و پنجم تلفن همراه و نیز معرفی شرکت‌های توانمند ایرانی برای پیاده سازی این فناوری، مساعدت در تامین و تولید تجهیزات اصلی حوزه ارتباطات و مخابرات؛ کمک به ارتقای تکنولوژی‌های مخابراتی و ارتباطاتی و انجام بررسی‌های لازم بمنظور ایجاد بسترهای تحقق اقتصاد دیجیتال، برخی از محورهای دیدار وزیر ارتباطات با معاون نخست وزیر اوگاندا بود.

دو طرف ابراز امیدواری کردند با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، امکان تبادل هیئت‌های سطح بالا فراهم شود.تفاهم سیاسی و زمینه‌های همکاری بین طرفین در همه حوزه‌‌های مورد اشاره می‌تواند منجر به قرارداد یا تفاهمنامه همکاری شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • امام جمعه همدان: مطالبه‌گر‌ مشکلات مردم خواهم بود
  • امام جمعه مهاباد: لازمه پیشرفت کشور سرمایه‌گذاری در حوزه آموزش و پرورش است
  • طرح «نور» اقدام بزرگ و شجاعانه نیروی انتظامی است
  • مالکیت کامل اردوگاه الزهرا باید به البرز بازگردد
  • خون کودکان فلسطینی به ثمر نشسته است
  • ۴ حوزه فناوری مهم برای ترویج کارآفرینی و دانش بنیان در میان دانشجویان
  • حضور دانش‌بنیان‌های ایرانی در اوگاندا برای توسعه ICT
  • عزم جدی مدیریت شهری اصفهان برای حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان