Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها -عضو شورای اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به مصوبه امور آب در خصوص دریافت سالیانه هزینه حقابه از کشاورزان، گفت: سرمازدگی محصولات کشاورزان در این دریافت محاسبه نشده است که نیاز است میزان دقیق خسارات و هزینه حقابه کشاورزان محاسبه شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، محمود بهارلویی در جلسه شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان، اظهار داشت:  13 میلیون متر مکعب آب چشمه‌های کوهرنگ با حفر تونل سوم کوهرنگ از بین می‌رود و حق و حقوقات مردم این شهرستان پرداخت نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: شرکت آب منطقه‌ای استان نسبت به دریافت آب‌بهاء و حق‌النظاره کشاورزان شهرستان بن تجدید نظر نماید، چرا که کشاورزان این منطقه به علت خشکسالی و تورم در مایحتاج زندگی خود مانده‌اند و بعضی از چاه‌موتورها پروانه و مجوز بهره‌برداری 30 لیتر در ثانیه را داشته و اما فقط 20 لیتر بر ثانیه می‌توانند برداشت کنند.

نماینده شهرستان بن در شورای اسلامی استان، ادامه داد: درخواست می‌گردد کشاورزان شهرستان بن به همان میزان آبی که برداشت می‌کنند، حق‌النظاره از آن‌ها دریافت شود.

عضو شورای اسلامی استان گفت: با عنایت به خشکسالی‌های اخیر از سوی  آب منطقه‌ای استان به کشاورزان ابلاغ گردیده که نسبت به برداشت آب صرفه‌جویی نمایند تا سفره‌های آب زیر زمینی دشت‌های استان دچار مخاطره نگردد، بر همین اساس کشاورزان استان خصوصاً شهرستان بن به این دستور عمل نموده‌اند، لذا خواستاریم دولت و وزارت جهاد کشاورزی از دریافت مالیات از کشاورزان و  حق‌النظاره  آن‌ها بکاهد.

میزان واقعی هزینه حقابه کشاورزان استان محاسبه شود

غلامرضا چهلگردی، نماینده شهرستان سامان در شورای اسلامی استان نیز در این جلسه با بیان اینکه محصولات کشاورزان در سالیان اخیر با توجه به وضعیت آب و هوای استان دچار سرمازدگی شده‌اند، بیان کرد: صندوق بیمه کشاورزی صراحتاً اعلام نموده میزان خسارت با توجه به منطقه و محصول 30 تا 90 درصد است.

وی با اشاره به مصوبه امور آب در خصوص دریافت سالیانه هزینه حقابه از کشاورزان، ادامه داد: سرمازدگی محصولات کشاورزان در دریافت سالیانه هزینه حقابه کشاورزان لحاظ نشده و همان عملکردی که در سالنامه سازمان جهاد کشاورزی است، مبنای محاسبه حقابه کشاورزان قرار گرفته که مبالغ سنگین می‌باشند که این معضل بزرگی برای کشاورزان است.

بیش از 300 خودروی گرفتار در برف استان چهارمحال و بختیاری امدادرسانی شدرئیس شورای چهارمحال و بختیاری: مشاهیر و شعرای استانی باید به کشور شناسانده شوندمحرومیت روستاهای منطقه "لاران" استان چهارمحال و بختیاری بسیار وخیم است

عضو شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: پیشنهاد می‌گردد جلسه مشترکی با حضور مسئولین امور آب و جهاد کشاورزی استان و ستاد بیمه کشاورزی استان و نماینده صنف کشاورزی و منابع طبیعی استان تشکیل و نسبت به برآورد میزان واقعی خسارات کشاورزان استان اقدام و میزان واقعی هزینه حقابه کشاورزان محاسبه شود.

انتهای پیام/7540/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری شورای اسلامی استان کشاورزان استان شهرستان بن محاسبه شود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۹۹۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می‌توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است.

به گزارش تسنیم، مسعود اسدی اظهار کرد: به بیش از ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زار‌های آماده برداشت استان تا ۵۰ درصد خسارت وارد شده و درخوشبینانه‌ترینحالت ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند

دیگر خبرها

  • برای خرید؛ قیمت هر شاخه میلگرد ساده را چگونه محاسبه کنیم؟
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • بارندگی شدید خسارت جدی به کشاورزی خوزستان وارد کرده است
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • یک واحد تولیدی چهارمحال و بختیاری پس از ۷سال به چرخه تولید برگشت
  • خسارت به کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه در بارش اخیر
  • پرشدن کانال‌های کشاورزی بخش میانکوه درپی بارش‌های اخیر
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت به کشاورزان در پی طوفان مهیب در کهگیلویه و بویراحمد