Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رئیس انجمن واردکنندگان سم و کود با بیان اینکه سموم وارداتی کشور از سلامت و استاندارد لازم برخوردار است، گفت: بخش عمده سموم آماده مصرف نسل جدید از کشورهای اروپایی همچون آلمان، انگلستان، اسپانیا و ایتالیا تامین و وارد کشور می‌شود.

«سید مهدی حسینی یزدی»  درباره وضعیت سموم وارداتی به ایران، افزود: از سموم وارداتی ۷۵ درصد سموم تکنیکال و ۲۵ درصد سموم آماده مصرف نسل جدید هستند که طبق استانداردهای جهانی تامین و وارد می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان‌داشت: اکنون اکثر سموم تکنیکال مصرفی جهان در هند و چین تولید و عرضه می‌شود و ایران از تهیه و خرید آن مستثنی نیست، اما بخش عمده سموم آماده مصرف نسل جدید از کشورهای اروپایی همچون آلمان، انگلستان، اسپانیا و ایتالیا تامین و وارد کشور می‌شود.

رئیس انجمن واردکنندگان سم و کود با بیان اینکه مصرف سموم کشور ۳۰ هزار تن در سال است که ایران یکی از کمترین مصرف‌کنندگان آن است، اظهار داشت: کشاورز برای تولید محصول سالم و کیفی برای کود، سم و بذر باکیفیت هزینه می‌کند، اما به دلیل خشکسالی‌های پی در پی تولیدکنندگان ما نیازمند حمایت‌های دولتی در این بخش هستند تا سم و کود سالم به دست‌شان برسد.

وی اضافه‌کرد: اکنون علاوه بر افزایش قیمت جهانی سموم در جهان، در کشور ما ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده و افزایش عوارض گمرکی ناشی از ارز نیمایی به کشاورزان و تولیدکنندگان تحمیل می‌شود که از محل مالیات بر ارزش افزوده ۱۳ درصد و از عوارض گمرکی بین چهار تا پنج برابر افزایش قیمت سموم را در پی دارد که می‌تواند که در کاهش بیشتر مصرف سموم تاثیرگذار باشد.

حسینی یزدی با بیان اینکه کاهش مصرف سم در کشور می‌تواند در کاهش تولیدات اثرگذار باشد، افزود: کشاورزان ما باید بدانند که از مصرف سموم تقلبی، غیرمجاز، پرخطر و تاریخ مصرف گذشته استفاده نکنند و در عین حال برای سلامت تولیدات خود از سموم مجاز و کم‌خطر بهره ببرند.

وی با تاکید بر اینکه کشاورزان ما باید نسبت به رعایت دوره کارنس سموم آگاهی لازم را پیدا کنند، گفت: رعایت دوره کارنس برای تولیدات کشاورزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که این مهم به ترویج و آموزش کشاورزان توسط دستگاه‌های دولتی برمی‌گردد.

این مقام صنفی درباره سلامت سموم تکنیکال و آماده مصرف وارداتی، خاطرنشان‌کرد: سموم وارداتی به‌دلیل نمونه‌برداری و آزمایشات متعدد با تاییدیه و گواهی وارد کشور می‌شوند، بنابراین از سلامت لازم برخوردارند و نگرانی در این خصوص وجود ندارد.

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سموم آماده مصرف سموم وارداتی مصرف سم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۹۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول

به گزارش خبرنگار مهر، به گزارش خبرنگار مهر، قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی برای هفته جاری (۱۰ تا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) از سوی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران اعلام شد.

بازار میوه

قیمت انواع میوه‌های تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر به شرح زیر است؛

هر کیلو گرم سیب زرد ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، سیب قرمز ۳۱ تا ۵۹.۸۰۰، لیمو شیرین ۴۴.۸۰۰، کیوی ۵۲ تا ۹۸، توت فرنگی ۹۸ تا ۱۸۹، گریپ‌فروت ۱۸ تا ۲۴.۸۰۰ به ۲۸ و پرتقال ۱۳ تا ۵۹.۸۰۰ تومان است.

در بازار میوه‌های آبدار هر کیلو هندوانه بین ۶ تا ۲۰، خربزه ۱۶.۸۰۰، جانا ۱۸.۵۰۰، طالبی ۱۸.۵۰۰ تا ۳۶، دستنبو ۲۳.۸۰۰، ملون ۱۶.۸۰۰ تا ۲۸.۵۰۰ تومان قیمت گذاری شده است.

در بازار میوه‌های وارداتی هم موز هر کیلو ۶۰ تا ۸۸.۸۰۰ تومان، هر دانه نارگیل بین ۵۰ تا ۷۵ و آناناس ۲۵۰ هزار تومان به فروش می‌رسند.

بازار سبزی‌جات

در ادامه قیمت انواع سبزی و صیفی جات تولید داخل در میوه فروشی‌های مناطق مرکزی رو به پایین شهر نیز می آید؛

هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۵.۹۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۰.۵۰۰ تا ۱۲.۸۰۰، کاهو ۱۴.۵۰۰ تا ۲۵، کدو ۲۱ تا ۲۲.۸۰۰، کرفس ۱۲ تا ۲۴.۸۰۰، کلم پیچ ۷.۵۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، کلم بروکلی ۲۰ تا ۶۸، خیار ۲۰ تا ۲۹.۸۰۰، لیمو ترش ۳۷ تا ۱۲۰، لوبیا سبز ۳۲ تا ۴۶.۸۰۰ و سیر تازه ۱۹۰ هزار تومان تعیین شده است. همچنین هر بسته گوجه گیلاسی ۴۵ تا ۶۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.

سیب زمینی در این بازار هر کیلو ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۴.۹۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۸ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

گفتنی است؛ انواع میوه ۴۰ درصد و سبزیجات ۳۲ درصد ارزان‌تر در میادین و بازارهای میوه و تره بار به فروش رسید. همچنین مواد پروتئینی ۶۳ درصد، غلات ۸ درصد، مرغ ۶ درصد، تخم مرغ ۱۴ درصد و قند ۱۳ درصد ارزان‌تر از سطح شهر است.

در ادامه جدول قیمت عمده فروشی محصولات کشاورزی میدان بزرگ میوه و تره بار تهران قابل مشاهده است.

کد خبر 6092281 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • اروپایی‌ها چقدر برای بازنشستگی خود پس‌انداز می‌کنند؟
  • چین اولین مقصد صادرات کالاهای ایرانی/ باید بازار چین را بشناسیم
  • آماده پرتاب ماهواره برای دیگر کشورها هستیم/ پایگاه جدید فضایی ایران در چابهار دسترسی به مدارهای متوعی را فراهم می‌کند
  • تاکید کشورهای عربی و اروپایی بر پایان جنگ غزه و راه‌حل ۲دولتی در نشست ریاض
  • چرا خرید عمده عطر و ادکلن وارداتی به صرفه تر است؟
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • در کشورهای پیشرفته نخبه ترین افراد وارد رشته علوم انسانی می‌شوند